Bobocei de sept-oct 2012 (15)
Raspunsuri - Pagina 7
lalu85 spune:
Hello burticute
De vreo 2 zile cred ca m-am confruntat si eu cu niste contractii...nu stiub exact cum se manifesta contractiile , insa stiu ca ce am simtit a fost ceva nou...faza este ca bb a prins super putere si acum cand loveste loveste ff puternic...poate este bb si nu-mi dau eu seama
Fetelor noi mai avem 11 saptamani pana vine bb
lalu85 28+ cu
carmen spune:
Lalu, incredibil ce putin mai ai tu pana la termen. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine. Cat mai mergi la servici?
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
_vicki_ spune:
_Irene_, ce anume ai citit despre el care nu era de bine ? ca m-ai facut curioasa.
Eu il cunosc si personal (e prieten de-al prietenilor) , stiu 3 fete care au nascut cu el si la toate a mers f bine. Si stiu si ca se consulta cu Niculescu pe probleme serioase, eu ma simt f safe cu el in ciuda varstei si a relaxarii. Dar cum ziceam, important e sa te simti tu bine si sigura cu dr ales.
Tie cine iti urmareste sarcina acum?
Eu vreau sa nasc natural, cu epidurala cred. Sau o sa vad in functie de cum decurge daca am nevoie sau nu de epidurala. Da, am discutat cu el despre nastere, mi-a povestit cum e cu epidurala cum e cu nasterea in apa.
lulutza_1980 spune:
astazi am rezolvat o gramada de lucruri ... sunt plecata de dimineata ( de cand v-am scris ultimul mesaj ) !!! nu sunt obisnuita sa simt oboseala , cel putin nu la ora de pranz !!!
dar cred ca sunt insarcinatica ; cred ca asta ar putea fi motivul !!!
ma bucur ca am devenit prietene si pe fb ... nu scriu , ca nu inteleg nimic si risc sa ma ia durerea de cap incercand sa descifrez mai bine despre ce se vorbeste , dar sunt incantata de pozele voastre ... e asa placut sa pui o imagine celei careia ii scrii si i te adresezi ... si pozele sunt superbe ... !
cateodata am temeri ca am burtica prea mica , ca ceva nu e in regula , dar acum vazandu-va pozele , m-am calmat , imi dau seama ca asa e normalul si ca burtica va creste mai mult pe parcurs , aproape de ultimele 2 luni ...
nu prea mai am rabdare si vreau sa ma vad o mica balenutza care mai are putin pana isi vede odorul !!! dar asa de frumosa este si perioada asta !!! asa de tare sper ca voi mai reusi in viitor sa mai traiesc odata minunea asta ... dar in mometul asta sunt super fericita ca traiesc acum ceea ce speram de o viata !!!
va pup !!!
25 +
anne`mary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui norma36 Buna, si eu sunt confuza: nu stiu daca am contractii sau bebelusul sta cu spetele la burta mea; am citit pe diverse siteuri ca daca sta cu spatele e mai tare burta; pe voi va si doare ceva cand aveti contractii? De aceea luati no-spa? Eu nu am avut niciodata asa dureri sa simt nevoia sa iau no spa.Sau voi luati imediat ce e mai tare burta pentru a se relaxa? Contractiile astea ii fac rau la bebelus? 21+ _ 3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare ! MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto |
Buna.
Contractiile se disting cu usurinta...spun asta din experienta contractiilor pe care le am de ceva saptamani. Exista contractii dureroase (habar nu am cum sunt astea dar imi imaginez ca sunt dureroase ) si sunt contractii Brixton-nu stiu cum, nedureroase. Eu ma confrunt cu aceste contractii nedureroase. Desi sunt nedureroase ele pot fi identificate...cel putin eu le sesizez cu usurinta. Se lasa cu dureri ca de ciclu, ce vin usor, cresc in intensitate si apoi descresc. Se simte o presiune in zona respectiva. Nu e o durere ci doar o presiune. O data cu cresterea crampelor, se intareste si burta. Totul tine de la cateva secunde la 2-3 minute. Daca aveti burta intarita mai mult de atat, cateva ore, atunci nu sunt contractii. Pe mine ma tin 10-15 s. Sunt normale in al 3-lea trimestru cand organismul se pregateste pt travaliu. Anumite persoane le simt d la 5-6 luni deci nu va speriati. Monitorizati-le ca sa va anuntati dr. Sunt normale 4-5 contractii pe zi. La mine variaza si locatia lor: fie jos in zona pubiana, fie in preajma buricului, fie doar in stanga sau in drepta. De asemena am contractii care se lasa cu burta intarita dar si contractii in care am crampe, simt presiune dar nu se intareste burta. Cred ca sunt mai profunde si de aceea nu se intareste.... dar asta e doar o supozitie.
