Bobocei de sept-oct 2012 (15)
Raspunsuri - Pagina 6
MoRo_K spune:
Bob_Pixel felicitari pt vestile bune :)
Luluta si eu m-am gandit ceva timp ce sa fac sa merg anul asta acasa sau nu...am decis nu...ca e mai mare deranjul...si am pus in balanta si-am zis ca lasa...in vreun an juma acolo...cam asa ma vad mergand iar...pana atunci vin ai mei...vor veni si rude la botez...ma impac cu ideea asta.La mine mai e ca de obicei mergeam cu masina dar sunt multe ore...vreo 11 si ma gandesc si ca e incomod si ca o sa tot vreau sa merg la toaleta si prin benzinarii o sa ma cam chinui si e si yacs...iar cu avionul la mine e mai greu ca n-am avion salonic-cta...am pana in buc din buc sa vina sa ne ia cineva si dp mai e ca avem rude in toata tara...si cand merg nu se poate sa nu merg cel putin la bunic...care are 97 de ani deci nu poate veni el....am zis ca varianta cu avionul o s-o facem cand vom merge cu bb cand va avea acolo 1 sau un an juma(ca tot e moca pana la 2 ani:D ) si-o sa rog vreo prietena sa ne imprumute scaunul pt masina probabil...Dap...cam asa ma gandesc...:)
Hainele si mie au inceput usor usor sa nu-mi mai vina toate :)...mai ales ceva pantaloni scurti ce-mi erau mari si acum nu-i pot inchide :) si mi-am luat 2 salopete d-alea tip elastic in partea de sus si salvar in jos sau pantalon scurt in jos...si am si eu multe baby-doll bluzite si ceva rochite...mai vedem in timp dc mai avem nevoie de ceva :)
In rest eu inca am dureri de noada si de bazin in general...cum zicea nea doc de la sch centrului de greutate si de la deschiderea bazinului...dar ma bag la plimbari lungi:D..ca dc ar fi dp dureri nu m-as prea misca ...dar face bine miscarea sigur...
Voua vi se inroseste burtica pt 1 min acolo cand va dati cu crema pe burta?!
Cam atatica...
AAAA multam mult nu mai stiu cine a pus linkul cu cartea "Cu dragoste" mi-a placut mult...mi-a placut ca explica...de ex la alaptat e chiar si cu poze cu ce probleme poti avea cu tot...dc mai aveti linkuri cu ceva carti materiale informative va rog mai atasati p-aci
Si inca ceva...si eu am cont de Fb...pana acum n-am intrat in grup...nu stiu...imi place mult aici...:)...poate mai tarliu:)
21
lulutza_1980 spune:
buna dimineata burticutze !!! ( nu mai e pranzul !)
la 8 seara dormeam deja ... a venit sotul sa ne uitam la un film impreuna , m-a luat in brate si asta a fost !!! in 5 minute dormeam dusa !!! asa ca azi sunt matinala , la 5 deja in picioare ...
stella87 , cata dreptate iti dau !!! si eu in ultimele luni vreau sa fiu mai eleganta , ma aranjez zilnic , nu ies din casa daca nu sunt machiata ( fard si creion , nu fond de ten sau prea incarcat -dar destul cat sa ma simt bine in pielea mea )...aici , femeile nu prea se aranjeaza , nu prea au grija de ele ... se imbraca f scump, cu pantaloni de marca ... bluze la fel , da sincer sunt fade , fara nici un rost si eu nici nu as sti sa le recunosc ...or fi mai bune materialele , da eu nu tin f mult sa am o pereche de pantalon sau vreo bluza pentru 10 ani ...prefer sa cumpar mai des la un pret decent si sa ma simt bine !!!
ce folosesc eu : o pereche de blugi trei sferturi ( cu burtica ) , cu diferite tricouri sau bluzite vaporoase ... ( eu folosesc si tricouri mulate la blugi , ca imi place cand se vede burtica )... o rochie lunga ( dar nu de gravidutze ) care e suficient de elastica sa dea bine si sa ma simt ok ... si vreo cateva perechi de pantaloni elastici ( de bumbac - nu supra elastici ) cu diferite bluze largi si lungi pana la genunchi ...
mi-ar place sa cumpar o salopeta de blugi ...da unu : nu incap ...si doi as fi un pic penibila ca nu ar da bine ... la kg mele !!!
25 +
patricbebe spune:
Buna dimineata!!
