Bobocei de sept-oct 2012 (15)
Raspunsuri - Pagina 18
anidaz spune:
Buna fetele!
La fel de cald este si la noi ,sunt 34 de grade la umbra ,iar pe mine m-a apucat harnicia si tot trebuie sa ies afara sa intind perne,plapume,pernele de la coltar ca spal tot,si e nenorocire,in casa racoare iar afara ma ia cu ameteala cand ies.
Eu am primit de la sora mea gama Penaten ,dar am gasit si Bubchen pe site-ul asta,plus muuulte alte lucruri faine si utile,cred ca voi comanda cate ceva ,doar sa-mi fac un inventar sa vad ce am si ce-mi mai trebuie.
http://www.articolecopii.ro/articole_igiena_corporala_copii-8656.c.html
24+
Mihnea Bogdan
anidaz spune:
Pana acum n-am avut probleme dar de vreo doua zile vad ca ma incearca noaptea niste carcei,o sa intreb luni medicul daca e cazul sa iau magneziu.
Eu despre concediu ce sa mai zic,din februarie sunt doar in concedii medicale si tot n-am timp,te miri cu ce mi-l umplu,iar cand nu gasesc nimic de facut ori dorm ori ies la plimbare in parc sau pana la noi la magazin undemai stau la povesti sau le mai ajut cu lucruri usoare pe cumnatele mele.
In plus acum sunt si in sesiune ca de, face baba facultate ,ca facand doar liceul pedagogic acum risc ca una dintre colege fie si fara liceu de profil, dar cu facultate sa-mi ia postul la o adica,asa ca sunt anul II la Stiintele Educatiei,va dati seama ca la anul cu bebe mic eu imi voi da licenta,.Si totusi fiindca nu-mi ajung zilele de concediu medical ,nu vreau sa ajung la 90,ultima saptamana a anului scolar voi merge la gradi.
24+
Mihnea Bogdan
lalu85 spune:
Fetelor eu am inceput iarasi sa re3spir greu...o fi din cauza burticii...luni o sa intreb dr. ce este de facut si daca este normal sa respir greu...simt ca nu ma oxigenez cum trebuie...
Voi cum respirati?
lalu85 29+ cu
anidaz spune:
Lalu ,acum ca a urcat si la mine bebe am si eu senzatia ca respir mai greu,iar cand se impinge in sus simt clar ca el este cel care ma ”inghesuie”,plus ca din cauza cresterii greutatii ne este mai greu in general cu toate,eu ma bucur ca inca imi tai si imi fac cu oja unghiile de la picioare singura,
24+
Mihnea Bogdan
lalu85 spune:
wow..anidaz, ce tare esti...eu ma chinui super rau sa imi tai unghiile, iar de oja nu mai zic ma termina caldurile de afara, nu pot sa rezist nici macar 15 minute afara...si am inteles ca in august o sa fie crima....
lalu85 29+ cu
anidaz spune:
Lalu iti dai seama ca deja ai intrat in saptamana 30,wooooow mai 10 maxim si-ti tii puiul in brate,Doamne ce trece timpul,
24+
Mihnea Bogdan
carmen spune:
Lalu, ce fain de tine esti in sapt 30,mai ai asa putin. Sa dea Dumnezeu sa ma vad si eu cu bine acolo. ieri am fost mai bine dar astazi iar m-a tinut in contractii, din fericire nedureroase, dar oricum nici astea pe care le am eu nu sunt bune. E prea devreme pentru ele si eu am uter bicicatriceal (am doua cezariene) si e mai bine sa fie relaxat uterul. Astazi, pentru ca eu stateam im pat, Ana mi-a pregatit ceva de mancare, si m-a durut stomacul de la castravete de imi venea sa urlu, de fapt cred ca era fierea. Eu stiam ca nu prea suport castravetele, dar ea a pus atata suflet in pregatire: mi-a adus pe tava, cu pahar cu apa cu pai, cu paine taiata si mi-a fost jena sa ii spun ca nu vrea castravete.
In fine, astea nu sunt toate: in week endul urmator trebuia sa mergem la nunta cumnatului meu, cum eu sunt chiar ok era aproape sigur ca nu merg (e la 400 km), dar colac peste pupaza ne-a anuntat soacra ca mirele (sarcul de el) a facut varicela. II trece lui pana pe 16 dar fetele mele nu au facut inca varicela si eu nu stiu daca am avut, deci cel mai safe ar fi sa nu mearga nici fetele. Ele nici nu vor sa auda, ar trebui sa fie domnisoare de onoare si nu vor sa renunte. Sotul meu stie ca a avut, deci ar fi cam singurul care ar putea merge. Complicata situatie.
Mai bifez o zi trecuta si ma bucur tare. La cat de rau m-am simtit in primele 12 saptamani de sarcina cam asa am trecut toate hopurile cu sloganul "day by day".
Mi se pare ca mai e asa de mult si chiar mai este .
S-auzim numai de bine.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
anne`mary spune:
Adinaz esti cea mai tare cu unghiile. Eu il pun maine pe al meu sa ma epileze la dansa caci eu nu o mai vad...de unghii nici nu mai vorbesc. Ce ma scoate din minti e faptul ca imi creste parul cu viteza luminii. Daca te chinui il vezi cum creste. O data pe sapt ma duc la mani/pedi/epilat si ma gandesc cu groaza ce ma fac atunci cand nu am sa ma pot duce... ce ma fac? Ma zbarlesc numai cand ma gandesc sa pun lama de ras pe picioare.
Carmen, dar nu mai e mult. Mai sunt 3 luni jumate. Fierea/ficatul dor? Ca eu stiam ca este singurul organ care nu doare dar pe mine, dupa ce mananc (mai ales altceva in afara de lapte, iaurt, puila gratar) ma doare in dreapta sub coaste. Analizele la ficat au isit dezastruoase si ma gandesc ca pe mine chiar ma doare pateul. Sa fie altceva?
E ingrijorator ca aveti contractii. Prea multe dintre voi si prea dese. Voi nu trebuia sa le aveti de acum. Nu atat de dese. E ceva fishy. E abia trim 2..e prea devreme pt atat de multe contractii.
inca ceva http://www.gabimitroi.ro/incompatibilitatea-de-grup-abo-in-sarcina/. Daca se afla cineva in situatia asta, sa stie la ce sa se astepte.
O zi buna
+ 22 Tudor si Stefan
lalu85 spune:
Fetelor, ce se intampla in perioada asta?!...avem contractii, dureri, probleme cu respiratia....acum am inceput sa am un fel de tahicardie...imi creste pulsul pana pe la 120 si am o stare nasoala de disconfort si agitatie. Imi scade pana la 87-90 cu aspacardin. Bine ca maine ma duc la dr. o sa-i spun si de asta.
lalu85 29+ cu