Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 14
mandreeac spune:
Fetelor, ca mi- am adus aminte.Am o mare dilema:Rares se trezeste noaptea de foame,desi ii dau si san nu il satura.Inainte de culcare bea cam 400ml de lapte praf in decurs de o ora, ca ii fac 250 ml rade tot si apoi mai bea cam 150 ml.Daca bea asa nu se trezeste decat la 6-7, daca e prea obisit si nu bew atat se trezeste la ora 2-3.ama gandeam sa ii pun cereale o cupa doua,dar alea stiu ca ingrasa tare.Dilema mea e ingrasa mai tare 2 cupe de cereale sau 200ml de lapte? offf ca nu mai stiu cum s o dau
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
roxy_s spune:
neata fetelor!
haideti la cafeluta
azi vad ca este mai frumos afara, a iesit si soarele
m-a complimentat iar o babuta pe strada dupa ce s-a mascarit la Anastaisa, m-a intrebat daca este a mea si cand am zis ca da m-a intrebat ca la varsta asta copil? adica? la ce varsta? nu stiam la ce se refera? si ea: pai la 17-18 ani? mi se da in general 20-23 dar chiar 17-18....a zis ca cica se vede ca nu fumez
mandreeac sanatate lui Rares si ma bucur ca nepotica este bine nasol ca nu o puteti vizita mai des, mai ales ca este prea micuta acum si trebuie ferita de muciosi
nu stiu ce sa zic cu laptele, poate stiu fetele sa te sfatuiasca mie mi se pare foarte mult 400 ml. dimineata bea la fel?
ai grija de tine, nu stiu ce-ai putea lua sa te simti mai bine. sa te alimentezi bine cu de toate, sa iei vitamine si mai ales tie ti-ar trebui odihna. poate reusesti in concediu sa iti incarci bateriile.
irinuca eu port scurt, de fapt, am numai scurte, stramte...dar la evenimente nu mai imi place. asa pe strada, in oras, la iesiri port scurte si din astea de adolescente la nunti si ocazii imi place sa arat mai altfel, nu ca stransa intr-un corset cu rochia stransa de sa mi se vada matzele stii tu, mai misterioasa asa, nu sa se vada tot din start
pe mine nu prea m-a schimbat fatpul ca am copil, din contra, parca m-as imbraca mai obraznic
David de lalely nu se opereaza, zicea ca la el nu este cazul, doar ii mai urmareste evolutia.
bb_yasmisi noua ne place ciorba de salata, cam asa o fac si eu numai ca n-am pus carnat niciodata. doar kaizer sau slanina afunata.
am vorbit cu sotul de vila aceea din Jupiter si el este de acord. de fapt, daca mie imi place....ii place si lui dar astept sa vad tu ce zici dupa ce mergi
pishko superbe pozele ce peisaje acolo....puiutii sunt asa scumpici. ce maraici era Emma, o dulceata cu boticul pus
cami dar nasa ta face asa repede rochiile, in cateva zile? daca voi mai cununa vreodata m-ar bate gandul sa vin eu cu un model n-am gasit niciodata o croitoreasa buna. adevarul este ca nici nu prea mi-a placut sa-mi fac haine. imi place sa-mi cumpar direct, parca stau altfel, mult mia bine decat facute. dar ii iese asa cum ii ceri? cand mi-am facut rochia de nasa normal ca n-a iesit exact cum vroiam mai mult m-am enervat
mamicile si fluturasii.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
madutza_bra spune:
Neata fetele!
Azi are Cristi serbarea de sf de an la gradi. Tb sa-i calc camasuta si sa trag o fuga sa-i iau niste sandalute ca acum are doar din alea de la Crocs si nu merg cu camasa si cravata
roxy, rochiile scurte pana la fund nu-mi plac nici mie deloc. Mi se par potrivite de mers la plaja..nu la nunta.
mandreeac, nu stiu ca sa-ti zic de lapte si cereale. Catalinei ii puneam 3 cupe de cereale in 240 ml lapte praf. De cand nu a mai vrut lp, nu i-am mai pus cereale in laptele de vaca. Mananca acum 200-240 de lapte de vaca simplu si doarme pana dimineata. Tu la ce ora il culci pe Rares? Poate e prea obosit ca sa manance la culcare tot laptele de care are nevoie. I-ai bagat si masa de seara? Eu ii mai dau Catalinei sa manance si pe la 8 seara si apoi laptele la 9:30 dupa baita. A mea cand ii e foame vine si cere "papa"
imi pare bine ca nepotica e bine. N-am retinut ce are la picioruse de tb ghips... Cand o botezati?
