BV Ylari, Uliiasi, Gyan! Mai-iunie '12 (57)
Raspunsuri - Pagina 7
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gyan Va multumesc mult Diana,tigruta,Ylari (tu nu ai unda verde inca ) Gata,predau stafeta Who is next? |
Haide bre, cum sa nu am unda verde, n-auzi ca domn doctor vroia sa-l scoatem chiar si ieri? Hai ca uite nu ti-am luat-o inainte, nastere udoara te asteptam cu vesti bune!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 9 zile!!!
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Mmamita spune:
salutare fetele! :)
First, felicitari Iulia, sa va traiasca noua comoara!
Gyan, multa bafta la intalnirea cu bebeeee!
Virgi, multam de intrebare, noi suntem ok, incercam sa ne acomodam la noua situatie, cu bebe e relax asa cum ziceam - doarme, papa, caca, are si multe momente cand sta treaza si analizeaza ce si cum.. Voi cum va laudati?
Ilinca a reactionat cu entuziasm maxim la prima vedere, s-o fi gandit "las' ca pleaca asta, doar n-o sta aici o vesnicie!", apoi a avut cateva tentative agresive si acum incepe deja sa se intereseze de ea, sa ma atentioneze cand scoate vreun chitait, sa ma ajute la schimbat, etc...asta insa cand suntem doar noi - daca e si buni prin preajma, ne ignora total si devine cel mai rasfatat copil de pe planeta ( cu miorlait non stop si aruncat pe jos, etc). A trebuit s-o las sa doarma cu buni, adica eu o adorm si apoi o duc, nu sunt deloc impacata cu decizia, ma termina sincer si ma gandesc in fiecare zi cum as putea sa schimb schema, dar efectiv nu stiu. Initial am incercat varianta cu toti 4 intr-o camera, mi-as fi dorit asta tare mult, dar a iesit un adevarat circ - se trezea Maya si incepea si Ilinca sa urle din toti rarunchii, indianul era nervos ca a doua zi tre' sa se trezeasca la 5 si tot asa..
Eu incerc sa stau cu ea cat de mult, o iau cu mine si daca ies 5 min sa iau paine, ne jucam, etc, dar nush, parca o simt departe si mi se rupe sufletul, pe bune ca e greu oricat as vrea eu sa gandesc pozitiv. Am zen gramada dar parca aplicat la realitate inca nu functioneaza asa cum mi-as dori - asta in ceea ce priveste relatia cu Ilinca. Sper sa se indrepte lucrurile cat de repede..cumva!
In rest...acte, retete, impachetat, mutat, ziua mea e plina ochi ( da' ochi de ciclop, nu de muritor de rand), dar e pe placul meu, imi da si mai multa energie!
Pup mamicile si burticile in asteptare, rabdare maxima si zen tururor!
Cori, mami de Bubulina 17 luni si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (38+)
aever spune:
Bafta, Gyan!!! Cred ca deja a iesit bebelasul, dar daca n-am vazut pana acum ca nasti azi...am zis sa nu raman datoare cu incurajarile.
Tigruta eu cred ca esti o mama extraordinara. Luca e micut si cu siguranta se simte coplesit de noua situatie pe care probabil o interpreteaza in felul lui si ii provoaca o neliniste sau o nesiguranta. Nu pot sa-mi dau eu cu presupusul despre motivele lui de a se purta asa, stiu ca unii frati mai mari simt cumva presiunea externa de a fi mai responsabili sau de a-i iubi si proteja pe fratii mai mici, responsabilitate care poate produce multa tensiune in ei(vezi intrebarile adultilor daca il iubeste pe Matei). Sau poate se teme ca n-o sa-l mai iubiti(chiar daca evident asta nu e adevarat) sau ca nu va mai primi atentie(care la ei cred ca tot la fel se traduce). Eu zic sa nu te simti vinovata cu nimic pentru ca n-ai de ce. Tu ii iubesti pe amandoi, cauti sa le acorzi atentie amandurora, altfel de atentie pentru ca si ei au nevoi diferite. Eu cred ca Luca se simte nesigur acum dar nu din cauza felului in care te-ai comporta tu cu el. Chiar daca nu gresesti cu nimic, are si el voie sa se simta nesigur sau tensionat. O sa-i treaca in timp, cand se va lamuri singur ca il iubesti in continuare si cand se va obisnui cu prezenta fratiorului si cu noul program al familiei. Curaj si rabdare iti doresc! Fii tare!
