BV Ylari, Uliiasi, Gyan! Mai-iunie '12 (57)
Raspunsuri - Pagina 17
albinuta83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BelissimaEva Am si eu o intrebare pentru fetele care va mulgeti si pastrati lapticul in frigider/congelator! Voi cum incalziti lapticul atunci cand vreti sa il dati? Aveti incalzitor special pentru asta? Eu m-am muls pana acum doar de 3 ori si i l-am dat imediat,caldut din tzitzi, dar nu stiu cum trebuie procedat in cazul in care vreau sa fac rezerve si nu am incalzitor! Multam pentru sfaturi! toate burticile, mamicile si bebeii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei |
Eva, si eu am strans pana acum cateva pungute si moasa ne-a invatat ca pt laptele din frigider poti folosi un incalzitor de biberoane sau bibe pus in chiuveta in apa fierbinte intr-o oala. Pt cel de la congelator dezghetarea se face in frigider si apoi incalzirea cu una din metodele de mai sus.
Daca mai aflu ceva..iti scriu.
pup!
Cuchi, si bebe Rares se sperie in somn si scoate un sunet asa chiuit..ca de trompeta- zice sotul
mami implinita de Rares-Iustin
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
alina04and spune:
Andra – un pupic mare si de la noi. Si eu am luat 21 kg si am nascut la 36 sapt implinite daca statea pitica pana la termen cine stie cate mai luam. Felicitari pentru Amana, ma bucur ca ati reusit sa scapati de suzeta.
Miha – cel putin o luna a spus ca treb purtate si apoi alternam masajul cu gips-ul. Recuperarea totala dureaza cam 6 luni. Sper ca pitica sa se recupereze repede pt ca nu stiu ce sa facem cu botezul.
Astero – super bine a luat in greutate pitica voastra. Noi de cand cu gips-ul nici nu putem sa o cantarim.
Anita – imi pare rau sa aud ca si voi sunteti cu probleme. Iti spun sincer ca imi e groaza cand o sa treb sa alternam masajul cu gips-ul pt ca intr-o sapt micuta uita cum e fara ele si am avut parte de niste concerte pe cinste. Cred ca se panicheaza cand vede ca nu isi poate misca piciorusele. De data asta i-am miscat noi mult picioarele ca sa vada ca se pot misca si incet – incet a inceput si ea mititica sa le miste. Dar care e faza cu hematomul ala? Cum au scos-o de s-a format? Te intreb pt ca si la mine a durat mult pana au scos-o si dl. Dr. s-a cam chinuit (nu vreau sa mai povestesc cat si cum am simtit ca nu ii iesea capul), insa pitica nu are nimic la cap.
Elena – Doamne ajuta!! Totul o sa fie bine, e normal sa ai emotii.
Virginia – Cinste tie!!! Eu nu stiu daca as fi fost in stare sa ma duc si la serviciu si fug si acasa sa alaptez pitica, abia ne descuram asa, dar sa si fie un dute-vino. Este valabil si pt. Mirina.
Ylari – FELICITARI!!!! Recuperare rapida si un bebe cumintel si mancacios iti doresc!!!!
Andreea – aever – eu am avut dureri de spate si ma durea si burta jos de tot ca la menstruatie. Iar contractiile dureroase au durat ca o ora si jumatate de la 3 dimineata la 4:30 erau foarte dese, dupa aceea totul s-a linistit si chiar nu visam ca o sa nasc pana la ora 14 cand a inceput apa sa curga (imi cursese si inainte insa foarte putin si in reprize si credeam ca e vorba de secretie ceva pt ca aveam si un tampon de zi cu zi si nu prea mi-am dat eu seama daca am eliminat dopul sau e secretie). In ziua respectiva am si nascut.
trimit acum si revin mai tarziu. stiu ca mai era ceva dar nu imi amintesc acum. multi pupici
miha81 spune:
Ylari felicitari!!!Recuperare usoara si asteptam impresii pentru ca stiu ca ti-ai ales medicul si maternitatea in ultimul moment.
Belissima eu am incalzitor de biberoane de cand am nascut-o pe Bianca si acolo incalzasc laptele.
Corina si bebele meu se mai sperie in somn dar se linisteste singur.
