BV Ylari, Uliiasi, Gyan! Mai-iunie '12 (57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Noi suntem intr0un du-te vino continuu...mereu avem cate ceva de facut,de dus sau de adus.Bebe creste,papa bine(cam la doua ore,nu stiu cat,dar de obicei doar o tzitza),important e ca ia in greutate.De bube,n-am scapat in totalitate ,dar se observa o ameliorare,sanii ma dor tot mai putin,lohiile inca mai picura vag de tot ce-i drept(azi am 40 zile),sunt rupta de somn in continuare,la servici merge treaba bine,in ultimele zile nu l-am mai carat pe bebe cu mine(ci il hranesc cand plec de acasa si fug repede la el dupa 3-4 ceasuri),intre timp sta cu tati care e f stresat cand incepe sa ma caute bebe cu guritza).Ma asteapta amandoi acasa ca pe sfintele moaste.A venit si mama acasa(da cred ca v-am mai zis),iar Ioana a dorit sa-si mute cartierul general la ea, asa ca ne-a mai degrevat de niste treburi.
Operatia mea a fost facuta fix peste cea veche,doar cu 1 cm mai scurta,am avut fir normal(nu resorbabil),pe care mi l-a scos la 14 zile( a taiat la un capat nodul ,iar din celalalt capat a tras si a scos un singur fir lung...foarte interesanta sutura).Tot ca un fir arata operatia.
PuP,Andra,Stefulici,Anitta...
Frumoase poze si simpatici copii,Cuchilici,Mamita!
Andra pozele cu Amana si bebe Robin unde sunt?Hai pune si pe picasa,please!Felicitari pt renuntarea la suzi
Anitto,ce hemmatom ,maica?Doar nu l-a scos cu vacuum...
Alina ,imi pare rau ca va chinuiti asa cu micutza,sper sa scapati repede de problema!
Gyan,felicitari si crestere usoara!Sa fie bebe sanatos si papacios!
HAI ELENAAAAAA!
AEVER,YLARI,cural fettele,un picutz mai aveti si voi!
Iar tre sa fug,ma striga la tzitzi....vine laptareasaaaaaa...

Virginia ,mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Mirina ,felicitari mamica silitoare!

Virginia ,mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Hello mamici cu si fara burtici

Bebe a facut icter in spital, a avut bilirubina 17 si l-au pus la lampa din a doua seara de viata. A stat noaptea si a doua zi pana la 5 dupa amiaza, iar la externare bilirubina era 8 si ne-au dat drumul acasa.
De la urgenta ne-au spus ca icterul neonatal se face in formula 48-72 de ore. Noi nu am apucat 72 de ore in spital si s-a declansat acasa. Nu ne-a spus nimeni ca poate dormi excesiv si mi-a fost recomandata alaptarea la cerere. Dar cererea nu mai venea, dormea deja de 5 ore jumate si de aici am intrat in panica.
Nu-mi pare rau si nu mi-a ruusine ca m-am purtat ca o turbata, ca putea sa fie mai rau daca-l lasam asa.(cum imi recomandasera ai mai destepti din familie).

I-am dat aseara(in a 7 a zi de viata) 2 picaturi de Vitamina D3 in lingurita cu putin lapte, de s-a lins pe tot boticul

Cu numele a fost de poveste . Toata familia se dadea cu parerea de imi venea sa-i sugrum pe toti. Fiecare comenta cate ceva la numele propus de altcineva si isi sustineau parerea cu tarie. Si Octavin era pe lista noastra, dar nu prea l-am luat in seama ptr ca asa iil cheama pe nasul nostru de cununie pe care suntem cam suparati. Si asociam numele cu persoana in permanenta, dar separat numele ne placea. Si am lasat asocierile in dimineata in care trebuia inscris, am zis EU ca asta va fi numele, Andrei m-a aprobat si asta fu

Fetelor am racit ca naiba, ma ustura gatul si nasul, temperatura creste peste 37 si incep sa si tusesc. Port masca cand sunt cu bebe in camera, ma gandesc sa o tin si la noapte la gura, dar mi-e cam teama sa nu ma sufoc, dar mai teama mi-e sa nu racesc puiul.
Am luat un paracetamol simplu.
Maine ma duc cu bebe sa-l inscriu la pediatru si o sa intreb dr de tratament ptr raceala mea.

