Bobocei de sept-oct 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Ma alatur voua dragelor, nu suport caldura, simt ca ma sufoc si trebuie mereu sa ma duc sa ma dau pe brate si pe fata cu apa rece. Nici nu vreau sa ma gandesc ce voi face de maine la munca. In birou nu se aeriseste deloc e un aer inchis si cu aerul conditionat nu putem sta ca le paralizeaza pe colegele care stau fix in el.
De tensiune ce sa va zic, a mea e mic incontinuu. Cel mai mare a fost 10 cu 6. Azi dimineata, dupa exercitii, baie si mic dejun era 9 cu 5. Doar cu vin obisnuia sa creasca, dar ia de bea acum vin...

Ma sperie citind ca aveti contractii si ma rog sa fiti bine! Sa ne stea bebeii in burtici cat mai mult! Sper, cumva-necumva sa se racoreasca!

23+ cu

-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Raportez ca cel putin pana acum sunt mai bine, e o senzatie asa placuta sa nu simt ca ceva ma "strange" la burta. Aseara am adormit greu, era cald, geamul deschis la camera si pe la miezul noptii s-a gasit un vecin sa isi scoata invitatii sa danseze afara (s-or fi incins in casa) asa ca vreo 30 min am ascultat muzica . Distractia s-a intrerupt brusc si brusc am adormit eu si eu. Sper sa fie bine astazi.
O zi insorita dar totusi racoroasa va doresc.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Va salut pe toate!

Bineinteles ca am ajuns la spital cu perfuzii de Gynipral, mi-au spart toate venele, nici nu vreau sa-mi amintesc prin ce am trecut. Si acum mai am contractii, m-am cerut acasa ca e cumplit in spital, imi fac injectii cu no-spa si gynipral iau oral. Nu cred ca mai vad serviciul dar asta e, nu mai conteaza. Am si enemie, hemoglobina 9.8, mi-a dat Tot'hema sa iau, am si tens mica, 8 cu 5, si lipsa de magneziu... uneori abia ma tin pe picioare, nici in pat nu ma simt bine ca nu pot respira cum trebuie.

Lalu imi pare rau de problemele voastre, doamne doamne le va aranja pe toate, nu disperati. Si eu nu am aer dar nu de acum, pe mine ma apuca si o tuse cand nu am aer, parca nu-mi ajunge oxigenul. Tre sa dormi cat mai sus pe perne si e mai bine. Eu am si probleme cu calciu si acum cu sarcina se mai agraveaza simptomele. Tahicardia poate fi de la lipsa de calciu sau magneziu, eu aveam si inainte de sarcina. Trebuie sa bem multe lichide, contractiile pot aparea si din acest motiv.

Ca sa nu va spun ca si fi-miu e disperat dupa mine, am stat si la spital, acasa stau mai mult in pat, e lipit de mine, nu ma lasa o clipa din ochi, nu mai vrea cu tac-su mai deloc, nu stiu ce o sa fac cu el cand vine bb. El mai ramanea cate o noapte la bunici ca e mai aproape de gradi, acuma nu mai vrea deloc si ne e f greu cu dusul/adusul, noroc ca nu mai e mult si ia vacanta.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
Povestea nasterii lui David
sapt. 26 fff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Hello, bulinici !
Noi ne uitam la meci si lucram in paralel, bebe ma mai bumbaceste din cand in cand, nu m-am lamurit daca ma bate pt ca e baiat si joaca fotbal sau pentru ca e fata si-i plac jucatorii

Recent am avut iar o perioada de bebe lenes si am trisat putin sambata, i-am dat un pahar de suc de portocale rece si de nu m-a pocnit de m-a saturat!!! Tin "reteta" asta pentru cazuri extreme, totusi, banuiesc ca ceva nu-i convine la sucul de porto si nu vrem un bebe suparici.

Mirabela, suna groaznic, imi pare rau ca ai o sarcina asa chinuita, sper sa iti fie mai bine si mai usor, ca deja ai tras cat n-am tras toate la un loc in odisee. Multa sanatate ! Hai ca mult a fost, putin a ramas ! (zic si eu )

Eu vineri am stat acasa, miercuri si joi am tot avut contractii si intepaturi dureroase si am mers pe siguranta, asa ca l-am rugat pe sef sa ma lase acasa o zi. Maine ma duc inapoi la munca, nu vreau nici sa abuzez, nici sa stau acasa daca mi-e bine. La 1 iulie vreau sa intru in prenatal, trebuie sa ajung la med familie sa numaram ce si cum. In post-natal nu las mai mult de 50 zile dupa DPN, sper sa nu intarzie beib mult si sa depasim.

O saptamana mai racoroasa va doresc, s-o trecem cu bine si pe asta !

Mi-am adus aminte de un sfat: sa va luati spray cu apa termala, sa va dati pe fata, pe gat din cand in cand, chiar racoreste !

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !

Mergi la inceput

Ce rau imi pare sa va aud fetele, toate treceti printr-o groaza de peripetii! Dar Doamne Doamne nu ne lasa. Sincer ma gandesc si ma rog pentru voi sa fiti bine si sa ducem cu toatele sarcinile la bun sfarsit sa ne vedem cu bebeii in brate

Mirebela, ma inspaimanta ceea ce ne povestesti! Doamne ajuta sa iti fie mai bine acasicasa treaca toate durerile si contractiile.