Vad ca aveti garderobe de burtici bine puse la punct! In general nu prea suport sa stea ceva pe burta acum cred ca nici atat asa ca nu stiu cum ar fi cu hainele cu burta. Salopete am gasit si eu dar vorba lui Luluta la ce kg am in alea as arata fix ca un carnat, nu ca nu ar fi gustosi carnatii dar......
Morok poate te freci prea tare pe piele, din cauza asta se inroseste, nu cred ca e alergie la creama ca altfel ar fi ramas pentru mult timp.
Legat de nastere, inca nu am ajuns sa vad la spital cum e, am intrat pe situl lor dar trebuie sa si merg, bine ca e aproape de noi cam 15 minute cu masina.
Nu prea imi vine sa dau banii pe haine de gravide dar in schimb as cumpara haiane pentru bebica intr-o fericire,Incerc sa ma abtin si sa nu cumpar prea multe mai ales ca nasa a cumparat deja un geamantan de haine. Chir niic nu stiu cum sa ii spun sa o ia mai incet avand in vedere ca tot ea cumpara si carutul si scaunul de masina!
24w cu Ilaria
lulutza_1980 spune:
mi-a fost foooame s-am papat !!!( la noi e cu o ora in urma , adica 7, 40 ) ...
uite asa in ultimele saptamani mananc f des , se pare ca nu tine de foame nimic din ce mananc ... incep sa ma resemnez ca in 2 ore imi va fi din nou foame !!!
25 +
ANKA-iasi spune:
Buna dimineata! am o fetita,am facut ieri morfologia si gata m-am linistit.Ma speriasera cei 2 dr la care am fost,ba e prea mic,ba e disproportionat,pana la urma are de toate si is la locul lor,e un picut mai mic dar nu ingrijorator,cica fiindca e fetita e ceva normal......De trei zile are un chef de joaca...simt de parca ar face bicicleta acolo,sau ceva aerobic,nu stiu cand mai doarme..
_Irene_ spune:
vicky, si eu am mers la Marius Romila pana acum cand am avut nevoie de trimiteri pentru analize si mi-a placut f mult de el, dar parca mi se pare prea tanar si nu stiu cata experienta are mai ales in caz de eventuale complicatii (nu stiu de ce dar eu pun mereu raul inainte, adica vreau sa fiu pregatita pentru orice). Pot spune insa ca in anumite aspecte mi-a dovedit ca este la curent cu modul de abordare a anumitor probleme confirmat de medicii de specialitate (hematologie) si in legatura cu care medicii mai "experimentati" ori nu stiu ori nu vor sa se puna in tema.
Culmea este ca mi-a fost recomandat chiar de dr care imi urmareste sarcina. Si am mai citit pe net zilele trecute despre o intamplare recenta care il vizeaza si care nu prea e de bine, desi sunt constienta ca despre fiecare medic o sa gasim si pareri bune si rele. Tie ti-a fost recomandat de cineva care a nascut cu el sau cum ai ajuns la el?
Ati discutat despre cum vei naste, are vreo preferinta in acest sens? Am remarcat ca avem DPN-urile destul de apropiate, ar fi tare sa nastem in acelasi timp si cu acelasi dr!
20+
bya_me spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulutza_1980 buna dimineata ( la pranz )!!! fetelor mi-as dori mult sa ajung acasa in vara asta ...nu pana in bacau , dar macar pana in bucuresti ( am fratele ce locuieste in bucuresti de fff multi ani ) ...ii conving si pe ai mei sa vina pentru o saptamana ( chiar daca elevii nu sunt inca in vacanta )... eu as putea pleca la sfarsitul lui iunie , inceputul lui iulie ... intrebarea mea este pana la cate luni am voie sa zbor cu avionul ??? eu am citit ca pana in luna 34-36 ... asta pentru mine ar insemna inceputul lui august pana la sfarsitul lunii ... oare sa ma inham la o plimbare de genul asta sau mai bine stau acasa relaxata si ma impac cu ideea ca pana la anul in vara ( sau cel mai devreme de paste ) nu vad romania ??? voi la srcinle anterioare v-ati incumetat sa zburati ? oare trebuie sa iau foaie de la medic cum ca sunt apta de zbor ? ( am citit ca e cel mai bine sa ai asa ceva asupra ta , pentru ca exista riscul sa nu te lase sa urci in avion faca acordul medicului )...problema mea este ca eu ar trebui sa fac vizita pe 18 iunie si ar fi prea tarziu sa mai cumpar bilete ( ajung preturile pana la cer cand sunt cumparate de urgenta )! voi ce spuneti ? va pup pe toate !!! 25 + |
Ceau lulutza_1980 nu stiu daca te-ai hotarat sau nu asupra subiectului dar vreau sa-ti zic din experienta mea legata de zbor in timpul sarcinii avansate. Eu am zburat sarcina trecuta Timisoara-Bruxelles si aveam 32 de saptamani cand am plecat si 36 cand m-am intors. Mi-am luat de la medicul ginecolog o adeverinta cu cate saptamani aveam si cand era data probabila a nasterii si faptul ca sarcina era fara risc si am plecat... Eu am calatorit cu Austrian Airlines si nu a fost nici o problema legata de sarcina. Il legatura cu zborul efectiv, iar nu am avut nici o problema...e destul de putin de zburat si nu pot sa zic ca am avut inconveniente mai mari decat atunci cand am fost cu masina. A fost chiar mai bine ca m-am mai ridicat de pe scaun si mi-am dezmortit piciorele. Cam asta a fost experienta mea legata de zbor. Poate ti-a fost de folos sa te decizi daca inca nu ai facut-o
Bia mamica de fetita scumpilici de 2 anisori si 22+ de
_Irene_ spune:
Despre Ana Maria Chiscop sau despre Adina Lungu ati auzit ceva?
