BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Prettysunshine eu am 23 de ani!

7+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Ma iertati dragi burtici ca imi descarc offul aici la voi cu simptomele mele de "ba e sarcina, ba vine menstruatia".

Acusi-acusi o sa ma auziti ca am declarat z1... si tot ce am scris a fost doar

Ma simt prost pt ca cam sunt in offtopic pe aci
(stiu ca ar trebui sa scriu la aspirante, dar nu-mi mai gasesc locul acolo pt ca m-am cam retras in ultima vreme, si am ramas asa mai la umbra, citind doar, si facand modificari/adaugiri la capitole)

Va pupici pe toate si ma iertati daca am deranjat pe cineva

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Laura,multi ani inainte!Esti tanara,dar te rog nu ne zi "tanti"Imi aduci aminte de mine la prima sarcina,dar eu eram si mai tanara,aveam doar 21.
DenyAnd,stai linistita,nu ne deranjezi,si eu am trecut prin ce treci tu cateva luni de zile.Pana luna asta cand nu m-am mai stresat sa ma intreb vine nu vine,a mai si intarziat lunile trecute,de cand am oprit anticonceptionalele am mai avut si intarzieri si asa m-am framantat in fiecare luna.Si exact la sfarsitul lunii trecute cand nici semne de sarcina nu prea erau si eram hotarata ca e doar intarziere,a fost bebe.Nu stiu cum e la tine,ai ciclul foarte regulat sau mai ai intarzieri?

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

5+

Mergi la inceput

Prettysunshine multumesc mult de urari la fel si tie si celorlalte fete multa sanatate si numai bucurii!
Deny stai linistita eu am fost ca tine un an si ceva deci te inteleg perfect..uneori de asta ai cel mai mare nevoie..sa poti vb cu cineva, sa te confesezi, sa ti se spuna ca nu e nimic, luna viitoare o sa fie cu noroc...si nu deznadajdui..sigur este pregatit si un mumos si pt tine

7+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Fetelor din afara, care va ginditi ca nasterea ar fii mai buna in tara, poate o fii, nu zic nu (ca nu am nascut in tara si nu am fost 100% multzumita in spitalul din Germania). Pt mine cel mai important este ca aici in spitale pot face foarte multe pt copii nascuti prematur sau cu probleme, ceea ce in RO numai in spitalele mari se poate. Asta e motivul pt care nu m-am dus la Geburtshaus (un fel de casa de nasteri, condusa de obicei de moase, mult mai deschisa la nasterea in diverse pozitii, spre exemplu, si cu atmosfera mai familiara decit cea de spital).

Deny, maica, nu te stresa. Inca mai are sanse sa fie cu ochisori! Eu am lasat testul mult dupa data de CM, tocmai ca sa nu fiu dezamagita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Eu am fost foarte multumita de nasterea aici,e adevarat ca am nascut intr-un spital universitar,nu stiu cum e in cele mai mici.Si da,aici pot face foarte multe pentru copiii nascuti prematur,iar atitudinea si grija fata de parintii unui copil prematur cred ca nu exista inca in Romania.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Buna seara ! Azi am vorbit cu dr. si mi-a facut programare pt. o eco vineri si ca sa stabilim ce si cum cu ecografia de morfologie fetala si cu dublu test . Stiti cam care ar fi preturile pt. aceste analize la Bucuresti ??? Aproximativ???

Kmy ce ne mai poti spune despre eco de morfologie fetala ?

www.gradinacris.blogspot.com
9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CampariSoda spune:

Buna dimineata,

De astazi mai sunt 200 de zile pana la Craciun. Stiti de ce stiu asta? Pentru ca e DPN'u lu Nü

O zi faina va doresc!

Si cafeeaaaa, uitasem:

Mergi la inceput

Neata fetelor si o , ceai sau limonada ce prefera fiecare!
Campari ar fi foarte frumos sa nasti de Craciun!
Sa aveti o zi faina!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Campari,

Deny, esti binevenita aici oricand! Si nu uita: speranta moare ultima!

Eu azi era sa vomit in statia de autobuz. Am inceput sa icnesc si abia m-am controlat. Cred ca din cauza ca nu am mancat dimineata.

7+

Mergi la inceput