Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 15
cami_antonia spune:
neata fetele
eu azi sunt chitita pe treaba multa
ca tre sa curat bucatarua si baia cat mai repede
ca in cateva saptamani nu mai vine tanti la mine
merge la litoral
ahahahha
si raman iar singura toata vara
mada e o nasica de aici
nu avea cum sa fie din buc
da sincer decat sa dai 20 mil la bien savy
ma gandeam ca faci ceva acu cand treci prin zona
tipa e super
iar croitoresele sunt bestiale
pai mai roxy
cum sa nu faca la fix si ce vrei cand pe mine m-a masurat o data si la prima proba captuseala imi venea manusa
de nu avea ce modificari sa faca
atat de bune sunt
acu ca sa vedeti stilul rochiilor ei dati pe facebook pe AMICA MIA
si gasiti poze cu fete la petreceri
cu rochiile create de ea
dar sincer am vazut n tipuri de rochii
multe si cum ii plac lui yasmi
irinuca atunci astept sa apari in zona sa ne vedemmmmmmmmmmmmmm
sper ca ma anunti
mandreeac ai grija de tineeeeeeee
nu mai sta asa
ca nu e de bine
da de ce zici ca nu esti gravi?
nu vrei sau nu te astepti
strumphitza spune:
mai scriu oleak acum cat sta linistita, m-am dus si i-am adus niste carticele cu povesti de ale ei, le analizeaza, deci am 5 min libere, more or less
va multumim de aprecierile la manifestatiunile ceausiste ..si nu mai stiu cine spunea, parca Mary ? ... nu , nu am cheltuit o avere pe stegulete si sirul ala de stegulete mici de ii spune bunting aici, numai 2 lire au fost cu totul, mare avere
madutza precum spuneam, ieri am fost la cumparaturi, mi-am luat niste hainute , culori cat de cat vesele, ca tot vorbeati de duamne si babe pe aici, eu de acum ma duc in jos, spre categoria babe, deh... nu-mi arde de fuste scurte si crapatura pe picior niciodata nu am fost, nici silueta nu am avut dar mie imi plac fustele tip creion, midi si taior cambrat mi-e dor de orele de la birou in Bucuresti si de tocurile mele dragi, acum stau prafuite prin dressing
Ailed sa stii ca mi-am luat ceva turqoaz m-am gandit la tine
roxy, vad ca esti pusa pe calcule si alte alea, vrei sa vina bb2 curand? sa intri dintr-un cic in altul ? bafta
Andreea vad ca multe dintre noi nu se simt foarte bine in ultima vreme, au crescut copilasii si ne solicita mai mult, dar in curand ne revenim noi si cresc ei si ne intelegem mai mult si mai bine nu ?
ahh vazusi poze cu Catalina de mada si imi venea sa ii mananc cireselele alea cu tot cu urechiuse sa nu mai spun de Cristi care e un strengar cu limbuta pe afara
Yvyana esti o frumoasa si ai asa o privire calda si blanda...se vede cata rabdare ai iar mica terorista e din ce in ce mai domnisorica, nu mai are figura de bebe, imi place bretonul s ochisorii aia negri ca maslinele
Irinuca sper ca i-a reusit cu bine operatia sotului ..frumoase planuri de vara aveti, mi-e dor si mie de o chermeza
yasmi imi place de tine ca mu te stresezi cu nimic, you go with the flow bine faci , ai fi foarte buna de trait in UK
pishko, vazut pozici cu strengarii tai dulci ce frumos si ce mofturici e Emma si noi o sa mergem la un parc de genul ala, e unul pe langa Londra, ca se tot uita piscoata la niste filmulete de pe BBC pentru copii si e filmat intr-un parc de genul asta si as vrea s amergem dar nu cred ca ar pricepe ea piscoata nimic, mai asteptam, poate la anul in vara sa aiba 2 ani jumate si mai e si un Lego land aici nu tare departe de noi , si acolo vreau sa mergem si la un safari park... si la disney la paris.. si.... pe luna vreau eu multe, finante sa avem
cam atat imi aduc aminte, off ma lasa memoria, v-am spus eu ca ma babesc sper sa imi revina mai tarziu ca ma duc sa mai fac un espresso si sa ne imbracam sa iesim, mici cumparaturi asa pe ultima suta de metri ce mi-am ami adus aminte ca mai ne trebuie, parca vad ca nu imi incap toate in valiza si dupa aventura de anul trecut de cand am fost in ro cu 3 valize mariiiiiiii, am jurat ca nu mai caram juma de casa cu noi si o sa ne rezumam la o valiza mare si 2 mici de mana, sper sa imi iasa
va pup si ne grabim ca acusi vine iar ploaia, nu a mai plouat de mult
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia strumph ce fericire pe voi ca plecati in vacanta acu mergeti la praga? de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011) |
da Cami sambata dimineata plecam si ne intoarcem miercuri seara si luni de ziua mea sper sa bem o cupa de sampanie la o terasa pe langa Charles Bridge pe unde avem hotelul, e superb... abia astept ... asa cadou de la sot sa tot imi faca in fiecare an ca nu ma supar
cami_antonia spune:
strumph cand bei o bere acolo sa te gandesti si la mine
ca eu am vazut praga
si e minunataaaaaaaaaaa
as reveni oricand acolo
e un oras superb
mie mi-a placut mai mult decat viena
cami_antonia spune:
madaaaaaaaaaaaaaam intrat pt tine special
am vb cu nasica care face rochii
si mi-a zis asa
ea comercializeaza cateva rochii si in bucuresti
in magazinul COCOR
si cica daca vrei sa le vezi
sunt pe amicamia.ro
colectia stil
sa vezi daca iti place ceva
e la etajul 1
galeria artistilor romani sau ceva de genul
si intrebi de colectia otilia brailoiu
roxy_s spune:
am venit si noi de afara si am si culcat buburuza ca suntem treze de la 5.30, era rupta
mi-am pus de-o fidea cu lapte.
strumphitza ce fain de tine ...pleci in vacanta la Praga super ce comica ai fost cu laptopul, priza... scrii si scrii... si pa mesaj
strumfita mica si dulce, o deranjeaza ceva pe ea de se trezeste asa, maselute ceva...
nu fac calcule deloc, nu fac absolut nici un calcul, nu vreau pentru ca am auzit ca asta duce la stres.
pur si simplu imi iau temperatura dimineata asta ca sa vad si eu daca ovulez, cand ovulez, cum functioneaza corpul meu dupa nastere si dupa primul cm, cand isi reintra in normalul de dinainte de nastere...
vrem si bb2 dar pentru asta trebuie sa ne si apucam de treaba serios ca asa ...numai cu vrutul nu rezolvi nimic, nu?
cami este super daca face rochiile asa bine. eu n-am gasit o croitoreasa de care sa fiu multumita. ba se vedeau cusaturile aiurea, nu le tragea bine, ba mi-o facea prea stramta, ba prea lunga... esti o norocoasa ca are cine sa-ti faca tinutele si ti le face si super
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza madutza precum spuneam, ieri am fost la cumparaturi, mi-am luat niste hainute , culori cat de cat vesele, ca tot vorbeati de duamne si babe pe aici, eu de acum ma duc in jos, spre categoria babe, deh... nu-mi arde de fuste scurte si crapatura pe picior |
tare comica esti.
nu esti deloc baba. daca nu porti scurt nu inseamna ca esti baba
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)