Si vroiam sa va mai intreb despre subventia care s-ar acorda de la stat in cazul nasterilor la privat, parca a mentionat cineva la un moment dat ceva, dar fara a intra in detalii. Eu am incercat sa ma interesez dar nu am aflat nimic concret. Sa fie vorba despre o conventie intre clinicile private si stat (CAS) iar subventia o fi deja scazuta din pretul nasterii? Intelesesem si ceva de genul asta si ca asa ar mai fi scazut preturile la nasterile la privat.
20+
bya_me spune:
Irene din cate am inteles eu fiecare clinica privata are sau nu contract cu CAS-ul...Si din cate stiu eu CAS-ul deconteaza pentru nastere in jur de 500Euro...cica atat e si echivalentul unei nasteri la stat... Dar trebuie intrebat la clinica unde vrei sa nasti daca au sau nu contract cu casa de asigurari.
Bia mamica de fetita scumpilici de 2 anisori si 23+ de
Mirabelac spune:
Salutare tuturor!
N-am mai trecut pe aici din cauza problemelor avute, pana la urma raceala mea s-a transformat in pneumonie, am tusit de mi-au sarit capacele... am facut antibiotic intravenos 7 zile, mi-am terminat toate venele de la maini, acum de vreo cateva zile sunt mai bine insa m-au apucat de ieri contractiile, am inceput de azi sa iau Gynipral, daca nu merge probabil va trebui sa merg la spital. Parca Anida spunea ca lua Extraveral pt a elimina tahicardia, cum luai, inainte de Gynipral?
Dupa raceala asta am ramas cu ameteli si stari de slabiciune, uneori abia ma tin pe picioare, nici pe scaun nu pot sta, doar la pat. Si voiam sa ma intorc la serv de maine insa nu stiu daca pot... mi-as fi dorit sa mai lucrez o perioada si pt ocupatie si pt banuti, tare o sa-mi fie de ajutor la indemnizatie, dar asta e, cum o vrea Dzeu, bb sa fie bine.
BB e mult mai miscaret decat David, ma intoarce pe dos uneori, e asa simpatic, deja comunica cu frate-su cand ii vb tare la burtica si loveste usor si bb raspunde cu niste suturi de mama mama. Uneori seara cand e agitatie in casa si radem sau ascultam muzica si incepe miscareala. Intr-o zi cand eram cu pneumonia ma speriasem ca nu a miscat si cand a venit frate-su de la gradi si a inceput sa vb tare a si inceput distractia.
Am prins cate ceva despre conflict, fetelor, eu am mai spus-o, nu are rost sa ne suparam aiurea, eu am ramas cu un gust amar de la odiseea trecuta, exact din aceleasi motive s-a separat grupul si o parte din fete s-au mutat in alta parte, niciodata nu a mai fost la fel... cel mai bine sa ne dam cu parerea si atat, nu trebuie sa emitem judecati una fata de alta ca e deranjant si riscam sa ne suparam. Eu am tot timpul grija sa nu deranjez pe nimeni in mesajele mele, nu se stie care si cum interpreteaza si nu vreau sa supar pe nimeni, plus ca ma protejez si eu, chiar nu vreau sa am un stres in plus.
Am cont pe FB dar nu intru prea des, nu-mi place si nici n-am timp, deocamdata intru aici, imi place mai mult.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
Povestea nasterii lui David
sapt. 25 fff