BV Ylari, Uliiasi, Gyan! Mai-iunie '12 (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Elena, stii ca nici la mine nu prea crescuse, ba mai mult, avea si un deficit de 3 saptamani, cu o greutate calculata de 2600 g. Ca pana la urma sa se nasca cu 3300 g. Ai incredere ca va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Buna ziua mamici si burtici.
Felicitari Annita, ma bucur ca nu ai stat mult in spital.
Felicitari si celorlalte mamici, reusesc doar sa citesc, cu scrisul e putin mai greu.
Virgi, multumesc ca te-ai gandit la mine. Suntem bine toti patru. Cezar ma ajuta mult, surprinzator (pentru mine) insa Edy se linisteste repede in brate la tati. (Ce bine ca mai are inca o saptamana de concediu, vedem apoi cum ma descurc ). Eu deja ma simt foarte bine, am slabit tot ce am pus in timpul sarcinii, urmeaza sa mai dau surplusul insa nu fac nimic deosebit pentru asta, ce va fi va fi. Edy incepe repriza de colici, credeam ca am scapat insa nu avem noi fericirea asta( au fost doua saptamani prea linistite). Momentan doarme noaptea foarte bine, uneori si prima jumatate a zilei, apoi incepe distractia. Shoshonika a fost curioasa la inceput insa am lasat-o sa vada de la distanta cine e acolo, apoi i-a mirosit piciorusele. Cateva zile l-a supravegheat, numai la marginea patului a stat si se uita la el iar daca Edy plangea, Shosho ne anunta imediat. Acum deja s-a obisnuit si il ignora, insa nu scapa nici un moment de alint. Si ceva ce mie mi s-a parut dragut, de cand am venit acasa, cand alaptez, Shoshonik pune capul pe piciorul meu( de fiecare data).
Cam atat despre noi, incercam sa ne obisnuim cu noul stil de viata insa fiecare zi reuseste sa ne surprinda.
Am uitat sa va zic: Edy are 3400g, il externasem cu 2680g. (iincep falcutele si chiscutele sa apara)
Va pup pe toate si...nastere usoara va doresc.

Mihaela, mami de printishor alintat, Edward- Flavius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Elena, mie mi-a prescris ovulele in urma analizei secretiei, nu doar uitandu-se ca e mai abundenta. Nu mi-a iesit nimic deosebit, doar nu stiu ce... Si au scris cri de la laborator vaginita parca. Dar n-am crocobauri periculosi. Culturile de col au iesit de asemenea ok.
Mama mie imi e o lene maxima. Si caaaaald... Am stat numai in kilotzi toata ziua. Si eva in chilotzi si maieu.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 9 zile!!!
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anitta_O

Elena, stii ca nici la mine nu prea crescuse, ba mai mult, avea si un deficit de 3 saptamani, cu o greutate calculata de 2600 g. Ca pana la urma sa se nasca cu 3300 g. Ai incredere ca va fi bine!

Anitta, mama lui M - 8 ani si I - mica-mica

Pe mine ma frapeaza diferenta asta enorma, inca un pic si vorbeam de o diferenta de 1 kg!

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 9 zile!!!
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Anitta sa fie bebster sanatos ca il ingras dupa nastere. La tine mi s-a parut f mare diferenta, dar daca si doctorul tau masoara ca a mea...e de inteles.
Ylari si eu sunt "chilotara"... asta e vorba sotului. Nu mai suport noaptea camasa, pijamalele nu ma mai incap, asa ca dorm in tricou si chiloti.
In ceea ce priveste secretiile, eu nu am facut nici culturi de col, nici macar o lamela toata sarcina, doar testul pentru streptococ de grup B. Sa speram ca nu o sa fie probleme.
Fetelor eu mai am o problema... constipatia...e jale mare, nu m-am mai vazut cu tronul de sambata, o sa fac poc. Cred ca bag un supozitor cu glicerina, ca nici bebster nu prea mai are loc sa se joace, abia se mai intinde. Sotul rade de mine ca pe tron o sa mi se declanseze travaliul.
Va !

Elena 39+ cu Bebster AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Dragele mele , ce dor mi-a fost de voi

Incep prin a va multumi pentru toate incurajarile, urarile de bine si va spun ca zilnic am intrat din spital sa citesc despre voi, din pacate nu am reusit sa si raspund. Am scris de vreo 3 ori cate un mesaj kilometric, dar ori m-a sunat cineva si s-a sters, ori a picat netul si am renuntat.

