BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Citat:
citat din mesajul lui deiutza_83

Multumesc de primirea calduroasa...
O sa mai astept pana saptamana viitoare...Am facut si un Bhcg care mi-a dat ca rezultat o valoare de 292 cand aveam cam 2 saptamani si ceva de la ovulatie..O fi de bine?:-?..ca nu am ajuns inca la doctor cu analiza.

Ai pe prima pagina o listuta cu valorile normale ale BHCG, te poti uita pe ea daca nu ai primit ceva de la laborator pe care sa iti scrie valorile! Oricum, aceasta analiza trb repetata la 48 de ore pt a se vedea evolutia! dar pt confirmare este ok, zic eu

7+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Pretty, nu-ti fa griji. Eu maine fac 8 saptamani si sunt ok. exceptand episodul de dimineata. Mai am greturi, dar cred ca din cauza ca mananc cu pofta.

Deiutza, bine ai venit! Sarcina usoara si la termen!

Bun pontul cu biscuitei in geanta. O sa incep si eu pt ca pana acum obisnuiam sa sacrific micul dejun ca sa pot dormi putin mai mult . Si mananc cand ajung la birou.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Deiutza, bine ai venit! Mai asteapta una doua saptamini ca sa vezi si inimioara

Prettysunshine, nu vrei sa iti mai dau din greturile mele? Ca eu inca am din plin , mai ales seara!

Blue_sea, si eu car biscuiti uscati cu mine. Si apa. Si o punga pt orice ocazie nefericita (la prima sarcina am patit doar o data sa imi vina rau pe strada). Din experienta mea de mers pe mare: pe stomacul gol iti vine mai repede greata, asa ca incearca sa maninci macar o jumatate de banana intre pus ciorapii si iincaltat pantofii.

Eu am azi musafiri de departe si dupa ce tocmai facusem un pic de curat pt ochii soacrei, mi-a rasturnat juniorul un carton cu sticsuri, s-a jucat aruncind cu mincare, si a adus lego pin in bucatarie . Sa nu credeti ca l-am pupat pe crestet, ca mi-a sarit o tandara de zile mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

deiutza, bine ai venit! sa ai o sarcina usoara!
blue, sa stii ca si eu faceam de obicei la fel cu mancatul dimineata, si in ultima perioada ma trezesc de foame inainte sa sune ceasul si mi-e pofta clar de paine prajita cu un pic de unt asa incat prichindelul e obisnuit dimineata sa primeasca o felie-doua mai mici de paine prajita cu un pic de unt cu sau fara un pic de branza si ma lasa in pace pana ajung la birou si mananc un sandwich sau niste cereale cu lapte

9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Prettysunshine, nu vrei sa iti mai dau din greturile mele? Ca eu inca am din plin , mai ales seara!

Blue_sea, si eu car biscuiti uscati cu mine. Si apa. Si o punga pt orice ocazie nefericita (la prima sarcina am patit doar o data sa imi vina rau pe strada). Din experienta mea de mers pe mare: pe stomacul gol iti vine mai repede greata, asa ca incearca sa maninci macar o jumatate de banana intre pus ciorapii si iincaltat pantofii.

Eu am azi musafiri de departe si dupa ce tocmai facusem un pic de curat pt ochii soacrei, mi-a rasturnat juniorul un carton cu sticsuri, s-a jucat aruncind cu mincare, si a adus lego pin in bucatarie . Sa nu credeti ca l-am pupat pe crestet, ca mi-a sarit o tandara de zile mari!

------------------
Still looking for pieces of heaven...

nu te supara pe mine, dar chiar m-a facut sa rad cu lacrimi cel mic...

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Viki, si eu as fi mancat paine prajita cu unt, dar nu am avut timp sa-mi mai fac. De maine promit sa hranesc bulgarasul!

Eu m-am cantarit azi: 58,6

7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

------------------
Still looking for pieces of heaven...

nu te supara pe mine, dar chiar m-a facut sa rad cu lacrimi cel mic...

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deiutza_83 spune:

Um 04.05.2012
Si mami de ingerash Bianca Maria nascuta 14.09.2011,decedata 16.09.2011 :(.Nu stiu daca tot tu scrii in listuta asta..ca eu fiind novice nu ma prea pricep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Deiutza,imi pare asa de rau pentru ingerasa ta!

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

5+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Viki, si eu as fi mancat paine prajita cu unt, dar nu am avut timp sa-mi mai fac. De maine promit sa hranesc bulgarasul!

Eu m-am cantarit azi: 58,6

7+

recunosc ca eu o pun la prajit inainte sa intru in baie sa ma spal si cand ies, e gata
eu nu am curaj sa ma cantaresc inca oricum eu cam retin apa beau o groaza de apa si nu fac mai deloc pp si ma simt asa... umflata cu totul, ca un balon

9+

Mergi la inceput