Bobocei de sept-oct 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

lalu, ce spui tu acolo e nasol; sa fie ambii membri ai familiei dati afara in acelasi timp , dar tu esti optimista si mergeti inainte; important e ca tu si bebe sunteti bine, pentru restul de gaseste rezolvare.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Buna seara, gravidutelor!

Azi am ajuns la medic pt ca l-am sunat si i-am zis de senzatiile pe care le simt. Bya, tu descrii foarte bine si cam asa simt si eu, acele contractii nedureroase. Medicul a zis sa vin la consult, unde mi-a facut tuseu vaginal sa verifice colul si ecografie, sa vada cum e bebe. Bebele e bine, eu la fel, am colul inchis, putin cam scurt, dar in limite normale.

Medicul mi-a recomandat sa iau un nospa la 8 ore iar daca contractiile continua sa se repete sa pun si utrogestan intravaginal. Mi-a mai explicat ca la 26 de saptamani nu sunt normale aceste contractii, inca nu au loc acele Braxton Hicks care pregatesc corpul pt travaliu. La varsta asta de sarcina contractii apar din cauza efortului, din cauza statului prea mult in picioare sau pe scaun.

Mi-a recomandat sa ma odihnesc si sa nu stau fara sa iau no-spa (eu i-am zis ca am luat o singura pastila, desi ieri toata ziua am avut contractiile astea si azi). Mi-a zis ca daca stau fara sa iau no-spa si las contractiile astea sa-si faca de cap poate sa mi se deschida colul si atunci incep adevaratele probleme.

Acum, fiecare face cum stie si cum ii recomanda medicul. Oricum, o vizita la medic nu strica sa fie facuta O sa fac tratamenul si sper sa fie totul ok.

Va

fericita 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_77 spune:

Andreea pana la urma asa am sa procedez si eu, am sa rog niste prieteni care merg in august in vacanta in Germania sa-mi aduca produse Penaten, imi fac un stoc.
Lalu fi optimista, nu te stresa si nu mai plange ca ii faci rau lui bebe, e o situatie f grea mai ales in perioada asta, dar sunt sigura ca totul se va rezolva.

25+ Bogdan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virginia_86 spune:

Si eu am avut ieri toata ziua contractii, tare neplacute sunt si m-au ingrijorat. Astazi vad ca nu am mai avut, efort nu am avut mai deloc insa ieri si alaltaieri m-am suparat foarte tare si cred ca pe fond nervos or fi fost.
Am luat si eu no spa si cred ca mai iau acum unul pentru orice eventualitate pentru ca mi-e frica de aceste contractii, mai ales daca spuneti ca la 26 de saptamani nu sunt normale...
Mie mi s-a facut tuseu vaginal doar la prima consultatie, atunci cand aflasem ca sunt insarcinata, colul mi s-a masurat de fiecare data cu eco transvaginala (la mine apare colul la mic la eco abdominala asa ca dna doctor imi face de fiecare data transvaginala ca sa vada exact cat e). Ce vroiam sa va spun este ca atunci cand mi s-au luat probe de secretie de pe col in primul trimestru si apoi probe pentru papanicolau, doctora a preferat sa ia probe de col mai intai pentru ca poate sangera colul uterin dupa o astfel de procedura. Stiu ca spunea cineva la un moment dat aici ca a avut sangerari dupa ce a fost la doctor pentru a i se lua probe de secretie de pe col; deci sunt normale dupa o astfel de procedura.
Va pup si noapte buna

25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Neata` frumoase mamicute !

Adriana,nu-i rau la ce te-ai gandit.Eu am mare incredere in produsele nemtesti.

Vreau sa va zic ca de cateva zile simt bb cum misca mai sus.Il simt si undeva la 2 degete deasupra buricului si in continuare il mai simt si jos

Stela,ma bagi in sperieti.La mine nu s-au mai repetat contractiile.Sper nici sa nu mai apara.Eu facusem efort ca prostalanca si cred ca de aceea am declansat aceste uracioase de contractii.Am carat singura un sac de pamant de 10l de la magazin pana la et2 la mine acasa

Fetelor,spuneti-mi si mie cum e prescurtat colul uterin in ecografii,ca tare curioasa sunt ce lungime are la mine.Mie dr nu mi-a spus nimic niciodata.

