BV Ylari, Uliiasi, Gyan! Mai-iunie '12 (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena_gd

Fetelor tot eu, dupa ce v-am scris mesajul trecut m-am dus la baie si pe tamponel surpriza o secretie rosie, am sunat doctorita si mi-a spus sa ma duc la spital sa ma verifice la camera de garda, nu va spun ce frica am in mine, tremur ca varga sper ca e totul in regula.
Va mai scriu de pe tel.

Elena 39+ cu Bebster AMR un pic

Elenaaa, tine-ne la curent!!!!
Vad ca tu esti cea grabita dintre codase :):):) Codase vorba vine, fetelor, nu va suparati, da?
Eu stau ca o moaca aici in casa ma plictisesc infiorator... Si cand ma gandesc ca mai e o gramada pana vine weekendul...
Si cand ma mai gandesc ca mai e atat de mult pana marti...

Io tot am burta pietroi de doua zile. Se mai inmoaie, apoi iar pietroi... deci contractii, dar mai mult nedureroase. Bb se miscoteste de zor dar eu nu mai am rabdare. I-am dat un sms drlui in dimineata asta si i-am explicat ce si cum, a zis ca daca nu se potolesc contractiile sa vin la spital. Nu stiu ce sa fac. Asta era de dimineata. Am stabilit cu sotul sa mai stam pana vine el de la sv si mai discutam atunci. Daca stau in picioare e numai tare tare burta. Implus am impresia atunci cand stau in picioare/merg ca raman fara vlaga in maini/picioare. Cu chiu cu vai am incalzit ciorbica ptr Eva azi.

V-am zis de carucior, nu? ca sunt senila si am uitat, deci de ieri a ajuns si caruciorul in caz ca nu v-am zis.

Multumesc fetelor ptr rasp ref la cusatura cezarienelor voastre. Anitta eu am avut asa o cusatura de frumoasa la prima cezariana, eu nu am avut nici pansament atunci

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 9 zile!!!
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Mirina te felicit si eu ptr vointa de a merge mai departe cu facultatea! Mamica eroina ce esti! Aveti grija cu dormitul bebelunei in masina daca e cald afara ca ei se supraincalzesc repede.

Andra ce scumpa e Amana, si vezi ca a venit de la ea ranuntarea la suzeta, de sa traumatizam copiii? Eu mor pe treaba asta, eu nu am fortat-o pe Eva cu nimic, nici cu pampersul si a venit tot de la ea, a facut direct pe reductor si nu la olita dar nu am certat-o niciodata sau sa o fac sa se simta prost. Copilutii sunt destepti si au si ei acolo un ceva ce face click la un moment dat si pac, evolueaza in directia fireasca.

pup

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 9 zile!!!
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyan spune:

Bun gasit,intru rapid....Multumesc,fetelor,pt sustinere,conteaza enorm.FFluturasul meu a avut 3550 g,53. cm si deocamdatadoarme cam mult.Eu binisor,ca dupa operatie.Elena,credeam k si tu nasti tot cam pe acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

felicitari Gyan! Ai avut un bebe grasunel!

Ylari, ieri a fost cam frig, a plouat, asa ca sabry a ramas in masina...daca era cald, o plimba cu carutul, ca l-am luat cu noi.Oricum, in masina era bine, asa ca am lasat-o intr-o rochita si cu caputul gol (eu ii dau caciulita doar dupa baita), iar afara palarioara, ca ea nu suporta caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

am uitat sa scot motatele pt Elena!!
hai elena!]]]]]]]]]]]]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Hai Elena!!!

Nastere usoara!

Mihaela, mami de printishor alintat, Edward- Flavius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Hai Elena!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Fetelor am facut TNS Si control Si am ca niste cheaguri de sange, nu stiu daca e in regula, dureri nu am. Acum astept dr sa se uite pe TNS Si daca e in regula cica merg acasa.
La voi dopul asa a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Gata, sunt acasa, mi-a spus doctorita ca a sangerat un pic zona mea sensibila de pe col, probabil din cauza ca a inceput colul sa se dilate. Deci alarma falsa. Acum sa vedem cat mai tine oul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Astero, eu nu cunosc nicio agentie, imi pare rau! Eu pot sa-ti zic cum am facut cu Amana sa faca diferenta intre zi si noapte daca crezi ca te ajuta cu ceva.
Anitta, multumesc mult, sunt foarte incantata de renuntarea la suzeta!
Mirina multumesc frumos! Si tu ai o minune!!!
Aever, multumesc si tie pt aprecieri! Tu oricum nu ai luat cat mine, o sa-ti fie mult mai usor!
Da, Ylari, nici eu nu am vrut sa o oblig cu nimic, asta scriam capitolele trecute, ca nu sunt de acord cu luarea brusca a suzetei, e traumatizant pentru ei si la fel si cu pampersii, va renunta cand va dori! Dar ce imi place la ea, in timp ce mai toti fratii mai mari cer suzeta cand ii vad pe cei mici, ea a facut exact pe dos, puiul meu mic si drag! Ai grija cu contractiile, stii ca asa a debutat si la mine
Elena, nu cred ca mai dureaza mult

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana (2 ani) si de Robin

Mergi la inceput