Haideti gaini, curaj! ca rezultatul este sublim

Deea, mami fericita si plina de iubire pentru Octavian Andrei!

Mergi la inceput

Multumesc ptr raspunsuri
La fel am gandit si eu, fara apa sau ceai ptr hidratare, dar Andrei a primit niste sfaturi gratis de la niste "experimentati" si ma zapacise de cap sa-i dam cate o lingurita de apa la fiecare trezire sa nu se deshidrateze puiul.
Anittule o sa fiu atenta la fontanela
Oricum, maine-l iau cu mine in cabinet pe Andrei sa asculte si el ce spune pediatra si sa nu mai plece capul la toti atotstiutorii.

Va pup !

Deea, mami si plina de iubire pentru Octavian Andrei (30.05.2012!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor nu stiu daca sunteti vreuna pe aici, pe mine m-au cam apucat contractiile. Mai mult decat atat am auzit (si simtit) ca o pocnitura in burta, ce o fi? Ma gandeam ca poate s-o fi rupt apa dar nu iese nimic. Apropo cand s-a auzit acel pocnet nici nu ma miscam. Va tin la curent, eu sper sa rezist pana dimineata, sa nu ma injure aia prin spital. Sau barbata-miu. Of si pe Eva nici n-am cu cine sa o las cred cavo sa o luam cu noi. Bebe e foarte activ, eu nu am dormit deloc, m-au zapacit contractiile de la 22:30 au inceput.
La voi fetelor cand s-a rupt apa s-a auzit ceva sau sunt io nebuna?
Pupici

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 9 zile!!!
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Eu sunt pe aici
La mine apa s-a rupt in somn, deci nu am auzit nimic, dar am simtit o durere si apoi apa calda care se scurgea.
Dar am aflat la cursurile de puericultura ca caputul lui bebe poate fi folosit drept dop, dar acum nu stiu daca chiar nu curge nimic... nu rea cred.
La cat timp ai contractii? Te doare si burta sus cand se intareste si mijlocul si bazinul?
Sper sa rezisti pana pe 12 si sa fie o alarma falsa, dar daca simti ca se ingroasa gluma, eu zic sa iei copilul si sotul si sa tragi o fuguta pana la spital.

Deea, mami si plina de iubire pentru Octavian Andrei (30.05.2012!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Deea ce bine ca esti aici! Maine dimi direct acolo ma duc, cu calabalacul dupa mine. La Eva mi s-a rupt tot in somn si mie si m-am trezit cu ea gramada, fara contractii fara nimic. De data asta vad ca contractiile m-au luat primele. De vreo doua nopti ma chinuie, dar reuseam sa dorm. Ziua ma lasau. Azi tot am avut in timpul zilri dar nedureroase. Pe seara s-au intetit tot nedureroase si neregulate, ba la 10, ba la 20 de minute. In sears asta sotul s-a bagat cu Eva in pat in dufragerie si eu am ramas in dormitor. Nu m-au lasat deloc toata seara, bebe miscacios nevoie mare. Vad ca sunt la 5 minute ultimele trei si parca parca le recunosc de la travaliul Evei. Oticum nu sunt BH, clar, doar ca nu sunt inca ffff puternice, sunt alea de inceput. Of Doamne, de as rezista macar pana la 4-4:30 ce bine ar fi! Hai ca poate nasc acasa, lol! Asta micu se misca nu gluma. Pana pe 12 nu rezist stai linistita.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 9 zile!!!
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Bafta, Ylari, daca se ingroasa treaba, fugi la spital.
Mie mi s-a rupt apa la munca, fara contractii pana atunci :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_alma spune:

Ylari, eu nu stiu ce sa-ti raspund, dar scot niste motate pentru tine si te trec in titlu. Important e sa va fie bine, pe cine intereseaza ca te injura aia de la spital?

Na, ca se mai duce o gaina

Alma 38+ (de 3 ori femeie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Ylari scumpo,
Trimit si eu niste motate pentru tine !! Probabil esti la spital acum pe maini bune iar bebe sa vina daca este pregatit

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei

Mergi la inceput