BV Ylari, Uliiasi, Gyan! Mai-iunie '12 (57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Am si eu o intrebare pentru fetele care va mulgeti si pastrati lapticul in frigider/congelator! Voi cum incalziti lapticul atunci cand vreti sa il dati? Aveti incalzitor special pentru asta?
Eu m-am muls pana acum doar de 3 ori si i l-am dat imediat,caldut din tzitzi, dar nu stiu cum trebuie procedat in cazul in care vreau sa fac rezerve si nu am incalzitor!
Multam pentru sfaturi!
toate burticile, mamicile si bebeii

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Hai, Ylari!!! Sper ca esti bine si poate ne dai niste vesti frumoase despre 2 ochisori mici care au vazut azi lumea. Vai, de surpriza, chiar nu ma asteptam sa nu rezisti tu pana pe 12.

Si la mine se pare ca se ingroasa gluma...Contractii am cam toata ziua, de cateva zile incoace, unele un picut dureroase, dar oricum le simt pe toate pentru ca bebe e deja mare si toata burta e sub tensiune. Azi noapte m-a durut si spatele, ma doare burta cand ma intorc in pat(pe lateral ma doare) si vad ca s-au facut si mameloanele sensibile. Ce vroiam sa va intreb cu contractiile care anunta travaliul, cam cat dureaza ele? Eu stiam ca sunt regulate, la 10 sau la 5 minute si dureaza aproximativ 20-30 secunde. Contractiile astea pe care le-am tot avut eu zilele astea dureaza cam 2 minute si chiar cand se mai relaxeaza burta o face foarte incet, practic ramane ceva mai tare mai mult timp. Cu alte cuvinte mie mi se pare ca am burta incordata aproape tot timpul, uneori mai tare, alteori mai putin tare...Ma puteti lamuri cu treaba asta cele care ati nascut?

Andreea, 38+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

N-am apucat sa pun motatele ca am vazut pe Facebook ca a nascut Ylari. Inca nu stiu detalii, dar profit acum sa o felicit pentru asta. Bravo, Ylari!!!

Andreea, 38+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Bravo , Ylari! Refacere rapida si un bebe papacios si necolicos! Da Doamne sa vina repede lapticul!

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Mergi la inceput

Iar m-am uitat pe lista de gravide...Aoleu, ca putin mai e. Gata, pun motate pentru Elena si 2liniute ca ele par urmatoarele pe lista, desi nu e exclus sa urmeze altcineva(poate eu?) Deci, Elena, hai cu vestile bune!!!
2liniute vad ca tu esti programata la cezariana chiar in ziua in care s-ar implini termenul. Rezisti pana atunci sau deja ai nascut? Las motate si pentru tine!

Andreea, 38+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Ylari felicitari si bebe mancacios!!

Am o intrebare : Vladut se sperie din cand in cand (cam de 2 ori pe zi) in somn. Tresare rau si mai si scoate un tipat asa ca si cand ar fi visat ceva infiorator. Ma ingrijoreaza, o fi normal? Ai vostri se sperie asa?

Succes fetelor care urmeaza sa nasca!

Corina mami de Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Felicitari, Ylari!!! Ce ti-am spus eu ieri? Asa a debutat si la mine Sa fie bebe sanatos si norocos!!!
Virginescule, acum pun pozele si pe picasa cu puii mei
Cuchi, am citit ca este normal sa se sperie asa, pana pe la 3 luni ar tine faza, cica acum nu au dezvoltat in totalitate sistemul nervos si din cauza asta fac asa. Si Robin se sperie din cand in cand, de aia am si intrat sa citesc.

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana (2 ani) si de Robin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Felicitari Ylari!
Eu am contractii dureroase dar neregulate Si bebe e f linistit, deocamdata slabe sanse de nascare, dar dor destul de tare.
Pup

Elena 39+ cu Bebster AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

FELICITARI MAMI YLARI!REFACERE RAPIDA!
BINE AI VENIT BEBE!SA CRESTI MARE,SANATOS SI FRUMOS!

VAD CA SE CAM INGROASA GLUMA PENTRU TOATA LUMEA!SI EU AM AVUT CEVA CONTRACTII ASEARA .MI SE INTARISE BURTICA,IAR CONTRACTIILE ERAU DUREROASE.SPER TOTUSI SA AJUNGEM LA TERMEN,DACA NU ...ORICUM BEBE E BINEVENIT ORICAND.

[HAIDETI FETELOR,CURAJ!!!!!zic eu de sub pat....:))]

andreea 39+ KARINNA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Felicitari pt Ylari,bebe Lucas sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Ne cunoastem de la aspirante,am trait emotiile ei cand a aflat vestea cea mare si ma bucur din suflet ca a reusit sa aduca pe lume bebelusul mult dorit!

Mergi la inceput