BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deiutza_83 spune:

Multumesc, prettysunshine.Si mie..dar asta este.N-am avut ce sa fac si ce a vrut Dumnezeu aia s-a intamplat.Oricum am reusit sa trec peste(nu sa uit)..si sper sa fie bine cu bebe pe care il am in burtica, mai ales ca am facut cezariana si o sa nasc la un an si 5 luni,dar medicul zice ca e ok.Vad ca si tu ai un ingerash si imi pare rau:(..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deiutza_83 spune:

Apropo..care ati auzit..cate cezariene se pot face?Ca eu am auzit muuulte variante de la 2 la 5...dar cinci mi se par prea multe.Am vrut sa vad daca stiti pe careva cu mai mult de doua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Deiutza, imi pare rau pt pierderea ta!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Buna fetele,

Foarte bune cafelutele pe care le-ati oferit.

Deiutza, bine ai venit si sarcina usoara!

Blue, si mie mi se face rau daca nu mananc dimineata. Baga ceva repede in gura innainte sa pleci de acasa. Cta aveai greutate innainte?

viki, eu am reusit sa-mi controlez greutatea, ca incepusem sa ma ingras prea repede. Incerc sa mananc sanatos si fara dulciuri pe cat posibil. E mai gree ca poftesc, dar lasa ca vin vacantele si imi fac atunci de cap.

Aschiutza, pai juniorul a vrut sa te ajute sa starngi prin casa . De care Lego are?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Am adaugat inca o saptamana la semnatura .

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Majia, aveam cam 55-56 (mai mult spre 55 ). deci am luat cam multisor, zic eu. dar bb sa fie sanatos!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Deiutza imi pare rau pt puiutul tau!

7+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Fetele,eu nu indraznesc sa ma urc pe cantar.De data asta am intrat in sarcina cu greutatea pe care o aveam la sarcina trecuta la cinci luni jumatate,asa ca nici nu vreau sa ma gandesc unde ajung.Cred ca va bat si la greutate,cum va bat si la varsta

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

offfffffffff da numai eu nu ma ingras!!

am vazut aseara la tv si sa cad pe jos nu alta: "A facut toata lumea pipi?" http://www.youtube.com/watch?v=ZC1KLPseNa8&feature=player_embedded

7+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui majia

Buna fetele,

Foarte bune cafelutele pe care le-ati oferit.

Deiutza, bine ai venit si sarcina usoara!

Blue, si mie mi se face rau daca nu mananc dimineata. Baga ceva repede in gura innainte sa pleci de acasa. Cta aveai greutate innainte?

viki, eu am reusit sa-mi controlez greutatea, ca incepusem sa ma ingras prea repede. Incerc sa mananc sanatos si fara dulciuri pe cat posibil. E mai gree ca poftesc, dar lasa ca vin vacantele si imi fac atunci de cap.

Aschiutza, pai juniorul a vrut sa te ajute sa starngi prin casa . De care Lego are?

7+

eu nu prea mananc dulciuri, in mod surprinzator... inainte as fi mancat cat cuprinde dar acum... totul depinde de bebel si de fitele lui incerc sa tin si eu in frau mancatul si sa aleg cat mai sanatos sper sa imi si iasa

9+

Mergi la inceput