Felicitari Anitta, Mmamita, Blanca, Uliiasi, Mi_bebelina!!! Sa fiti sanatoase sa va puteti creste frumos puii

Eu si Octavian Andrei suntem bine acum. Dupa ce am plecat din spital, a doua seara am ajuns cu el la urgenta. Nu va pot explica in cuvinte ce am simtit, am crezut ca a murit. Dormea de 5 ore jumate si nu puteam sa-l trezesc. Nu reactiona la nici un fel de stimuli, nici foarte durerosi, nimic.
Am ajuns la urgenta, nu stiu ce i-au facut si s-a trezit, i-au facut analizele si avea hiperbilirubinimie, mama lui de icter. Am ajuns si eu pe masa lor pentru ca am intrat intr-o stare de soc, de teama. Dupa ce ne-au pus pe picioare pe amandoi, ne-au trimis la un spital de urgente copii. O infectie de spital. Mi-au dat un patut pentru bb, dar ptr mine nu au avut decat un scaun. Va spun ca eram atat de fiarta ca nu-mi trebuia nici ala, decat un spatiu unde sa stau langa puiul meu. I-au pus perfuzie si am stat cu el o noapte si o zi, pana aseara. Azi am fost din nou sa vada dna dr daca e ok si ne-a dat drumul acasa.
Acum il las sa doarma maxim 3 ore ziua si maxim 4 noaptea, dar dupa perfuzia asta vad ca usor usor incepe sa se trezeasca si singur.

Despre mine spun ca ma simt bine, exceptie facand firele de la cusatura care ma tin al naibii de tare, cred ca si de la statul pe scaun din infectiosul spital, dar de maine scap de fire si merg sa-mi faca si popa molifta aia sa pot iesi din casa "legal" in fata lui Doamne Doamne.
Despre el? E foarte cuminte, foarte dulce, face o gramada de mutrite haioase si nu stiu de unde are el amintirile astea la doar 7 zile de viata extrauterina
Imi vine sa-l mananc, sa-l lesin de atata dragoste. Stau si ma uit la el cand doarme si nu-mi vine sa cred ca e al meu, ca a crescut in mine si ca am reusit sa-l nasc sanatos. Plang instant cand ma uit la el sau ma gandesc la dragostea mea ptr el... ce proasta sunt...

Despre nastere, o sa povesttesc cat de curand. Cred ca imi trebuie o stare anume sa pot sa povestesc. M-a marcat intr-un fel...

Ma duc sa trezesc copilul sa-l mufez ca am la lapteee... de patez noaptea patul

Va pup si promit sa intru mai des ca-mi lipsiti

Deea 38+/39+ cu
AMR 6 zileeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

gata si la mine controlul!
bebe e bine,incepe sa "isi faca bagajul".:)
avem termen maxim 10 zile!!!
sper sa fie totul ok si sa imi tin cat mai repede puiutul in brate!!!

andreea 37+ KARINNA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Fetelor, am scris si dimineata un mesaj dar acum nu-l gasesc, s-o fi pierdut pe drum....daca dimineata eram ZEN, acum sunt VARZA....ma dor toate oasele, am frisoane...ma duc sa-mi iau temperatura. NU stiu ce-o sa ma fac in noaptea asta...nu vreau la dr, ce face puiul meu fara mine..

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabiko76 spune:

Felicitari noilor mamici

Andra, aveam si eu o banaiala, mai ales cand te-am auzit zicand ceva de Amana stiam ca nasti la RM, dar eram socata dupa cezariana si nu prea am putut sa reactionez...
Multumesc pentru urari si sfaturi.
Mi-au trecut si mie durerile, mai ales de cand mi-a scos dr firele, acum mai am usoare usturimi si senzatii ciudate cand ma ridic din pat, parca un fel de febra musculara. Oricum burta mea a devenit un fel de gelatina, trebuie sa ma tin de ea in masina la gropi, linii de tramvai ca parca incepe sa se duca in toate partile si doare. Lohiile deja vad ca s-au terminat, au durat cam 7-8 zile.
Cu bebe Rares, sunt stresata cu mancarea, ii dau si biberon de completare, pentru ca de la mine oricat ar manca la san se pare ca nu se satura, doarme 5 minute si plange si vrea iar si devine foarte agitat, nu doarme.
Dupa blapte praf doarme cateva ore (2-3) si e linistit.
Sper sa imi vina si mie laptele calumea la un moment dat, as vrea sa scap de biberon, dar imi e si teama ca vad ca nu ia in greutate suficient iar vineri implineste 2 saptamani si ar trebui sa revina la greutatea de la nastere.

Gabriela mami de Rares

Mergi la inceput

Deea!!!! Sunt ingrozita ce ceea ce ai scris, nici nu vreau sa imi imaginez prin ce ai trecut, mamicuto! Dar cum de ati ajuns asa? Of Doamne! Te pup mult!

Elena imi vine sa rad ca si sotul meu foloseste cuvantul asta "chilotzara" looool!

Eu nu mai pot de cald am niste bufeuri groaznice nici macar nu stiu daca sunt doar in capul meu sau intradevar e cald...

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 9 zile!!!
Lucas Mathias

Mergi la inceput