Bob, f bun sfatul cu apa termala. Mi-am luat si eu de curand si chiar racoreste! Am tot zis sa trec sa iau o palariuta si uite ca nu mai ajung. P.S Imi place tare mult cutu de la poza ta

O seara linistita, fara muzica afara, fara contractii, doar miscari de bebi voiosi si sanatosi.

Nani dulce! (In alta viata cred ca am fost gaina, mor de somn de la ora asta )

23+ cu

Mergi la inceput

Mirabela, am reintrat pentru tine. Pana acum nu citisem povestea saricnii si nasterii lui David. Nu am putut sa imi termin salata pe care o aveam in fata, lacrimile mi s-au inodat in barbie si nu am putut rasufla usurata decat la final. Am trecut cu tine prin toate momentele. Te-am vazut emotionata in momentul in care l-ai vazut pe David in burtic prima data si cand l-ai pupat pentru prima oara.
Parca citeam despre mine cand iti exprimai dorinta de a avea un bebe si fericirea pe care ai simtit-o.

Imi vine sa te iau in brate. Toate respectele mele si daca ai nevoie de ceva sau de cineva cu care sa vorbesti, count me in. Multa sanatate si sa te tina Dumnezeu puternica si sanatoasa. Doamne ajuta!

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Neata gravidutelor

Eu am ajuns la munca si deja incep sa ma sufoc. Se anunta o zi luuunga Contractii n-am mai avut, desi sambata noapte am fost la o nunta, am stat pana la 2 si am dansat nitel. No-spa nu mai iau, pt ca ma gandesc ca n-are sens. Sper sa nu ma insel. Nici medicul nu mi-a zis exact cat sa-l iau, mi-a zis sa iau pana imi trece.

Bob, vad ca ne asemanam nu numai la UM si DNP. Cam asa a fost si la mine, contractii miercuri, joi, vineri stat acasa Sper ca acu te simti mai bine. Te rog sa-mi zici si mie cum rezolvi tu cu prenatalul pt ca mie medicul de familie a zis ca nu-mi da el, ci ca trebuie intai scrisoare de la ginecolog. Mai apoi, ginecologul mi-a zis ca nu-mi da prenatal decat din sapt 32, ceea ce e aberant, pt ca dupa calcule, pot sa-mi iau din sapt 30 si sa nasc prin absurd la 42 de saptamani, ca tot imi raman alea 42 de zile de postnatal. Deci nu stiu care-i treaba. Pe 18 sunt programata la medic si vom stabili atunci. Cred ca o sa-i dau cu calendarul in cap, ca-mi neaga niste drepturi. In fine, tot de la 1 iulie imi iau si eu liber si eventual o sa fiu inainte in concediu de odihna.

Va pe toate!

fericita 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna dimineata,

Stella,ce bine ca nu mai simti contractii, sa dea Dumnezeu sa fie tot asa. In privinta prenatalului nu stiu ce sa spun, ceva de 32 de saptamani stiam si eu, dar nu am facut investigatii amanuntite. Tu nu mai ai de luat concediu de odihna? Iti iei mai intai concediu de odihna si apoi treci in prenatal.
Mirabelac, cum mai esti? Cat mai ai de luat medicatia? Saracul David, probabil vrea sa te protejeze si vrea sa stea mereu in preajma ta . E barbatel responsabil.
Eu deocamamdata sunt OK, ma tot gandesc la varicela. Exista vreo analiza de sange pe care s-o fac sa imi dau seama daca am avut sau nu in copilarie boala asta?

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Va dau o cafeluta? Un lapte cu cafea? O limonada sau un ceai?

Am reusit sa dorm si eu cat de cat, desi tot cosmaruri toata noaptea si m-am trezit lac de apa. La munca subscriu, este caaaald mult prea cald! Nu mai suport

Stella, nici eu nu ii inteleg pe medicii astia de ce se panicheaza asa. Pana la urma este riscul nostru. Daca - prin absurd - ai naste la 42 sapt si 1 zi si nu ai mai avea alea 42 de zile, e cum s-ar zice, responsabilitatea ta.

Si eu i-am zis dr. de familie si cica, imi da de la 7 luni si 10 zile. Am intrebat-o cate saptamani inseamna si nu a stiut sa imi raspunda. (daca ar calcula cu luna are 4 sapt. ar insemna undeva in sapt. 30, dar cine stie cum gandeste ea) Sunt hotarata cand merg acum in iunie la ea sa iau vreo cateva calendare la mine si sa punem pe hartie, ca nu se mai poate. Doctorii nu au dreptul sa ne impuna atata timp cat ne raman zile suficiente dupa nastere!!!

Haideti sa avem o saptamana frumoasa, fara griji si dureri si numai vesti bune

P.S Va invit la o portie de visine proaspete si reci sa ne mai racorim.

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Carmen, o sa-mi iau de odihna in cel mai rau caz, am zile. Doar nu mi se pare normal sa-mi spuna medicul cand sa-mi iau acele 126 de zile, avand in vedere ca, legal, eu mi le programez cum vreau, doar sa ramana 42 de postnatal. Deci ma oftica limita asta de 32 de saptamani care nu e conforma cu legea.

fericita 25+ cu

Mergi la inceput