La mine nimic nou. Mi-e dor de discutiile lungi cu voi, ma cam plictisesc pentru ca nu fac mai nimic(stiti cum e pe final de sarcina). Azi noapte mi s-a parut tare greu sa ma ridic din pat sa merg la baie, mi se pare mare bebelul, cand ma intorc de pe o parte pe alta parca aluneca si ma inghionteste si ma doare burta. Asteptam. Cu picioarele pare ca ar merge spre bine, dar incet....tare incet. Poate m-am mai obisnuit si eu usor cu disconfortul. Azi o sun pe doctorita, cred ca ma vad maine cu ea si o mai intreb si pe ea de picioare, poate are alta idee decat ce am primit pana acum.
Eu nu ma pricep sa modific forumul, am observat ca sunt ceva modificari de facut, daca se pricepe cineva ar fi frumos sa le facem. Cum ar fi sa trecem pe Uliiasi care a nascut pe 3, pe Gyan care naste azi si sa scoatem de la cezariene programate pe Roxana care era programata in mai.
Andreea, 38+ cu BebeLUnu
alina04and spune:
Andreea – aever – la Elias am nascut si stiu ca si tu tot acolo. Nu am schimbat nici spitalul si nici doctorul si daca ar treb sa o luam de la capat tot acolo as merge. Sa nu iti imaginezi ca sunt cine stie ce conditii insa e ok pt un spital. Apropo vezi ca la toaleta nu au capac, oricum pe mine nu m-a deranjat pt ca oricum faceam cam din picioare asa, greu de explicat pt ca ma sprijineam intr-o mana (scz de detalii dar sa nu ramai uimita cand ajungi prima oara la baie). In saloane nu stiu cum este pt ca am avut bafta si am stat intr-o rezerva pt care nu am platit nici un ban. A fost foarte dragut doctorul asta al meu.
Elena, Andreea - Stiu ca e greu la sf de sarcina insa rabdare, rabdare si iar rabdare si o sa vina si piticii. Eu una nu mai puteam si tare ma bucur ca s-a grabit galusca mea ca altfel nu stiu ce m-as fi facut.
Joana – si eu o sa fac vaccinurile obligatorii si eventual ce mi se mai pare ca ar treb facut dupa o informare prealabila.
Gyan – nastere usoara!!!
Mirina – felicitari pt botez!! Ma apuca groaza cand ma gandesc ca mai treb sa facem si asta.
Pup toate mamicile, bebicii si burticile nerabdatoare si mai vorbim ca se trezeste galusca.
mi_bebelina spune:
Buna fetelor!
Va multumesc mult pentru urari dragele mele!
Noi de ieri suntem acasa, incercam sa ne obisnuim una cu alta, a venit lapticul, papa zic eu bine, insa are multe gaze si cred ca s-a cam si constipat. Ieri a avut pe un pampers doar o urma de kk, azi la fel, doar un pic murdar. Si se incovoaie si se enerveaza, urla mititica de durere.....Deocamdata i-am dat sab simplex, ma gandesc ca dupa ce va face primul kk va fi mai bine. In spital a tot eliminat meconiul si a fost ok.
Adela are si o problema la inimioara, inca nu am inteles foarte bine ce e, se poate retrage.....daca nu, la o luna facem ecografie de cord sa vedem care-i treaba.
A...pentru prima pagina, cine poate trece: Adela Ioana, nastere naturala fara epidurala(nu ca n-as fi vrut dar n-a mai fost timp), 3500 g, 51,5 cm, IA - 9, data nasterii : 02 iunie , ora 10.30
Mda.... si la mine functioneaza ZEN-ul pentru bebe, in schimb cred ca o iau rara pe campie cu socra-mea pe cap. Saptamana trecuta a fost ok ca am fost la munca in mare parte, apoi la spital....dar de ieri de cand am venit nu inceteaza cu sfaturile, desi toata lumea a avertizat-o sa ma lase in pace: sotul, cumnata, socrul....in fine, aseara i-am dat o zi ragaz sa se potoleasca ca de nu ma inchid cu cheia in dormitor si o sa planga pe la usa sa-si vada nepoata. S-a suparat, vad ca azi iar a inceput, mai finut dar tot ma calca pe nervi. Cand o sa am timp am sa va povestesc si episoade din filmul: "Soacra-mea pe nervii mei". Nu ma ajuta, nu vreau sa ma ajute, insa trebuie sa stea la noi pentru ca v-am mai zis, socrul e internat in spital , ii face zilnic mancare, merge la el(nu singura, ca-i e frica de lift si de eventuale bombe in Bucuresti )...dar atat.
Ma duc sa stau putin intinsa pana mi se trezeste pitica....cand revin va pove cum s-a intamplat nasterea, rapid si dureros, dar cu final fericit.
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu
Mirina5 spune:
buuna!
in primul rand vreau s-o felicit pe mi-bebelina! sa dea DD sa fiti sanatosi!
gyan, curaj!!!
multumesc tuturor pt felicitari! am pus poze pe FB, pt cine e curioasa! As pune si pe picassa, dar nu ma lasa...
Sabry e f cuminte, papa, doarme..nu mai plange, deci cred ca a trecut greul...
vreau sa felicit noile mamici (ca nu am mai apucat), pe cori si cine mai era (ca noi nu mai apucam sa intram pe Net, Sabry e pe primul loc), plus ca mai trebuie sa ma ocup si de casa putin..incerc sa le impac pe toate.
gata, fug, ca se trezeste buburuza.
pupici
Anitta_O spune:
Saliu. A trecut foarte bine prima noapte acasa. Doarme foarte mult, enorm dupa parerea fratelui ei, care inca nu i-a vazut ochii deschisi. Mananca bine, laptele tot n-a venit suficient cat sa o sature, dar e normal pentru cezariana. De ieri beau si ceai pentru stimularea lactatiei si am observat ca e mai multicel lapte, nu mai e colostrul ala transparent, e laptic galben.
Alina, nu retin daca ai scris, de ce trebuie sa poarte ghips fetita ta? Of, ce greu trebuie sa fie!...
Tzucky, imi era dor de tine, chiar ma gandeam zilele trecute, pe cand povestea Aever despre edeme si mancarimi. Eu am si acum picioarele umflate, sper sa scap cat mai repede de asta, plus ca mi se pare ca am facut infectie urinara de la sonda, ca am usturimi la urinat si am avut si frison in vreo doua nopti pe la spital. Maine vine dr de familie s-o vada pe micuta si o sa vedem ce sa iau si eu sa treaca.
addya_21 spune:
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI!!!!
BUN VENIT NOILOR PITICI!!!!
AZI MERGEM SI NOI LA CONTROL,SA VEDEM CE PLANURI ARE BEBE CU MAMI:p.
NU STIU CE SE INTAMPLA CA NU POT SA MANANC MAI NIMIC,NU MI-E RAU DAR NU AM POFTA DE MANCARE:(
SPER SA FIE TOTUL BINE!
VA PUP SI VA DORESC O ZI FRUMOASA!
andreea 37+ KARINNA-MARIA
elena_gd spune:
Buna fetelor!
Hai Gyan!
Gyan m-am distrat cum o puneai pe Ylari sa stea la coada ca e dupa tine... eu ce sa ma spun ca sunt inaintea ta...
Am fost ieri la doctor, bebe e bine, are 3,300 g +/- 300g, placenta batrana grad 3, lichidul putin AFI=7. Colul este inca inchis, dar moale. La testul non stress inima lui bebster merge bine dar eu contractii aproape deloc.
Urmatorul control il avem lunea viitoare la 40s1z, daca bebster nu vine singurel, miercuri, pe 13.06 doctorita este de garda si o sa incerce sa ma puna pe oxitocina sa-mi provoace nasterea.
Mie mi-e un pic cam frica, ca bebster nu prea a mai crescut, sper ca ii este bine in burtica, doctorita mi-a masurat fluxul pe ombilicala si inca un flux la capusotul lui bebster si spune ca e ok. Doamne ajuta, abia astept sa-mi tin puiul mic in brate.
Ylari i-am spus doctorei de secretie, ca e mai abundenta, si mi-a spus ca asa e pe final de sarcina.
toata gasca!
Elena 39+ cu Bebster AMR un pic