Legat d ecum te schimba copilul, si eu am simtit schimbare dupa fiecare copil. Dupa ce l-am nascut pe Cristi si eu ma simteam asa mai "duoamna" , ma imbracam mai sobru, etc. Acum dupa Cata, parca m-am intors la copilarie, imi plac culoriile mai vii, m-as imbraca cu haine in buline, deschise la culoare...cam asa cum sunt si hainutele de fetite
Cred ca am mai spus si altadata, cand era Cristi mic imi era mai greu decat acum cand sunt amandoi. Cu 2 copii e mai usor decat cu unul singur
irinuca, wow, dar te petreci in vara asta, nu gluma! Macar poti purta aceeasi tinuta la toate evenimentele, sau tb sa-ti iei mai multe?
pishko, f frumoase pozele cu copilasii, nu stiam de ce le spui uriasi , dar m-am lamurit din poze.
strumph, gata cumparaturile? de bagaje cand te apuci? Main epleci, nu?
roxy_s spune:
madutza ce emotionant si frumos cred ca o sa fie.... sa-l vezi acolo, mititeul, cum zice poezie. ca le-a dat sa zica, nu? sa faci poze sa l vedem pe Cristi la cravata
zici ca este mai usor cu 2 copii decat cu unul? abia astept sa vad si eu daca este asa
fetelor, voi ati avut cm regulat de la inceput? ca la mine urmeaza al doilea cm dar ovulatia a fost abia in ziua 27 inseamna ca va fi un cm lung... cred ca este in regula, nu? mai ales ca alaptez....si la inceput nu este chiar regulat...
madutza stiu ca si tu iti urmareai temperatura si ovulatia pe fertilityfriend. o urmaresc si eu acolo. de la tine am invatat asta, sa zic asa
ailed_dota spune:
Neatza!
Buna cafeaua gata facuta roxy!
Ca sa intru si eu in vb cu nascutul si imbracatul....
Eu pana sa o am pe Maria nu ieseam din pantaloni si pantofi plati...Dupa, am simtit nevoia sa imi pun fuste, pantofi cu toc si decolteuri....m-am simtit mai feminina, sa zic asa si am inceput sa-mi iau si lucruri mai colorate,dar in culori cuminti( grena, mov inchis, turcuaz,marouri combinate cu portocaliu etc)( pana atunci n-aveam in sifonier decat gri, bej, negru, bleumarin si bleu), dupa ce am avut-o pe Andra am inceput sa uit la ciclam( eu care detestam rozul in orice forma), imi face cu ochiul si albastrul electric , dar nu mi-am luat inca nimik...Acum mi-ar place sa pot sa ajung la stilul ala gen Sofia Loren sau Ornella, sexy- fierbinte-feminin dar fara a fi vulgar...Cam asa ma simt, nu reusesc sa si fiu cum imi doresc...Rochii scurte numai imi vine sa-mi pun, stiu ca am probat o rochie la orsay si mi se parea scurta( era la jumatatea coapsei ) si barbata-miu mi-a zis sa numai gandesc ca o baba, dar era inainte sa raman gravi cu Andra si nu-mi imaginam eu ca nu o sa ma ingras....Deci rochii scurte-scurte nu,poate spartura pe picior... dar pantaloni mulati da, decolteuri sexy, dar decente sigur...
irinuca05 spune:
Neatza!
Adorm copilul acum si apoi ma apuc de ordine prin casa. Ciorbita a facut-o mamaia aseara ca sa poata manca toata familia: din pui de curte acrita cu zeama de varza.
Da, ne petrecem mult anul asta la nunti, botezurii, cumetrii :)
Eu nu prea ma stresez cu imbracatul. Mergem cam cu acelasi grup de prieteni, deci nu le pot repeta anul asta, dar folosesc si rochiile din ceilalti ani. Anul asta am investit mai mult in pantofi/sandale de toate culorile si vor fi piesa de baza pt rochiile mele simple negre.
