BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

neata fetelor multumim pentru cafea, este foarte buna
Deny, nu ne deranjezi, stai linistita! poti scrie oricand doresti noi te primim cu drag
eu ieri am sunat sa imi fac programare la DT si am dat de o asistenta ametita... nu stia prea bine ce vroiam de la ea, desi ii spusesem de la inceput pentru ce am sunat, dar intr-un final glorios, mi-a facut programare,,, sper eu... o sa sun saptamana viitoare sa verific sa nu am vreo surpriza neplacuta.
asa... vroiam sa intreb fetele din bucuresti ce ati auzit de spitalul polizu... am inteles ca s-au imbunatatit conditiile si ca acum au si sistem din ala cu rezerva privata... eu ar trebui sa am duc acolo sa ma ia in primire doctoritza munteanu (nu stiu prenumele), si sunt un pic cam stresata cine mi-a recomandat-o a spus ca e foarte buna si apropiata de paciente, ceea ce conteaza mult pentru mine. nu as suporta o doctoritza care sa ma trateze de sus si sa imi vina sa o bat non stop...

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauraf89

Citat:
citat din mesajul lui CampariSoda

Laura, tu trebuie sa ne spui la toate "Tanti" =))).

Pretty nici io nu mai sunt asa tanara. Aici tot asa se ofera CVS pentru peste 35 cu markeri (eco suspecta...) si amnio pentru restul (tot peste 35). Credeam ca CVS e mai sigura, dar nah, am mai invatzat ceva. Eu eram foarte hotarata sa fac toate testele chiar daca eco si testul la sange erau bune dar cumva dupa ce l-am vazut m-am inmuiat si nu mi se mai pare asa mic riscul ala de 1% de pierdere de sarcina. In plus aici nu se face nici o morfofetala in trim I, asa ca oriucum tot ce putem face e sa speram ca totul e ok.

da sa stii ca de acu o sa va spun doar "Sarut mana tanti...!"
Legat de o eventuala cezariana eu sunt ingrozita: 1)pe langa faptul ca in viata mea nu am facut o operatie si 2) la dentist unde am facut anestezie in general nu au prins decat foarte greu..pt un nerv imi trb si 2 injectii uneori..deci va dati seama cu ce frica as ta eu

7+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Da citi anisori aveti matale?
Si la mine a fost prima operatie. Dar anestezia generala nu seamana deloc cu aia locala, mai ales cu aia dentara.

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Pisigri am 23 de ani!

7+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deiutza_83 spune:

Buna ziua , gravidutze...Daca imi permiteti ma alatur si eu voua cu o burtica mica de abia 5 saptamani si cu mari sperante de a tine un bebe in brate in februarie 2013..Va citesc de mult, dar abia acum mi-am facut curaj sa scriu si eu si eventual sa cer cate un sfat,incurajata de cele 2 liniute mult asteptate si de testul de sange care sa confirme sarcina.
As vrea sa va intreb despre prima ecografie..cand ar trebui sa o fac:d..penru a fi cat de cat concludenta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Citat:
citat din mesajul lui deiutza_83

Buna ziua , gravidutze...Daca imi permiteti ma alatur si eu voua cu o burtica mica de abia 5 saptamani si cu mari sperante de a tine un bebe in brate in februarie 2013..Va citesc de mult, dar abia acum mi-am facut curaj sa scriu si eu si eventual sa cer cate un sfat,incurajata de cele 2 liniute mult asteptate si de testul de sange care sa confirme sarcina.
As vrea sa va intreb despre prima ecografie..cand ar trebui sa o fac:d..penru a fi cat de cat concludenta...

Bine ai venit! Iti doresc sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos!
Legat de eco, daca nu esti foarte nerabdatoare, te simti bine (adica nu ai sangerari, dureri de burta) cred ca mai poti astepta macar 1 saptamana ca sa fii sigura ca se vede ceva!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CampariSoda spune:

Blue_sea - sper ca te simti mai bine!

