Clubul "babelor" FIV-oase 43
Raspunsuri - Pagina 7
ioana3110 spune:
Ce e cu linistea asta fetelor? PAi in ritmul asta ne facem de rusine pe cand vine Lara din concediu![]()
Mami_vreau a avut botez? Ce frumooooossss! Sa-i traiasca!
Iube, tu faci clexane, nu-i asa? Imi pare rau dar pentru problema ta habar nu am ce sfat sa iti dau.
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adipapazi Tannoo, ai pm. Adi, mami de ana si ioachim |
merci; ti-am trimis cateva intrebari,
QiaoBing spune:
salutare
eu am biciclit azi si m-am intors cu minunata mea durere de cap care nu trece decat cu pastile nerecomandate in sarcina 

Multa sanatate puiului Laurei, sa fie norocos in viata, sa fie iubit si fericit.
Iube eu nu am nimic congelat asa ca nu am avut o discutie pe tema, pot doar sa imi dau cu parerea. din ce am mai citit pe aici am vazut ca atunci cand are lor doar ET toata atentia se concentreaza pe pregatirea endometrului. nu stiu cum e cu ratatul "ferestrei" ce pot insa sa iti spun e ca la mine, de ex, cand am facut IA endo nu era prea grozav atunci cand foliculii era "copti", iar dr a zis ca daca mai stam dupa endo riscam sa pierdem foliculii. cumnata mea a avut 3 fiv-uri nereusite si a reusit cand a facut ET cu embrioni congelati.
aa, si eu nu fac FIV pe natural 100%, e putin ajutat. altfel exista riscul sa ratam ovulatia. 
rica69 spune:
Ady, FELICITARI SI DOAMNE AJUTA IN CONTINUARE!
Suuuuuper veste .....
Pentru toate fetele cate un 
aristica spune:
Neataaaaa!
tano imi pare foarte rau ca inca mai aveti probleme. Doamne-ajuta sa se termine cu bine pentru Bogdanel!
mami-vreau felicitari pentru micul crestin!
doamna profesoara pai dezgheata mai repede puii de la PK si poate nu te mai duci la munca![]()
![]()
![]()
ioana imi pare rau pentru rezultatul prietenei tale
qiao
ana acum lenevesc, muncesc, petrec si vad ce-oi mai face...sunt cam satula de doctori, tratamente si, parca psihic nu imi arde decat de putina liniste alaturi de sot.
rica pupici fetitei!
elenusha, bombi 
olimpia, alexut salutariiii!
ady abea astept sa vomiti![]()
sami imi place terapia ta, dar ma intreb unde mai pui hainutele![]()
maria sa fie un succes dulbu. DUBLU!!!
iube sper sa iei decizia potrivita.
smaikule cand pleci pentru fulgisori?
rica69 spune:
Ari, multumim, o sa-i transmit Mariei, pentru ca sa stii ca te tine minte, chiar saptamana trecuta cand o tipa prezenta la antena3, Maria mi-a spus uite mami ce bine seamana cu prietena ta, cea cu cerceii din pana.
Minivacanta asta de 4 zile, ptr ca mi-am luat liber si de 1 iunie, am petrecut-o minunat alaturi de fetita noastra. 1 iunie a fost o zi deosebita si pentru noi si pentru Maria a inceput cu serbarea la gradi si continuat cu mai multe ..... Sunt datoare cu niste poze, dar sa le descarcam.
smaick spune:
neata fetele
rica ma bucur ca ne mai scrii din cand in cand
qiao 
ari luna asta spre sfarsit; a inceput sa pice aseara dar nu e concret asa ca nu pot sa calculez inca 
maria e in "concediu"?
sa aveti o zi buna!
iube spune:
Qiao, multumesc pt info. Cum se procedeaza in cazul tau pt a nu se rata ovulatia? Faci injectii pt inhibare? Tu faci si Clexane, chiar daca nu ai stimulare?
Ioana, mi s-a spus sa fac Clexane 0.4 dupa transferul embrionilor, desi daca voi face transferul pe un ciclu stimulat cu estrogeni ma gandesc ca ar fi bine sa incep Clexane mai devreme.
QiaoBing spune:
iube eu am inceput cu anticonceptionale, iar in paralel Clexane de 0,4. o sa incep sapt viitoare stimularea care o sa fie usoara, asemanatoare cu cea de IA, cu femara si apoi cu Menopur. de inhibare nu am nimic deocamdata in schema, dar cand o sa ma intalnesc la eco cu dr asta e tema discutiei, "negocierea" schemei ca spre final sa introducem ceva de inhibare. deja am negociat ceva pt endometru (al meu a devenit cam firav) si am primit Cycloproginova, pastilele albe.
rica abia astept sa vad printesa si ce rochita a mai avut la serbare 

Nu va zic prin ce zile am trecut....