BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

vai fetelor macar de as avea si eu pofte dar la aproape orice ma gandesc mi se si intoarce imediat

am vazut reclama la cipsuri si mi-am luat azi si vad ca pot manca dar nici nu exagerez ca stiti ca nu sunt chiar ok

crisma mult succes maine
si eu merg si te inteleg
am si eu emotii mari

laura am papat cirese si visini dar deja imi e greata de la ele
am observat un lucru ca daca mananc ceva si apoi ma simt nasol nu le mai agreez deloc apoi

ieri am gasit un corcodus in fara unui bloc si am luat cateva sa le spal bine acasa
vai ce bune au fost, super acre si asa mi-au placut dar am luat putine ca nu stiam daca-mi plac

ce am reusit sa mananc au fost nectarinele

ma gandesc ca daca am starile astea bebe trebuie sa fie bine

va pup

6+

Bebe este bine ! Ei isi iau tot ce au nevoie si cred ca inca mai are ce absoarbe de la tine iar in timp probabil si greturile vor mai trece si vei putea manca mai bine !

www.gradinacris.blogspot.com
9 +

Mergi la inceput

Lorena parca acum cateva luni iti gasisei un serviciu la o clinica unde aveau drept conditie sa nu ai bebe nu stiu cat timp . Te-ai mai dus la ei ?

9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Multumesc fetelor . Inca un pic si o sa ne trezim toate in trimestrul doi. Terminam greturile, incep sa miste bebeii .

Lorena, imi pare rau ca iti este asa rau. Mie mi-e greata doar ocazional si nu foarte tare.

Blue, pe mine m-a certat doctorul pe treaba cu kilogramele . Ce-i drept nici eu nu am chef sa ma fac balena pana la 9 luni .

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Majia, pe mine nu m-a intrebat de kg. Mi-a spus doar sa ma cantarest 1 data pe luna (eu o fac saptamanal cand schimb saptamana ).
Acum, nu stiu cat e grasime si cat e apa

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Deiutza,eu nu pot sa zic ca am reusit sa trec peste,azi mi s-a facut rau de la mirosul din maternitate,imi aduce aminte de nastere si de el.
Ai intrebat despre cezariene,eu am vazut ca depinde in ce tara le faci.In Romania auzisem ca stramba din nas la a treia cezariana deja,aici stiu persoane care au facut cinci.Eu voi fi la a treia,am doua deja si va fi cezariana si de data asta,destul de curand si la mine,vor fi aproape doi ani.Iar anul trecut la sfarsitul lui octombrie am facut si o operatie de indepartare a fibroamelor,dar a fost mai putin grava ca o cezariana pentru ca nu au fost nevoiti sa taie peretele uterului.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

crismac acum mi-am dat seama de unde te stiu
ai fost si tu la aspirante
mi se parea cunoscut userul tau

nu m-am mai dus pt ca dupa ce am acceptat clauza si am trecut de proba cu dr si cu embriologul sef mi-au zis ca au acceptat pe cealalta fata, o tipa fara experienta deloc desi asta era o conditie eliminatorie adica minim 1 an experienta pe laborator
tipa nici nu avea calificarea necesara, terminase ecologia si protectia mediului
am fost tare nervoasa dar dupa o sapt am aflat ca tipa era nepoata uneia cu multe relatii
deci si la privat tot cu pile, vai de capul nostru
de atunci nu am mai lucrat, tot acasa
asa ca nu o sa beneficiez de nici o indemnizatie

asta e
bebe sa fie sanatos ca vedem noi

va pup

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zbubu spune:

fetele! sunt f f speriata!!!
acum 2 zile cand eram la munca m-am speriat f tare de un zgomot. m-a trecut un fior de sus din crestet pana in burtica
si de atunci au inceput sa scada ”simptomele”, si-asa nu aveam multe, greata am avut doar o zi acum vreo saptamana si singurul lucru care ma facea sa imi dau seama ca-s insarcinata erau sanii f umflati si durerosi. Acum s-au dezumflat si nu ma mai dor, nu mai sunt sensibili, nimic.
Sunt TERMINATA de ingrijorare.
Sambata am prima programare la medic. Am 7 sapt si cateva zile.
Va rog spuneti-mi daca ati trecut si voi prin vreo chestie asemanatoare ca sunt innebunita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

zbubu si eu sunt o fire foarte panicoasa si fricoasa cu o mie de fobii

inteleg perfect ce zici
si eu m-am speriat de mai multe ori si mi-a trecut fior asa cum zici tu, plus ca eu am si catel foarte jucaus si mi-a sarit pe san si asa destul de durerosi si de la durere am simtit si in burta socul dar si sperieturi mari din diverse motive

nu pot sa-ti garantez ca e totul bine dar nici nu ai motive sa te panichezi
incearca sa te gandesti in alta parte desi inteleg ca e practic imposibil

fetelor eu sunt in dilema
nu stiu daca sa merg mane la dr
sotul zice sa mergem sa mai vedem pe bebe si sa vedem daca e totul bine sau sa stim dinainte ca sa modificam tratamentul
eu as amana pe sapt viitoare ca pe miercurea viitoare as avea 8 saptamani
voi ce ziceti? cum e mai bine
imi e teama de ce-mi va zice la eco
nu stiu ce sa fac

va pup

6+

Mergi la inceput

Lorena , da am fost la aspirante . Poate ca tot raul a fost spre bine .

Zbubu Si eu am tras vreo doua sperieturi mai zdravene - am un caine de talie mare si intr-o seara am auzit mult zgomot , cand am iesit cainele se tara pe picioarele din fata si pe cele din urma nu se mai ridica - m-am speriag groaznic de ideea sa nu fi paralizat . Ma termina gandul sa-l vad asa chinuit . Din fericire e bine . Si mie mi-au cam disparut simptomele si parca nici in sani nu mai este asa tensiune dar cand si cand mai am cate o arsura sau putina grata . Eu zic sa stai linistita ca trebuie sa fie bine !

9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

´Fetelor, astazi mai bine nu ma ridicam din pat . Mai intii ma sperie doctorita ca ar avea scarlatina. Vine socrul, ne ducem val-virtej la cabinet si acolo imi spun astia senini, fara sa se uite la el, ca are doar steptococ si nu scarlatina si ii da antibiotic. Sa nu o stringi de git? Imi facusem deja programare de urgenta la nenea ginecologul, sa se uite la mine .

Apoi mergem sa cumpar piine . Domnu s-a bitiit in buggy si deodata face o tumba spectaculoasa si il vad intins in fata buggyul si dind cu capul de caldarim tocmai cind ii spuneam sa sada frumos . Si eu ca proasta am sarit direct si l-am luat in brate fara sa ma gindesc ca poate a patit ceva la git sau coloana, l-am ridicat pur si simplu. Pe urma imi venea sa imi dau palme, zau! A plins doar, dupa 5 minute mi-a zimbit, nu vomat, nu pierdut cunostinta, sare, tipa, sperie iepurele vecinei, ma rog, e ca intotdeauna, dar eu stiu ca doua zile nu voi fii om . Daca ar patii ceva la vertebre ar mai fii asa de vioi?

Mergi la inceput