Parerea mea este sa nu va speriati, sunt normale atata timp cat se incadreaza in "target" si sa nu luati no spa la prima banuiala ca aveti contractii. Mai ales Lalu care e deja in trim 3 si este unanim recunoscut ca sunt normale in trim 3. Daca faceti abuz de no spa, in timp, nu-si va mai face efectul. EU evit sa-l folosesc si tot cred ca am sa ajung la injectii mai puternice decat nospa, daca se ingroasa treaba.
mirabela, imi pare tare rau ca s-au complicat lucrurile. Sper ca te simti mai bine acum.
Puup
+ 20 Tudor si Stefan
lulutza_1980 spune:
anne`mary ne-ai facut sa ne ingrijoram . ma bucur ca esti bine si ai revenit !!!
si eu simt micile dureri ca de menstra , dureaza fff putin , dar suficient cat sa le recunosc ...incepe ca o senzatie de disconfort si continua cu o simulare de durere menstruala ...
va puuuup !!!
25 +
veroboroda spune:
Buna, fetelor!N-am mai intrat de ceva timp. Desi va citesc cu interes. N-am avut nimic interesant de spus asa ca....
Dar astazi iata-ne cu vesti noi.Am fost si noi vineri la morfofetala. Totu e in regula, bebe canatreste 440gr si e... fetita.Asa ca am sa va rog sa mai treceti un carucior roz in listuta.
bianca a fost super incantata ca bebe e fetita, de fapt ea ne-a spus de la inceputul sarcinii ca e fetita, dar noi n-am crezut-o.
In alta ordine de idei sunt un pic necajita pentru ca pitica mea a facut otita. Mi-e asa de mila de ea mititica. A facut febra, o doare urechiuta, nu vrea sa manance nimic si a mai si vomat. sunt asa necajita, cand e Bia bolnavioara mi se pune pe suflet, pur si simplu nu suport sa o vad ca boleste.
Cam atat despre noi deocamdata.M a duc sa citesc ce ati mai scri zilele astea si revin mai tatrziu
PUP
Mami de printesa Bianca Elena(29.08.2007) si22 de saptamani
stella87 spune:
Buna gravidutelor!
Eu am citit de contractiile braxton-hicks, deci cele nepericuloase pt bebe, ca se disting de cele periculoase prin faptul ca nu sunt regulate. Adica nu apar din cinci in cinci minute, ci una acum, una peste juma de ora, alta peste 15 minute... si nici nu cresc in intensitate. Cand sunt regulate ar trebuie anuntat medicul. Si am mai citit ca deshidratarea favorizeaza aparitia contractiilor braxton hicks, dar si miscarile bebelui. Deci tocmai de asta confundam contractiile cu miscarile. E posibil sa se petreaca cam in acelasi timp. Cand ajung acasa va pot scrie ce e esential despre ele din cartea pe care o citesc, daca doriti
fericita 25+ cu
stella87 spune:
Vero, multa sanatate piticei tale! Stii ca astea-s bolile copilariei si le uitam repede. Doar pe moment e mai dificil. Insanatosire grabnica si felicitari pentru fetita din burtica
fericita 25+ cu
lalu85 spune:
Felicitari fetelor care au aflat acum ce ascund burticile lor
Eu incepand cu data de 14 luna sta intru in concediu de odihna dupa care voi continua cu prenatalul asa ca mai am o saptaman de mers la serviciu
Fetelor eu cand ma gandesc ca mai avem 11 saptamani ma apuca plansul de emotie...realizez ca mai este asa putin si imi voi tine puiutul in brate sunt asa curioasa sa-l vad...abia astept, mai ales ca acum loveste asa tare, uneori cand se intoarce in burtica ma misc cu totul pe scaun sau in pat[:D
Pe 8 avem programare la eco si o sa-l vedem pe nazdravan
lalu85 29+ cu