BV Ylari, Uliiasi, Gyan! Mai-iunie '12 (57)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Mi-bebelina imi pare rau ca nu te simti bine... Baga si tu ceiuturi, vitamina C... Si sotul meu e un pic racit. Imi pare rau ca te necajeste socrela... Despre ce problema vorbesti la inimutza Adelei? Si nu s-a vazut la controalele prenatale? Cum ati descoperit-o? Oricum ar fi va doresc sa se regleze de la sine!

Ne-au adus si noua prietenii caruciorul, sunt asa emotzionata!

Addya felicitari ptr control.

Vesti de la Gyan nu are nimeni?

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 9 zile!!!
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

O Doamne Deea scumpo cred ca ai innebunit insa bine ca totul e oki cu bebelusul acum. Octavian Andrei sa fie sanatos si voinic

Mi bebelina, imi pare tare rau ca simti rau, sper sa iti revi cat mai repede

Gabiko, hai ca incet incet trec si neplacerile cezarienei insa vezi ca ;ohiile e forte posibil sa ti reapara.

Ma intreba cineva, scuze nu am retinut cine, cat timp il tin la san pe Cristian, pai in jur de 20-30 min insa cu o pauza scurta de scos aer sau schimbat pampers. Cam dupa 15 min de supt oboseste si nu mai vrea insa in 10 min plange iar de foame asa ca dupa cele 15 min in care e haplea, ii scot aerul ii shimb pamoersul si apoi iar la san inca 15-20 min si gata masa.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Gyan sper ca deja este relaxata cu bebele in brate

Hai Yklari,Elena, si Aever ca mai aveti si voi asa putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna!
Imi pare rau ca nu mai reusesc sa intru macar sa citescBaietii imi ocupa tot timpul
Vrea sa felicit si eu proaspetele mamici Anitta ,Iulia si Mi_bebelina,sa va traiasca copilasii si voua refacere rapida
Noi suntem bine,azi am fost la pediatra ptr.vizita de 1 luna,Matteo creste bine are 4150 gr(3000 avea la iesire din spital)si 51,5 cm.
Buricul e mai bine,mergem din nou peste 2 sapt.Am reusit sa ma programez si ptr.vaccinuri pe 13 iulie si apoi vin acasa
DEEA ma bucur ca sunteti bine,m-a busit plansul cand am citit ce ati patit(depresia bate-o vina)nu stiu cum as fi reactionat daca eram in locul tau.
Pupici ptr.Octavian
Mai citesc din urma si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Deea bine ai revenit! Groaznic ce ati patit voi, nici o mama n-ar trebui sa treaca prin asa ceva. Bine ca intr-un final s-a terminat cu bine si sunteti sanatosi. Si eu care credeam ca lipsesti din cauza ca esti prea ocupata cu pupatul puiului.

Elena eu sper sa vina bebe inainte de lunea viitoare, sau macar inainte de miercuri si sa nu fie nevoie sa iti declanseze. Acum si eu stau cu gandul asta, dar eu mai am inca o saptamana in plus fata de tine. Mie nu mi-a dat nici un termen acum o saptamana cand am fost si desi trebuia sa merg iar la monitorizare la 10 zile, se pare ca urmatoarea monitorizare va fi abia sambata, adica la 14 zile de la prima. Evident, daca nu nasc pana atunci. Intr-un fel mi-as fi dorit sa se uite acolo doctorita si sa vada in ce situatie suntem, dar pana la urma cred ca tot cand vrea el o sa iasa.

Nu mai stiu ce s-a scris, m-a socat postarea Deei, daca imi amintesc ce mai vroiam sa scriu revin.

Andreea, 38+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui joana2672001

Hai Yklari,Elena, si Aever ca mai aveti si voi asa putin

Ioana, mamica fericita de Cristian Daniel, minunea care ne-a luminat viata!!!!!

Ha ha ha, am ramas printre ultimele gaini?
Yuhuuu ultimele pe baricadele gravideniei alaturi de Alma, Addya, Bytzza, nu?
Haideti fetelor care spargeti gheata?

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 9 zile!!!
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

Deea ,imi pare rau draga mea,ca ai trecut prin asa ceva!e ingrozitor!sper din tot sufletul sa nu ti se mai intample si totul sa fie bine de acum inainte.

ylary,asa este.....suntem ultimele gaini!!!!
sper sa trecem usor de experienta asta,si sa avem bebelusi sanatosi si frumosi!!!

andreea 37+ KARINNA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Ha ha ha, am ramas printre ultimele gaini?
Yuhuuu ultimele pe baricadele gravideniei alaturi de Alma, Addya, Bytzza, nu?
Haideti fetelor care spargeti gheata?

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 9 zile!!!
Lucas Mathias

Da...am ramas mai la coada asa. Eu sper sa sparga gheata cineva care e inainte mea, cum ar fi Elena. Nu ca eu nu m-as grabi, ca fiecare zi in plus tot stau si ma gandesc daca o sa ma prind ca incepe travaliul. Plus ca fiecare zi in plus creste "sansa" sa vrea sa-l scoata cu forta. Deci eu o las inainte pe Elena si cine mai e inaintea mea.

Andreea, 38+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_alma spune:

Hei, felicitari noilor mamici! Tare mult imi place cum povestiti de copilasi!

Anitta, bine ai revenit acasa. Ma bucur ca sunteti bine.

Mi_bebelina, sper sa fie totul in regula cu Adela. Va doresc multa sanatate.

Off, Deea, trebuia tu sa ai emotii cu ceva si dupa nastere, ca tot in alarme ai tinut-o. Trebuie sa fi fost ingrozitor. Ma bucur sa aud ca pana la urma sunteti bine si ca ai lapte din belsug.

Diana, multumesc pentru descrierea modului in care te intelegi cu wrap-ul. Abia astept sa-l folosim si noi.

Gyan, oare ce sa scot pentru tine? sau ? Sper ca sunteti bine si tu si bebe.

Aever, aici sunt, cu tine, pe baricade. Pazim urma . Eu sunt bucuroasa ca am ajuns atat de departe, asa ca nu indraznesc sa ma plang. Nici nu m-as supara daca ar mai sta si 2 saptamani, pana la DPN, numai sa fie ele sanatoase. La cat se misca, eu sper ca sunt bine. Am avut deja suficiente emotii in sarcina, sper sa nu mai avem hopuri prea mari. Azi cred ca am inceput sa elimin din dop, asa ca nu mai e mult. Daca nu se intampla nimic spectaculos intre timp, maine seara merg la control si vedem ce si cum.

Repet si eu o intrebare pe care am pus-o mai demult: eu cu cine votez? Adica pe cine pot sa anunt daca se intampla ceva?

Alma 38+ (de 3 ori femeie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

poti sa ma suni pe mine sau sa imi trim mesaj
iti las nr meu pe privat

andreea 37+ KARINNA-MARIA

Mergi la inceput