Bobocei de sept-oct 2012 (15)
Raspunsuri - Pagina 17
danielabejan spune:
eu vreau sa le printez ca am imprimanta acasa si mi-e mai usor pe foi , dar eu fac invers, seara imi place mai mult sa stau in pat sa citesc si ziua calc si tv, acum am sa ma apuc si de putin curatenie ca sa mai treaca timp
23+
Elfica spune:
Corinuqa_g: Posteaza link-urile utile pe adresa comuna de gmail, sa le putem vedea cu toatele . Acolo am postat si eu diverse si voi mai posta cand mai am timp. Si pe forum se pot da link-uri, cand e ceva interzis, da eroare si atunci poate fi scris cu spatii intre literele din site si tot poate fi pus. Adica daca nu permite bebelusultau.ro, scrieti bebelusul tau . ro si fiecare cand intra stie ca trebuie sa stearga spatiile. Impartasiti cu noi informatiile utile, ca prind bine oricui. Eu daca nu am timp sa citesc, le salvez undeva, sa le am cand voi putea citi. Acest DHA se gaseste si la noi in farmacii? Eu nu am auzit de el, am incercat doar sa mananc cat mai sanatos, iar pentru Omega am mancat somon si seminte de in.
Lalu: Fii tare, Dumnezeu e mare si va va ajuta! Si eu am trait ceva neplacut, intoarsa din luna de miere, in a doua zi de munca mi s-a spus ca ori imi dau demisia, ori sunt demisa. Sotul dupa luna de miere incepea in alt loc de munca (ca si voi, lucram impreuna si pentru ca situatia era putreda, el deja isi gasise altceva si si-a dat demisia inainte de luna de miere). Si ma vedeam proaspat casatorita si cu amandoi cu risc profesional. Totul a fost inspre bine, amandoi am avut noroc, el a mers bine unde s-a mutat, eu mi-am gasit alt serviciu chiar in termenul dat de firma pentru a parasi locul de munca (doar 7 sau 8 zile!). Au fost momente grele, simteam ca ma daram cand am primit decizia, aveam functie de conducere, salariu bunicel si nu stiam ce se va alege de mine. Totul a iesit ca prin minune, numai Dumnezeu a avut grija de noi! Roaga-te sa fie bine cu voi toti si nu iti pierde speranta, chiar daca pare ca in loc sa se indrepte, se mai strica ceva. Sunt incercari prin care trebuie sa trecem si iti urez sa depasiti cu bine toate neplacerile!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
21 +
anidaz spune:
Saluuuut!
Lalu,capul sus ca se vor rezolva cumva lucrurile,insa imi pare rau ca trebuie sa treci printr-un stres in plus acum.Iar de bebe ,nu cred ca are ceva,fiecare se dezvolta in ritmul lui si depinde si de constitutia voastra,
Paula sa-ti traiasca nepotica,sa fie sanatoasa si fara colici!
24+
Mihnea Bogdan
anidaz spune:
Cami cum sa nu te tin minte,sigur ca da,si din cate vad ai deja doua comori,sa-ti traiasca si sa te bucuri de ele toata viata!M-a bucurat mult mesajul tau .
24+
Mihnea Bogdan
stella87 spune:
Fetelor, am intrat doar sa va impartasesc bucuria mea. Azi am avut o burtica relaxata si un tare nazdravan, care a miscat in toata burtica, pana mai sus de buric. A misunat si a lovit de se misca burtica singura, iar la mana simteam forma corpului sau. Ce mai, niste senzatii de toata frumusetea!
Va , s-aveti o seara super!
fericita 25+ cu
MoRo_K spune:
Buna burtici!
Corinuka_g si eu vreau cartile te rog!....fie pe mail-ul meu fie pe cel comun...poate imi trimite si mie cine are putin timp parola sa iau si eu ce e pe acolo si multumesc anticipat
Noi inca n-am inceput sa facem cumparaturi...avem lucrurile pe care ni le-a dat cumnata mea in mijlocul camerei lui bb tre sa ne punem pe treaba sa amenajam si sa luam si noi cate ceva...si noi asteptam reducerile si la mobila si la hainute....m-am cam speriat un pic cand mi-am dat seama ca na...trece timpul .....
In rest totul ok pe la noi si mie mi se mai intareste burta asa parca as fi balonata rau dar nu m-am gandit ca poate fi ceva...n-am dat atentie acum o sa fiu mai atenta sa vad cand se intareste...
Paulafrida felicitari pt nepotica!!
Lalu sa dea Domnul totul sa fie bine si sigur totul e si cu bb si va fi si cu locurile de munca...off si eu in Ro la ultimul loc de munca de nenorociti d-astia am avut parte...da stii cum e ...toate in viata asta se platesc....
Cam atatik weekend placut burtici!
21
danielabejan spune:
cum e cu contul comun aici k eu nu stiu cum functioneaza, nu l-am folosit dar as fi interesata sa vad ce mai e postat pe acolo
23+
corinuka_g spune:
'neata burtici!
elfica mersi de pont , mi-a scapat din vedere...tocmai am trimis ce am pe contl comun...
daniela contul comun de mail apare pe prima paguna (sept.oct2012@gmail.com), iar parola e aceeasi cu a contului comun de-aici..
va pupacim!
23+ Multumesc Doamne!
Kytana spune:
Ce frumos e sa intri si sa gasesti numai vesti bune!
Elfica, daca te intereseaza DHA, la noi se gaseste Femibion 2 (este singurul pe care il stiu) care contine DHA. Uitewww.femibion.ro/femibion-sarcina-sanatoasa-2.html" target="_blank">aici gasesti mai multe informatii despre aceste vitamine. Eu le iau din saptamana 20. Tin sa iti spun ca nu mai imi este foame si ma simt f bine. Banuiesc totusi ca depinde si de organism.
Fetele, am vazut la farmaciile HelpNet o oferta de Bepanthen unguent + gel de dus (50% reducere) costa in jur de 53 RON. Eu nu ma pricep. E okay sa coste atat chiar si cu reducere?
Va pup si va doresc un weekend placut, plin de activitati relaxante.
P.S Afara e moarte de om. Am iesit pana la piata si am crezut ca nu mai ajung inapoi din cauza caldurii.
23+ cu
-= Love life, live love =-