ANDREEA 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Fetelor va multumesc pt incurajari
Eu imi impun sa fiu optimista si in mare parte reusesc...are Dumnezeu grija si de noi acum imi doresc sa fie bb bine si luni cand mergem cu fisa de la 4D la dr. sper sa fie totul in regula si sa nu-mi mai spuna ca este micut....

lalu85 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Neata burtici

Andreea, nu tre sa te sperii, se pare ca aceste contractii sunt din cauza efortului. Si eu tind sa fac efort ca inainte de sarcina, zicandu-mi ca sarcina n-ar trebui sa ma impiedice cu nimic, mai ales ca ma simt bine in general. Dar uite ca un efort mai mare, gen alergat prin intersectie dupa masina, carat saci si alte d-astea ne cam afecteaza :)) Bine, nu pe toate, nu-i o regula. Asa ca trebuie sa o lasam mai moale, sa ne relaxam, iar contractiile vor trece. Eu am mers la medic pt ca eram ingrijorata si voiam sa stiu cauza acestor contractii, sa stiu ca bebe e bine si daca tre sa iau no-spa in astfel de cazuri. Mie asa mi s-a zis, ca trebuie luat.

Eu azi lucrez de acasa si o sa incerc sa mai fac plimbari, nu doar pe scaun. Deja ma simt mai relaxata si l-am simtit pe bebe cum misca fara sa mai simt si burtica intarita in acelasi timp. Numai asa l-am simtit si ieri si alaltaieri. :(

Lalu, iti trimit si din partea mea toate incurajarile si sunt convinsa ca veti trece cu bine peste aceste moment dificil

fericita 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata burtici!
azi dam de baut, am mai adaugat o saptamana in buchetul celor 40!
am fost ieri la eco si...suntem in grafic!!!! nici o zi mai mult sau mai putin! mi-a facut niste masuratori mai ciudate, vreo 6, si dup-aia pe baza lor au aparut niste grafice...liniuta noastra si variatia ei in grafic era identica cu linia de control! era bine pe toate planurile! colul e inchis si ok, placenta era "frumoasa", lichid avem suficient, iar bebe e un grasan de 537g! si un obraznic, a stat doar pe burta :))
si e baietel 100%, i-am vazut-o in toata splendoarea!...hihihihihi...
m-a durut burta rau cum m-a apasat la eco, dr a zis ca si din cauza pozitiei si durerea a continuat pana tarziu in noapte...or fi fost contractii? ca ma lua durerea si ma lasa...si n-a cedat la scobutil supozitoare..si acuma ma mai taie in stanga..
sper ca sunteti bine, va pupam

23+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Buna fetele,

Nu am mai apucat sa intru mai deloc. La munca este haos total, acasa am o groaza de trebuie si nici nu stam prea bine la capitolul luat decizii.

Ma bucur sa va gasesc totusi bine, nu am apucat sa citesc totul din urma. Lalu imi pare rau, dar capul sus, ce o fi, o fi! Bebe sa fie sanatos si voi la fel sa il puteti creste.

Pentru cine intreba de col, la mine scrie OC sau Col si scrie lungimea.

Am fost si eu intre timp la morfologia 4D, toate au iesit bine, multumesc lui Dumnezeu, Luca creste mare si este tare activ! Il simt in fiecare dimineata si seara si pe parcusul zilei la munca. Incerc si eu ca si voi sa raman optimista si sa nu il supar pe bebe dar azi dimineata am trecut printr-o criza de nervi si am plans o groaza.

Cred ca trebuie sa dorm vreo 2-3 zile incontinuu asa

Va pup si mult curaj! Am intrat in hora, trebuie sa avem putere sa jucam pana la capat. Va pup si va imbratisez.

21+ cu

-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

salutari burtici !!!
eu ma plictisesc ... nu stiu ce sa mai fac ; acum lucrez mai putin si timpul pe care-l am in plus nu stiu cum sa-l umplu !!!

as citi ceva legat de sarcina , copil , dar nu am nici o carte ...
as iesi la plimbare dar e urat afara ( 17 grade )...
la cumparaturi incerc sa ma abtin pana cand vor fi reduceri ( ca de ies acum , cheltui ) ...
televiziune in romana nu am si de ce transmit ei aici chiar nu reusesc sa ma lipesc ...
sper sa imi vina idei cu ce as putea face , ca de nu e graoznic !!!

pup

25 +

Mergi la inceput