BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (4)
Raspunsuri - Pagina 21
lorena_86 spune:
laura scuze, acum am vazut mesajul tau
mergi de urgenta la dr dar pune rapid un utrogestan de 200 si ia no-spa
dar mergi oricum si la dr
sper sa fie bine bebe si tu la fel
asteptam vesti bune
o sa ma gandesc la tine
te pup
6+
lorena_86 spune:
si din cate am mai auzit la gravidute au mai fost cazuri si a fost totul bine
nu te speria tare
inearca sa iei ce ti-am zis eu si mergi la spital
va pup
6+
lauraf89 spune:
Am pus utrogestan deja..off proasta ma fost..trb sa nu ma duc la examen, imi e asa ciuda!Programare la dr am maine dupa-amiza, si oricum dr mi-a zis ca nu are ce sa imi faca in caz de sangerare sau altceva...nu poate opri natura(asta cand am mers cu celalate 2 sangerari in urgenta)..imi e si rusine sa il sun...si cred ca in afar de sa se uite la mine..ce poate sa imi faca imi e asa de frica
7+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
lorena_86 spune:
continua cu utrogestan de 200 maxim de 3 ori pe zi, deci ai voie pana la 600 daca e nevoie
ia no-spa pt dureri si relaxeaza uterul, e foarte bun
si asta ai voie cam 3-4 pe zi
si stai numai in pat
scuza-ma ca nu mai stiu, am neuronul si asa obosit, ai zis la sangerarile trecute? ai mai avut sangerari in sarcina asta sau la alte sarcini?
incearca sa stai cat poti der linistita
te pup
6+
DenyAnd spune:
Buna seara
Am facut capitol nou, am si postat linkul, dar va aparea cu intarziere postarea pt ca inca sunt moderate.
Cat despre mine, azi mi-a venit rosu, deci declar z 2.
Nu stiu de ce mi-a intarziat, banuiesc ca am avut iarasi avort menstrual.
Asta e, sunt un pic in butoi, dar am sa ies eu la suprafata si voi fi bine.
Ma pun sa citesc din urma si sa fac adaugiri/modificari la prima pagina acolo unde este necesar, ca am vazut ca mai avem o noua gravidutza
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
lauraf89 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 continua cu utrogestan de 200 maxim de 3 ori pe zi, deci ai voie pana la 600 daca e nevoie ia no-spa pt dureri si relaxeaza uterul, e foarte bun si asta ai voie cam 3-4 pe zi si stai numai in pat scuza-ma ca nu mai stiu, am neuronul si asa obosit, ai zis la sangerarile trecute? ai mai avut sangerari in sarcina asta sau la alte sarcini? incearca sa stai cat poti der linistita te pup 6+ |
Tot in sarcina asta am mai avut sangerari..odata la 4 saptamani si un mic..si la 5 saptamani si cateva zile...
Voi lua asa..utraogestan de 200...sunt tare speriata
Nu am mai avut alta sarcina..e prima dupa un an si ceva de incercari
7+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!