Bobocei de sept-oct 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Laluuu, ce suuuper Cred ca incep sa simt si eu aceeasi emotie La fel voi face si eu, de la 1 iulie intru in c de odihna si dupa prenatal. Prenatalul tau de la cate saptamani de sarcina incepe? Mie mi s-a zis ca tre sa am 32 de saptamani implinite. De asta am optat pt odihna inainte Si eu, cand ma gandesc ca mai am nici o luna de lucru mi se pare ireal. Trece atat de repede timpul

fericita 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Anida, ce utilizator ai pe FB? Sau imi spuneti vreuna, va rog, numele de pe fb...sa intru si eu in clubul de acolo?

Mie imi place pe FB faptul ca e impartire stricta pe subiecte....adica daca e subiect de alaptat de ex, nu citesc...dar pot alege ce citesc fara sa citesc alte zeci de pagini. Asta cred ca e un avantaj.Plus pozele private, alte documente....

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
25+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Fetelor, astazi am fost la morfologie si bebe e bine, sanatos, ma necajeste doar ca e cu 5 zile mai mic. Si...e baiat!! Va rog sa ma treceti si pe mine cu carucior albastru ca eu nu ma pricep.

Fetelor, am citit ca voi considerati ca datorita facebook-ului nu se mai scrie pe forum. Ei, sa stiti ca nici pe facebook nu se scrie prea mult. Eu cred ca toate certurile de pe forum au dus la dezbinarea grupului. Sper sa ne revenim si sa fim mai comunicative, ca avem ce invata, cel putin cele fara experienta. Cand intru pe forum vad ca fetele din odiseea de noiembrie-decembrie (adica care au inceput la 2 luni dupa noi) ne-au ajuns din urma la scris, sau ca fetele din iulie-august au deja vreo 40 de capitole.

Eu inca sper sa ne imprietenim si sa ajungem sa ne cunoastem si live.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

M-am intors si eu de la medic, toate bune si frumoase, cu exceptia faptului ca aveam burta piatra , cum o am de fapt de cateva zile incoace. Mi-a marit doza de utrogestan pe zi si mi-a "recomandat" ferm sa ma gandesc la concediu. Acuma, stiu ca pentru concediu de risc maternal e o gramada de umblatura, mai vad zilele astea cum voi face pana la urma.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

salutare burtici
multa sanatate mirabelac si vero pt fetita
felicitari pt carucioare
lalu tu o sa fii prima fericita care isi va tine micutul in brate si o sa ne povesteasca cum e, multa sanatate si sa ne ajute Dumnezeu sa nastem toate la termen bebelusi sanatosi si frumosi
tzitziri daca vrei adauga-ma pe mine pe fb si te adaug in lista
eu apar cu numele de daniela bejan
am o poza cu mine si sotul in care eu am o camasuta rosie

lulutza asa e cu timpul obosim si eu eram genul de om care de la 6 dim eram in picioare si ma opream pe la 11-12 noaptea acum imediat obosesc, tot ce fac fac cu mici pauze si mers f usor.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Daniela...nu te gasesc .
Iti trimit pe pm linkul cu contul meu...vezi tu, te rog daca poti sa ma adaugi...

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
25+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

ti-am trim si eu linkul cu adresa de facebook caci am incercat sa te adaug dar nu am reusit cred ca ai ceva setari pt privat la contul tau

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Seara buna! eu in continuare ma straduiesc sa va urmaresc pe forum dar se pare ca m-am dezobisnuit de formatul asta si as vrea sa fiu adaugata in grupul de pe FB, daca se poate.

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Salutari la toata lumea!
Raspund repede mirabelei ca sunt franta.
Am luat extraveralul cu 20 de minute inaintea gynipralului,suficient cat sa-si faca efectul in acelasi timp,
Sper sa revin si sa recuperez de maine incolo.

24+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielabejan

donna daca vrei adauga-ma pe mine pe facebook ca sa te bag in grup daniela bejan
http://www.facebook.com/danielaic

23+

Multumesc, Daniela, am dat add

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010) si 23+

Mergi la inceput