Elly, Virgi vad ca bebeii vostri au sase saptamani! Sa va traiasca! Am si eu niste intrebari: noi la aceasta varsta o sa fim la mare si vom sta 2 saptamani de aceea sunt putin cam stresata. Cat dorm bebelusii vostri? Cat manaca? Virgi sa inteleg ca acum sta sigur 3 ore fara sa manance? Ca la noi acum (maine facem 3 saptamani) il apuca si la o ora si la 2 si trei...) Elly tu tinand cont ca ii dai completare Lp , ii dai si mai devreme de 3 ore daca cauta cu gurita? Cat stau trezi bebeii? Eu stiu ca fiecare bebelus e diferit dar sunt stresata ca o sa ma car cu toata casa dupa mine ca va trebui sa imi petrec timpul si cu cea mica....
In alta ordine de idei Virgi sunt gata pregatirile pentru botez? Parca pe 9 il aveti nu-i asa?
aever spune:
Intrasem sa ma plang de o contractie urata cu durere de spate cand am vazut ca toate care am mai ramas aici pe baricade avem problemele astea. Fetelor, acum e momentul de facut pariuri care naste urmatoarea. In afara faptului ca in mod logic ma apropii de final, chiar simt ca acolo inauntru se fac pregatiri serioase de iesit in lume. Oare mai prind controlul de sambata dimineata? Puneti motate multe ca incep emotiile!!!
Andreea, 38+ cu BebeLUnu
bytzza spune:
Felicitari Ylari,asta da surpriza de dimineata Sa ai parte de un bebe mancacios si tie mami recuperare rapida, asteptam povestea voastra...
Despre noi...am fost ieri la ultimul control si asa cum am banuit dritza nu vrea si gata sa ma programeze pe 15 iunie, asa ca daca mai este cineva care sa faca schimbarile pe prima pagina sa ne treaca si pe noi intr un final in listuta de asteptare 18 iunie 2012 la mine in loc sa scada zilele de asteptare cresc , in rest bebe are 3500 gr sta bine mersi,ii place bag de seama in burtica colul inchis,baricadat si lung deci slabe sanse sa nu stea pana atunci,contractii nici una, clar inchid odiseea
Pun si eu motate pentru urmatoarele mamici care vad ca sunt gata gata sa faca cunostinta cu micutii...
Va pup
gabita 38 cu bebe Iustin
AMR 12 zile :):)
Shoshonik spune:
Salutare mamicute si viitoare mamici. Profit ca doarme strunful si intru putin sa las cateva motate pentru burticile nerabdatoare ( vineri ma plangeam si eu unei vecine ca vreau sa nasc, ca nu mai am rabdare si sambata dimineata nasteam ).
Mihaela, mami de printishor alintat, Edward- Flavius
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miha81 Ylari felicitari!!!Recuperare usoara si asteptam impresii pentru ca stiu ca ti-ai ales medicul si maternitatea in ultimul moment. Belissima eu am incalzitor de biberoane de cand am nascut-o pe Bianca si acolo incalzasc laptele. Corina si bebele meu se mai sperie in somn dar se linisteste singur. Elly, Virgi vad ca bebeii vostri au sase saptamani! Sa va traiasca! Am si eu niste intrebari: noi la aceasta varsta o sa fim la mare si vom sta 2 saptamani de aceea sunt putin cam stresata. Cat dorm bebelusii vostri? Cat manaca? Virgi sa inteleg ca acum sta sigur 3 ore fara sa manance? Ca la noi acum (maine facem 3 saptamani) il apuca si la o ora si la 2 si trei...) Elly tu tinand cont ca ii dai completare Lp , ii dai si mai devreme de 3 ore daca cauta cu gurita? Cat stau trezi bebeii? Eu stiu ca fiecare bebelus e diferit dar sunt stresata ca o sa ma car cu toata casa dupa mine ca va trebui sa imi petrec timpul si cu cea mica.... In alta ordine de idei Virgi sunt gata pregatirile pentru botez? Parca pe 9 il aveti nu-i asa? DENISA mami de Bianca (21.12.2006) si de Paul Filip (18.05.2012) |
Miha, te pup!
Boom mananca si la 2, si la 3, si la 5 ore. Eu il vad dupa suzeta. Cand sare pe ea ca nemancatul e clar ca vrea papica
Si cu somnul e la fel. Sunt zile cand doarme, mananca si iar doarme. Si zile cand abia il adorm, sta 15 min cu ochii inchisi si se trezeste. Si o tinem asa toata ziua.