Laura - nu,nu vreau sa nasc de Craciun, te rog nu-mi dori asa ceva. Iti dai seama, bietul copil o sa isi imparta ziua de nastere cu o sarbatoare asa importanta. Oricum, statistic shansele sunt mici, cica cei mai putin copii se nasc in ziua de Craciun :). O fi diferenta la nr. de cezariene :)).

Ah, eu am fost operata de apendicita cu anestezie generala - recomand calduros!

Deiutza - bine ai venit. Cum zice Laura, la 6 saptamani si umpic se vede ceva :). La mine, la 5 saptamani si 2 zile s-a vazut doar sacul embrionar, care nu spune mare lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deiutza_83 spune:

Multumesc de primirea calduroasa...
O sa mai astept pana saptamana viitoare...Am facut si un Bhcg care mi-a dat ca rezultat o valoare de 292 cand aveam cam 2 saptamani si ceva de la ovulatie..O fi de bine?:-?..ca nu am ajuns inca la doctor cu analiza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Deiutza bine ai venit!Si multa bafta!

Laura 23 de ani, vreau si eu, vreau si eu Mie mie se pare ca eu in alta viata am avut 23 de ani..

Blue ia-ti mereu ceva in geanta (o banana, o cookie ceva sa ai ce sa prestezi cand vine cu foame). Eu am asa geanta de serviciu si geanta de mancare cu doua sticlutze de apa mici, iaurtu, nectarina (ca's fan ) si ceva cookies

Campari bine ca ai scris 200 de zile, pare mai mult decat 5 luni jumatate, nu de alta da nici mijlocul lui ianuarie nu-i departe

Eu am facut o scamatorie ieri. Aveam de la doctor o hartie care semnala faptul ca sunt insarcinata si ca am o sarcina cu risc crescut datorita procedurii prin care a fost obtinuta cumulata cu trombofilie (trombofilie de care si eu tot marti am aflat... bon) si ca nu mai am voie sa fac o slujba stresanta si riscanta. M-am dus cu hartia asta la directorul de la personal si i-am spus ca eu nu mai lucrez cu pacienti agresivi si sa gaseasca o solutie. Si a gasit solutia (care si pe termen lung e foarte buna) m-au trecut la semi-spital un fel de chestie ambulatorie cu copilasi (pana acum eram cu adolescenti). program de la 9 la 5. Azi trebuie sa trimit raspunsul meu oficial si sa speram ca de marti deja intra in vigoare. Tineti-mi pumnii!!

Pe mine Bubble al meu vad ca ma lasa in pace e 'baietel' cuminte, seara mi se pune un nod in gat si ieri nu i-a placut ca l-am tinut prea mult in picioare in rest e acolo cuminte si isi face treaba lui mesterind la celule si organe ;)

pus pus

7+ cu little bubble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

A,ca uitasem, Deiuta care e data UM sa te pot trece pe listuta

7+ cu little bubble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna ziua,fetele!
Bine ai venit Deiutza,sarcina usoara si bebe sanatos!
Eu am fost de dimineata sa-mi ia sange pentru HCG si progesteron,dar abia maine voi afla cum au iesit,sper sa fie bine.Bineinteles ca m-a luat ingrijorarea ca ma simt prea bine,spuneti si voi,am ajuns sa fiu ingrijorata cand ma simt bine.Nicio durere,burta mai putin balonata,daca n-ar fi sanii umflati,nu m-as simti deloc insarcinata.Si nici greturile n-au aparut inca.Cred ca m-as simti mai bine cu niscaiva greturi care sa nu ma lase sa uit ca-s insarcinata si sa-mi confirme ca totul e bine.
Bubble,ma bucur mult ca s-a rezolvat la serviciu!M-ai speriat si pe mine cu trombofilia,intreb maine doctorita,ca anul trecut am luat anticonceptionale si am si fumat,plus varsta mea,cred ca mi-am crescut singura riscul pentru trombofilie.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

5+

Mergi la inceput