Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 5

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Sovi multumim pt paragraf. Sper sa reusesc de data asta sa fac asa cum scrie acolo.La David nu am facut asa si dupa ce l-am intarcat a fost cumplit de greu cateva luni chiar sa reusim sa-l adormim seara. Usor, usor incep sa-mi aduc aminte
Cu productia si eu sunt multumita,sa dea DD sa ma tina. Acum cred ca e in plin puseu pt ca suge si face kk incontinuu de 2 zile. Azi a si varsat (cred ca a supt exagerat de mult).

Chito ce ma bucur de vestile bune! sa treceti usor peste raceala. Ce voinic curajos ai tu acolo!
De rutina nu stiu ce sa-ti zic! La primul am intrat repede si usor fata de acum. Desi David nu ma incurca cu nimic, nici noi nu reusim sa ne organizam grozav. Chiar se intreba sotul maidevreme 'oare cum fac altii?' 'unde gresim noi?',iar eu cred ca lumea nu povesteste chiar tot Pot doar sa ma proiectez in viitor cand voi putea ruginii dimineata putin in pat, cand voi putea dormii pe burta (sani), sa fiu epilata la timp, sa am ordine in casa...eheeee

Iar le-amfacut copiilor baie in cada mare si iar mi s-a parut ciudat cu colacelul ala, nu ma pot obisnui. Plus ca i-am fiert putin cred, dupa ce i-am scos am realizat ca era cam prea calda apa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Sovi, stiu ca nu mai vrei plozi, dar la ce gene fantastice transmiti, chiar e de bun augur pt lumea asta cate un pui de Sovi.

Chito, tare mult ma bucur pt voi! Si lasa mucii, asta sa fie ultima problema a lui Edu!!! Sa dea Domnul sa ia tot asa si in continuare si sa faca pliuri peste pliuri

Noi suntem ok, numa' ca oracaie asta micu' in fiecare seara, si vorbesc de oracaitura aia de neconsolat de ziceam eu ca e deochi. Are reprize de 30min, poate o ora in fiecare seara, saracul, si nu-i trece cu nimic. Cand oboseste, adoarme. Stiu sigur ca nu-l doare nimic, adica nu se chirceste ca la colici, asa cu jur ca nush ce naiba sa fie. In rest, Sfantul feon ne ajuta sa adoarma cand e marait sau prea obosit sa adoarma singurel (aka la san/brate..).

Si apropos de Sfantul feon, mi-a venit regularizarea la lumina.. de unde pana acu' plateam cam 100-150ron la regularizare acu' mi-a venit 250ron. Mi-am cam bagat unghia in gat insa cand ma gandesc ca asta e pretul pt niste liniste, parca nu-i asa mult..

Pup gagicile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tala
Pot doar sa ma proiectez in viitor (...) cand voi putea dormii pe burta (sani)


jur ca de fiecare data, dar ABSOLUT de fiecare data cand ma asez in pat imi imaginez 2 gauri in saltea in care sa-mi bag tatele sa pot dormi si eu pe burta.. cand ma fac eu mare si bogata o sa ma apuc de facut/comercializat saltele d'astea de lauze si gravide (cu 3 gauri)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana_cp

Citat:
citat din mesajul lui Tala
Pot doar sa ma proiectez in viitor (...) cand voi putea dormii pe burta (sani)


jur ca de fiecare data, dar ABSOLUT de fiecare data cand ma asez in pat imi imaginez 2 gauri in saltea in care sa-mi bag tatele sa pot dormi si eu pe burta.. cand ma fac eu mare si bogata o sa ma apuc de facut/comercializat saltele d'astea de lauze si gravide (cu 3 gauri)

Mami de Vlad aka Gaza din 19 Martie 2012


ha ha! poti sa ma angajezi mester sef pt ca si eu imi imaginez tot felul de modalitati de realizare a acestui vis
Scuzati greselile va rog, am ceva agatat de tzatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Irina, da, avem cartea in docs la capitolul Somnul
https://docs.google.com/file/d/0B7zzZviLhA72YjgwYWQxYTktZTA4OS00ZGVmLWJjMTUtYmEwYWJkYjdiZjI4/edit
trebuie Fisier > Descarcare

Sovi, pare f. greu de facut ce zici acolo, cred ca au dreptate, dar pare f. greu :(. Sarumana, 64-90 zici?

Dana, dupa botez avem si noi urletele de seara pe la ora 10. Ieri au tinut cam 2 ore, azi parca mai putin.
Ne-a zis dr sa folosim Coli-B si Gripe cu girafa numai la crize, cate 2,5 ml de 3 ori pe zi din fiecare. Practic mai mult ca sa-i distragem atentia de la criza. Am dedus eu ca-s niste treburi foarte light de fapt astea. Oricum toate astea de colici "reduc timpul de plans" - adica nu fac sa treaca. Am inteles ca saptamanile 8-12 ar fi cele mai rele. Eram sfatuite sa punem copilul pe masina de uscat rufe. A mea e in balcon, nu pot.


mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana_cp

Sovi, stiu ca nu mai vrei plozi, dar la ce gene fantastice transmiti, chiar e de bun augur pt lumea asta cate un pui de Sovi.



you've made my day!

Va sustin in biznisul cu saltele, impart fluturasi la intersectii :)

Chito, brava pentru evolutie! la multe kile inainte si cat mai putin boraciu!