La noi, perioada asta e cea mai grea de pana acum. E ff agitat, vrea mult sa stea cu mine, nu-i convine nimic, il doare burtica rau, etc.
Cert este ca fiecare pui are bioritmul lui. Nu te poti baza pe experientele altora. Eu cred ca pana plecati la mare o sa incepi sa-l cunosti mai bine pe puiul tau si o sa stii la ce sa te astepti de la el.
Aaa, si Boom sare in somn. Uneori asa te puternic, ca se trezeste plangand. Mai ales zilele astea, cand e ff agitat.
Va pupam dulceeeeeeeeee!!!
Corina(Cuchi)...la muuuulti muulti ani fericiti si impliniti, draga noastra!
Ylari felicitari!!!! Recuperare rapida si un pui sanatos si norocos!
Burticile noastre, nerabarea e mare...mai ales ca deja cam toate sunteti pe linia de finish.
Sa va dea Dumnezeu nasteri usoare si copilasi sanatosi!
Elly de Babyboom minunat!
Anitta_O spune:
Felicitari, Ylari!!!! Asteptam ceva detalii cand o sa poti, sper ca sunteti bine.
Aever, deci au inceput si la tine ceva contractii!
Zicea cineva de caciula, noi inca nu i-am pus fetei pana acum, dar e si foarte cald, iar dupa baie o uscam cu foehnul si nu e nevoie.
Eu in continuare nu ma simt prea bine, aseara am plans de durere de burta, imi venea sa musc peretii. Sotul meu ma ridica si ma ajuta sa merg, sa ma asez, sunt asa de neputincioasa! Maine o sa-mi scoata si firul, poate asta ma strange asa de rau. Am vorbit si cu ginecoloaga mea, mi-a spus ca si ei i-a fost mult mai greu la a doua cezariana. Bine macar ca fetita e bine si inca n-o doare burta, nu plange neconsolat, laptele meu e din ce in ce mai mult, iar eu inca nu ma simt epuizata.
ella81it spune:
Buna!
Felicitari YLARI!Bine ai venit bebe Lucas sa fi sanatos si sa ai parte numai de bucurii!
ELLY imi pare rau ca bebe al tau are asa crize de colici!Ii dai ceva ptr. a mai ameliora?
Si Matteo are mult aer in burtica,da niste basinute si devine tot rosu,de plans plange putin dar il vad ca sufera.
Mama lor de colici!
VIRGIL te admir ptr.cum te descurci si ca ai puterea sa faci tot.Eu am crize de isterie cand nu reusesc sa fac ordine in casa,dar sa mai merg si la servici.
ANDRA imi spui si mie ce faci sa slabesti?
Eu am slabit primele zile apoi nimic ma mintin constant la 73 chiar daca mananc destul de putin,nu mananc paine,dulciuri nimic
Am citit din urma dar nu am retinut mare lucru,ma dor ochii cand citesc si cand ma uit la tv,imi fuge imagineacred ca trebuie sa fac un control.
Intrebati de mucusori ,eu pun ii scot in fiecare seara si iese de fiecare data .Ii 2 picaturi de vitamina D si cam atat.Buricul il curat in continuare si vad ca e mai bine,peste 2 sapt.mergem sa il cauterizeze inca o data.
Pe 13 iulie avem programat vaccinul si cam atat,in august trebuie sa fac controlul de 3 luni in Romania .
Ptr.ultimele ramase pe baricade,va urez nasteri usoare si ganditi-va ca totul trece ,suferiti 1 zi dar apoi o sa va tineti in brate comorile
Ma duc sa ma pun in pat,as dormi 1 ora dar de obicei cand imi propun asta il ia pe Matteo crizele colicoase
ANDRA astept raspunsulin legatura cu slabitulNu am cu ce ma imbraca si la cum arat nici sa ies afara nu am chef
joana2672001 spune:
Dragii burticoase hai curaj, ca mai este atat de putin
Aever uite aici draga mea niste motate sa ti faci curaj. Inca un pic si comoara ta va fi in bratele tale.
Intrebati de tresarit: si Cristian tresare si scoate si niste sunete asa ca un icnit insa apoi adoarme la loc .
cele care sunteti din Bucuresti aveti idee de o gardina de vara mai faina .? Vrem sa facem botezul simtplu si apoi sa mergem la o gradina de vara unde sa mancam ceva si sa petrecem cateva ore insa in afara de gradina OAR din str Verona nu prea am gasit nimic.