Bobocei de sept-oct 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

lulutza trimite-mi pe PM adresa ta de mail si-ti trimit eu o gramada de cartici pentru burtici...ieri le-am primit si eu..

23+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

lulutza uita-te la desene animate de la walt disney eu asa ma linistesc sau un film relaxant pe net online eu is ca un copil cand ma plicti tv sau colorez, m-am apucat sa tricotez un fular, mai pictez, imi fac si eu de lucru cum pot k sa nu ies nici eu la cumparaturi k vremea e urata mai tot timpul, aici e sezonul ploilor

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

corinuka_g foarte interesant ce m-ai facut sa descopar despre DHA ...
nu stiu daca aici se pot da link-uri ( nu as vrea sa se inteleaga ca fac publicitate ) ... dar e cu adevarat interesant ...
evit sa dau link , dar am sa copii descrierea :

Pure DHA dezvolta inteligenta copiilor, imbunatateste performantele cognitive, de concentrare si de memorare;
- reduce manifestarile in autism, deficit de atentie si hiperactivitate, schizofrenie, diskinezie tardiva, depresie, epilepsie, migrene, instabilitate emotionala, sindrom Down, fenilcetonurie (afectiune ereditara in care aminoacidul fenilalanina nu poate fi metabolizat cauzand retardare mentala), dislexie (dificultate in recunoasterea si intelegerea limbajului scris), discalculie (dificultate la socotit), dispraxie (dificultate de coordonare) si in dislalie (tulburare de vorbire provocata de retard intelectual), reduce impulsivitatea;
- imbunatateste somnul, vederea si auzul;

DHA este un acid gras esential pentru dezvoltarea si functionarea normala a creierului fatului, copilului mic si pe durata intregii vieti.
DHA este o componenta esentiala a fosfolipidelor membranei celulare umane. in primul an de viata creierul isi tripleaza dimensiunea.
DHA (acid docosahexaenoic) este unul dintre cei doi principali acizi grasi esentiali din uleiul de peste, cunoscuti ca acizi grasi polinesaturati Omega-3.
Acizii grasi polinesaturati se numesc esentiali pentru ca nu pot fi sintetizati de catre organism si trebuie adusi prin suplimente alimentare.
Concentratia cea mai mare de acizi grasi se gaseste in fosfolipidele membranei celulei retiniene (50-60%), nervoase si a mielinei (invelisul fibrelor
nervoase). Creierul este compus in procent de 60% din grasimi, 30% din acestea fiind DHA.

cine este interesat cititi si informati-va si de pe net ; merita !!!

25 +

Mergi la inceput

danielabejan ai dreptate , dar eu sunt bolnava si dependenta de desene ( de filme in general )si deja le stiu pe derost !!!

nu mai au farmec , stiu deja ce urmeaza si iti pot descrie cu lux de amanunte fiecare imagine , gest etc ... si vorbesc de toate desenele in general ... inclusiv cele noi tip shrek , ice age , etc ...

25 +

Mergi la inceput

uita te la snow with and the huntsman e nou online movie2k.to

23+
corina imi poti trim si mie carticelele ? te rog frumos daca nu te deranjeaza

Mergi la inceput

continuand cu DHA -ul ... eu il luam deja ( cam de 2 saptamani ) , dar nu stiam functia ... doar ca farmacista mi-a recomandat sa incep deacum sa iau cutia dubla ; adica cu cele viatamine ce luam de la inceputul sarcinii , in aceeasi cutie , sunt capsulele cu DHA ...
si nu m-am gandit ca pretul e dublu , nu am observat , dar acum ca stiu si avantajele ...e clar ca voi continua pana la sfarsitul alaptarii ...
( asa scrie si pe cutie - a se folosi si in perioada alaptarii )

http://www.farmaline.be/pharmacie/commander/omnibionta-pronatal-dha-60-comprimes/

25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

lulutza am trimis!
daniela vreau adresa ta de mail, te rog!

23+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

corinuka_g f utile ... thanks ...

25 +

Mergi la inceput

lulutza, ai gasit ceva la care sa te uiti sa mai treaca timpul?

23+

Mergi la inceput

danielabejan am inceput sa "rasfoiesc" cartile primite ...
filmele le las pe diseara cand ma intind si ma relaxez ...
dar sunt suficiente titluri de care nici nu am auzit ( ciudat pentru mine )...si sunt foarte curioasa sa le vad ...

25 +

Mergi la inceput