Tala, dar tu nici la bb2 nu poti dormi pe burta deloc? ca eu de la bb2 incoa, mi s-au mai inmui.at sanii, mai reusesc sa ii strivesc sub mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Sovi s-a mai ameliorat in sensul ca pot sa dorm pe o tzatza (cea supta) (deci mie mi-ar ajunge doar o gaura )
Noi am iesit azi cu amandoi pana la ikea (mai aveam nevoie de prosopele) si cu gandul sa ajungem la evenimentul cartoon network de la Baneasa shopimg city. Doar ca n-a mai vrut Matilda :). A fost prima data cand am purtat-o in sling si a ranjit tot timpul la mine. Insa la un moment dat a inceput sa planga neconsolabila cu nimic (de la caldura cred). Asa ca am sarit in masina si am venit repede acasa. Cu 2 mici pauze de supt doarme franta de 5 ore .
Sper ca ati avut un we super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:


sa va fie de bine botezul amy si tuturor care l-ati avut week end asta.
noi sambata am fost la o turta cu alexia cu tot.. azi am bantuit juma de zi.. si cam atat. maine plecam din bucuresti intr-o scurta plimbare.
noi ne descurcam bine cu colacul, desi alexiei ii e putin largut la gat. e asa serioasa si concentrata in baie cu el. e haioasa. o sa punem si poze pe fb
sa aveti o seara linistita si maine o zi frumoasa.

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Dana, teoretic cica e rezonabil sa te astepoti sa dai jos in aprox 9 luni ce s-a pus in aprox 9 luni; dar dupa 4 luni cred ca e ok si sport - mai ales ca sunt destul de multe variante de miscare care sa presupuna efort relativ redus, dar constant si pe o durata mai lunga (si cat timp nu faci febra musculara si nu fortezi foarte tare presupun ca e ok ... si eu am de gand sa reiau sportul incet incet).

...de kg in plus nici n-am avut curaj pana acum sa dau si cifre absolute, dar daca va concoleaza... in sarcina asta am pornit de la 103,5 (nu intrebati cum am ajuns in halul asta ca nici eu nu stiu prea bine dar oricum mi-e tare rusine de mine), am ajuns la 116 si acum stagnez cu incapatanare la 110. Dar au trecut deja 6 saptamani, si inca una ...si se ingroasa gluma, cumva tot trebuie sa se mai dea jos. (imi amintesc inca vremurile in care faceam crize ca sunt grasa si obeza la 58kg, pentru ca inainte cu un an eram la 56-57 ...ufffce bine mi-ar fi acum sa ma mai apropii de asa valori).

Irina, cred ca inca sunt prea mici ca sa ii invatam sa doamra singuri; la varsta asta daca adormla san nu cred ca e nici o problema. Mai peste cateva luni s-ar putea sa fie mai simplu si sa accepte si bebe mai usor.

Chito, ce ma bucur ca sunteti ok, ati scapat de vomitat si bebe a luat asa de bine in greutate! Sa scapati cat de repede si de mucisori si de nasuc infundat si sa va simtiti ok, sanatosi si in plina forma amandoi!

Tala, nici eu nu stiu cum se organizeaza altii...nici noua nu ne iese nici din greseala cum planificam;
Chiar si cand sunt doar eu cu Lavinia de dimineata pana dupa-masa tarziu tot degeaba, de multe ori are zile cand nu prea doarme si vrea sa manance foarte des si daca nu vrea sa papae vrea atentie, dar oricum nu e dispusa sa stea treaza si singurica prea mult incat sa mai ajung sa fac si eu cate ceva. ...si uneori mai clachez si ma supar pe ea si o las in patut (chiar daca plange) ca sa mai fac si eu cate ceva (ce dureaza cateva minute, de genul 5-10 minute); uneori se mai intampla sa si adoarma si-atunci mai fac una alta pana se trezeste; oricum ar fi ma simt vinovata si-mi fac procese de constiinta si-mi spun ca nu era asa de important si n-ar fi trebuit sa procedez asa. Asa ca daca nu mi-e chiar musai sa fac ceva, se amana cu zilele, chiar si cu saptamanile...

La noi au fost nasii in vizita in week-end...ne-am simtit excelent, pacat ca a fost atat de scurt.
Cat au fost ei aici am luat-o pe Lavinia cu noi in camera ... asta credeam noi ca doarme 5-6 ore... de fapt se trezeste mult mai repede dar nu plange, ci doar fonfaie pe nasuc, pe parca ar cauta lapticul dupa miros, si se fataie si se agita ... cand e in camera ei presupun ca n-o auzim cand face asa, dar acum ca era langa noi imposibil sa n-o auzim (si imposibil sa dormim cat timp ea are astfel de activitati).
Per ansamblu ne-am cam socat cat de putin doarme intr-o zi intreaga.
Ce-i drept tare interesant, lume multa, copii care se invart in jurul ei si-i dau atentie ... prea interesant ca sa doarma (plus ca si sora-sa si fetele nasilor o adora dar asta inseamna ca nici n-are sanse saracuta sa fie lasata in pace sa doarma cand sunt ele in preajma. Noaptea trecuta insa a dormit mai bine...si acum doarme.

Mi se pare extraordinar ca reuseste sa stea treaza atat de mult timp si fara sa planga (sau daca plange se calmeaza foarte usor cu o suzeta sau luata in brate).

am fugit ca s-a trezit bebelina si ma cheama


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Dia, eu am avut la viata mea un maxim cam de 119 - cred eu - ca aia era ultima cantareala, asta undeva pana in 2007. Acum cu 90 dupa sarcina pentru mine e un mare progres, desi cum ar venit alte persoane "s-ar arunca pe geam" la kg astea si desi am pornit in sarcina cu 76 (in mod normal stagnam la 68 dar au fost niste chestii cu care am ajuns la 76). Zic ca sa vezi ca mai e lume. Tu poate esti mai inalta.

Happy, tu ziceai ca ne pove cu cezariana ta dupa ce naste toata lumea. Acu' a nascut toata lumea, ne mai pove?


mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)


Mergi la inceput