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s madutza ce emotionant si frumos cred ca o sa fie.... sa-l vezi acolo, mititeul, cum zice poezie. ca le-a dat sa zica, nu? sa faci poze sa l vedem pe Cristi la cravata zici ca este mai usor cu 2 copii decat cu unul? abia astept sa vad si eu daca este asa fetelor, voi ati avut cm regulat de la inceput? ca la mine urmeaza al doilea cm dar ovulatia a fost abia in ziua 27 inseamna ca va fi un cm lung... cred ca este in regula, nu? mai ales ca alaptez....si la inceput nu este chiar regulat... madutza stiu ca si tu iti urmareai temperatura si ovulatia pe fertilityfriend. o urmaresc si eu acolo. de la tine am invatat asta, sa zic asa Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
bineinteles ca-i fac poze, mai ales ca vom merge fata Cata, eu voi fi cu aparatul foto si sotul cu camera sa filmeze
Cm-ul sa sti ca dupa ce am terminat de alaptat mi-a venit destul de regulat...diferenta de 2, maxim 3 zile. Acum nici nu mai tin cont exact cand tb sa-mi vina..si bine fac ..luna trecuta mi-a intarziat 3 zile (abia cand mi0a venit m-am uitat s avad cand tb sa-mi vina) si daca as fi stiut ca intarzie as fi facut 13-14 prin casa
Fertilityfriend este ff bun, iti iei si temp dimineata?
roxy_s spune:
madutza dimineata iau temperatura. exact cand ma trezesc
noi iesim afara. asa maraici este buburuza de la maselutele astea, numai cu mana in gurita sta, cu pumnul mai exact si ea de obicei nu-si suge degetele si nu le baga in gura. deci este clar ca dintisorii, maselutele.
ailed_dota spune:
Andreea, eu i-as da cereale seara. mai bine cereale decat sa-i maresti volumul stomacului...Eu le-am dat cereale la amandoua fetele si nu sunt grase....
Irinuk, parca ma vad pe mine acum 7-8 ani cand te aud povestind
Roxy, pup!
Mada , ce emotionant va fi la serbare..... o sa vezi....
strumphitza spune:
sa incerc sa reiau ce am pierdut, am scris aproape un roman mai acum 5 min si am uitat ca am inchis priza ca se juca piscoata cu niste cabluri in prelungitor si toanta de mine uitasi ca si laptopul meu e in prelungitorul care era bagat la priza de am inchis-o deci invatatura de minte si sa imi iau laptop nou
nu am prea multa energie de trancanit , deci numa o sa va salut scurt, ca nici nu-mi maia duc aminte ce am citit azi noapte piscoata mi-a facut show de la 3 la 5 si nu am putut sa mai dorm deloc dupa ce a adormit ea intr-un final, deci cafea intravenos imi trebuie nu stiu ce a avut de nu a vrut sa doarma... ma gandesc ca era prea obosita, ca ieri am carat-o cu noi pe Oxford street si a dormit 2 reprize mici de 10-15 min in rucsac si aseara cand am aajuns acasa am dat sa o adorm maca o ora si nu a vrut, am culcat-o pe la 8 si un pic si pe la 9 eram si eu in pat la mine, cred ca stiam ce ma asteapta si de aia
acum stau cocotata in mijlocul patului, ca gaina pe lemne, sa nu ajunga piscoata la mine sa imi imbulineze afacerea vad ca si-a terminat joaca cu machiajele mele, vrea sa se catare in pat la mine si nu prea poate ca eu-s in dormitor la mine si patul meu e mult mai inalt decat ala din camera ei
off... urla, offf .... urlatoare s-a mai facut in ultima vreme, ma innebuneste de cap nu altanu stiu ce sa iifac si cum sa ii spun sa o fac sa inteleaga ca noi nu tipam, cred ca de frustrare tipa pentru ca nu vorbeste inca si ma loveste, ma zgaraie si urlaaaaaaaa
azi am de spalat cateva masini de rufe si de iesit pe afara la ceva mici cumparaturi, barbatu` mi-e la munca, numai azi munceste din toata sapt asta, maine si-a luat liber sa stea el cu piscoata si eu sa fac valiza, ca sambata dimineata avem avionul, la 4 dimi tre` sa iesim din casa la 5 trebuie sa fim in aeroport, mergem cu masina, o parcam acolo ca ne costa mai putin sa platim parcarea pentru 5 zile decat taxi dus intors si e mai comod cu masina noastra ca o pun si doarme la ea in scaunel ca oricum la ora 4 ma astept la scandal... om vedea cum o fi, sper bine... si ca pe avion 2 ore jumate nu-mi urla, dar o sa fie si Nick cu noi deci cand n-oi mai putea eu, o ia el in primire
trimit ca plange nu stiu de ce acum, s-a suparat pe o revista de-a mea... nu-i place The Economist, vrea poate un Posh Magazine?
revin