BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (4)
Raspunsuri - Pagina 20
majia spune:
Zbubu, nu mai fi asa panicata ca stresezi bbebelul. Eu nu am auzit pe nimeni sa piarda o sarcina dintr-o sperietura .
Aschiutza, daca nu vomita, nu face febra si nu este dezorientat, inseamna ca e ok. Daca vrei sa fii linistita poti sa il duci la spital...
Lorena, eu m-as sa ma asigur ca totul e bine. De ce vrei sa astepti 8 saptamani, nu e nimic special la 8 saptamani, nu?
Blue, te inteleg ca si eu simt ca retin apa.
8+
crismac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aschiutza ´Fetelor, astazi mai bine nu ma ridicam din pat . Mai intii ma sperie doctorita ca ar avea scarlatina. Vine socrul, ne ducem val-virtej la cabinet si acolo imi spun astia senini, fara sa se uite la el, ca are doar steptococ si nu scarlatina si ii da antibiotic. Sa nu o stringi de git? Imi facusem deja programare de urgenta la nenea ginecologul, sa se uite la mine . Apoi mergem sa cumpar piine . Domnu s-a bitiit in buggy si deodata face o tumba spectaculoasa si il vad intins in fata buggyul si dind cu capul de caldarim tocmai cind ii spuneam sa sada frumos . Si eu ca proasta am sarit direct si l-am luat in brate fara sa ma gindesc ca poate a patit ceva la git sau coloana, l-am ridicat pur si simplu. Pe urma imi venea sa imi dau palme, zau! A plins doar, dupa 5 minute mi-a zimbit, nu vomat, nu pierdut cunostinta, sare, tipa, sperie iepurele vecinei, ma rog, e ca intotdeauna, dar eu stiu ca doua zile nu voi fii om . Daca ar patii ceva la vertebre ar mai fii asa de vioi? ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
Stai linistita ca nu a patit nimic. Daca ai dubii urmareste-l daca vezi ceva suspect - stari de voma , somnolenta , dureri , ameteli ... poti sa mergi cu el la dr. Dar eu cred ca este bine si crede-ma ca eu sunt cu ochii pe al meu in privinta asta mai ales ca are operatie la coloana !
www.gradinacris.blogspot.com
9 +
tweetisor spune:
vikishor ...am auzit ca e super maternitate la polizu..eu merg la regina maria ca acolo am abonament la servici ..dar as vrea sa ma interesez de polizu ..ca am auzit ca e una din cele mai bune ... s dak ai o recomandare pt doctoritza respectiva ..de ce nu ..mai ales ca e f important sa fie comunicativa si deschisa intrebarilor
tweetisor spune:
fetele dar harnicutze atzi mai fost ...mi-aluat ceva timp aseara shi azi sa va citesc ... eu am avut assha un mini concediu de 5 zile ..am fost la ai mei shi nu am avut net decat asha printre pcaturi ...
eu nu am gretzuri ... mananc ca de obicei ..imi mai e pofta mie asa : de ex azi de chipsuri (dar shi inainte puteam zice ca imi venea o pofta de unhealty food ):)
blue - shi eu am pe 28 programare la Hadi Rahimian (sper sa fi scris corect)- doctorul meu e Andreas Vythoulkas shi mi-a dat trimitere la el - l-am googalit shi cica e foare bun ... eu cred ca e dublu test shi morfologie chiar daca nu e unu shi acelashi lucru ..cred ca mi le face pe amandoua ... tre sa faca cu 2 saptamani inainte o analiza de sange -am intzeles de la recetzie ca e aprox 300 eco , analiza nu shtiu k e inclusa , shi imi mai face un studiu de risc ..ala e 150 ron ..acum sper sa fie ok :) mai am 3 saptamani ..azi implinim 9 saptamani
[red]Deiutza[red] sarcina usoara si sa fie intr-un ceas bun
fetele voi atzi citit ceva de celule stem ..recoltare ..va ganditzi sa recoltatzi .. sfaturi \ opiniii :)
tweetisor spune:
citat din mesajul lui crismac Mie nu prea mai imi este greata . Mananc aproape orice . Am ceva emotii pt. maine dar sper sa fie bine . Dimineata imi este asa de foame ca nu pot pleca pana nu mananc ceva . Lorena , sper ca o data cu trecerea saptamanilor sa-ti mai revii si tu si sa poti manca . www.gradinacris.blogspot.com 9 + |
bafta multa maine ! sa ne spui cum a fost .
tweetisor spune:
citat din mesajul lui lauraf89 Pisigri am 23 de ani! 7+ Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare! |
multzi anishori inainte ! o sa fii o mamica tanara shi cool :)
lauraf89 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tweetisor
multzi anishori inainte ! o sa fii o mamica tanara shi cool :) |
Multumesc sa dea Domnu!
Fetelor ! Am avut azi un examen si m-am intors pe jos acasa..nu e foarte departe, am mers lejer..si cand am ajuns acasa..aveam o pata maronie pe protejslip(srry de detalii) si a inceput sa ma jeneze burta! A mai patit cineva asa ceva? Va rog..sunt f speriata..si nici nu pare ca se opreste
7+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
lorena_86 spune:
majia ca sa fie mai maricel si sa-l vad cum se misca
incepe sa se miste pe la 7 jumate
si am si emotii mari
imi e teama dar nu am avut motive serioase sa fiu ingrijorata cu exceptia unui hematom de 6 mm si ca e mai mic in rest e totu ok
acum am avut intepaturi destul de mari in partea inferioara usor spre dreapta
am luat un no-spa si acum stau linistita
va pup
6+
zbubu spune:
Multumesc pentru incurajari fetelor, sunt groaznic de panicata dar incerc sa stau cuminte pana sambata. Sper sa fie bine.
Mai am o intrebare. Voua dr v-a luat proba pt testul Babes-Papanicolau?
Eu ultimul test l-am facut anul trecut. Oare e nevoie si acum sa-l fac sau nu e voie sa ia proba asta in timpul sarcinii?
lorena_86 spune:
zbubu este voie, nu stiu daca si nevoie
depinde de rezultatul ultimului test, de varsta si de dr
va pup
6+