Clubul "babelor" FIV-oase 43

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

QiaoBing, a fost cu o rochita foarte frumoasa portocalie cu floricele, primita de la lylymar, dar vin poze cat de curand cu toate ca nu sunt asa multe ca tati mai mult a filmat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

Ady, cresterea beta e foarte buna .
Draga mea fi tare ca esti la inceput de drum, nu vreau ca o fetita asa de frumoasa sa cedeze nervos. Stii ca daca e sa fie este, asa ca fruntea sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

doamne ady nici nu aveam curaj sa te intreb daca l-ai refacut; felicitari maxime!!!! esti viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Bravo Ady, e fff bine!

Ai facut si progesteronul, cum e?
Doamne ajuta in continuare!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Ady nici nu stii cat ma bucur sa vad un beta asa de baban !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Bravo Adysor, la mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Azi beta e 400 Nu va zic prin ce zile am trecut....

Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009

Inca o data felicitari si sarcina la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica
tano imi pare foarte rau ca inca mai aveti probleme. Doamne-ajuta sa se termine cu bine pentru Bogdanel!

sar'na, ari,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Iube - la ce vad eu ca ai tu acolo, eu cred ca ar trebui sa incepi clexanele din prima zi de stimulare. Mai cere eventual si alta parere vis a vis de subiectul asta. Oricum stimularea creste gradul de coagulare a sangelui. Deci asa cred ca ar fi mai bine.

Citat:
citat din mesajul lui iube

Ioana, mi s-a spus sa fac Clexane 0.4 dupa transferul embrionilor, desi daca voi face transferul pe un ciclu stimulat cu estrogeni ma gandesc ca ar fi bine sa incep Clexane mai devreme.

_
MTHFR C677T- homozigot, PAI 1 - polimorfism 4G/5G - heterozigot

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Ady, e foarte frumoasa cifra! FElicitari! Acum nu te mai stresa ca ii faci rau lui BB. ...zic eu care mi-am facut beta din 2 in 2 zile pana a ajuns la 4000! Dar eu sunt o proasta paranoica si voi nu trebe sa faceti la fel!
Ady- ma bucur nespus pentru tine!

Aristico - merci de compasiune. Vreau sa iti spun ca m-a durut si esecul ei la fel ca ale voastre. Stiu ca suna lacrimogen dar chiar asa e! Nu stiu nici ce sa spun, imi aduc aminte de fiecare data de fiecare esec al meu si il retraiesc. Pe de alta parte, ma gandesc ca nici nju stii cum e mai bine cand vad ce probleme mai sunt si pe la fetele de la odisee... of...am cazut in butoi!

Fetelor, mai am o prietena care se apuca de fiv cu Poiana cica la nu stiu ce clinica Columna, sau asa ceva. Ati auzit voi de asta? Si cica nu-i face stimulare cu injectii ci cu pastile .... aveti idee ce pastile pot fi alea? Am vaga senzatie ca isi arunca banii pe geam dar nici nu vreau sa-i zic nimic ca nu vreau sa o descurajez sau ceva...

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput