Clubul "babelor" FIV-oase 43

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

sami, are 63 nmol/L
e aceeasi formula pe care o zici tu?

Fetelor, vreau sa va fac si eu un cadou. Sper sa fie binevenit. am un film pentru voi si noi toate. Eu l-am vizionat pana la capat si de la jumatate incolo e din ce in ce mai interesant. Asta pentru ca eu pana la jumatate am mai regasit tema intr-un alt film.
Deci
http://www.youtube.com/watch?v=MDo8dO6hnjo&feature=related

eu il sharuiesc cu drag cu voi. Cand aveti timp o ora jumate.
Va pup pe toate si va imbratisez!

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello girls.

ioana,dap...cred ca am scris eu gresit unitatea.
daca e in nmol/L faci transformarea si ajungi la valoarea in ng/ml care e una normala in cazul de fata.

noi am terminat si azi cu parastasul.
va spun sincer ca nu mai pot cu atatea pomeni....in ultimii 7 ani mi-am pierdut 2 bunici si un parinte si tot in pomeniri o tinem.
nu mai pot pur si simplu.

ca sa-mi tratez depresia dupa ce am plecat de la cimitir m-am oprit direct intr-un magazin si mi-am cumparat 2 bluze:una verde-fisitic si una culoarea untului

am ajuns acasa si ar trebui sa fac ceva de mancare si sa fac registru de casa ca-i nefacut de o luna dar n-am nicio tragere...e asa de bine sa stai ca besnita...sa nu misti,sa nu gandesti.......
ma simt obosita psihic...incarcata emotional...uuuoooffffff.
ar trebui sa merg si la cumparaturi ca nu prea mai avem de niciunele prin frigider....dar singura nu ma duc nici batuta.

maine dimi bag la 8 un step aerobic sa ma umplu de endorfine sa am ranjetu pe fata toata ziulica.

va tzuucrec...sa aveti o Sambata faina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

fetelor, un dr (neurolog) la clinica de neurologie pediatrica "al obregia" imi puteti recomanda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Ady, felicitari!!! Ce ma bucur! Sarcina usoara si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Tannoo, eu am avut o colega de facultate ce a fost operata de mai multe ori (si in copilarie) de catre prof. Ciurea de la Obregia. A trebuit operata de mai multe ori pentru ca se nascuse cu niste vase foarte subtiri pe creier care din cand in cand se spargeau (cel putin asta am inteles noi la acel moment) si facea niste crize asemanatoare cu cele epileptice. La ultima operatie, a reusit sa rezolve toata problema si de atunci fata nu a mai avut probleme.
Nu stiu daca dr. Ciurea mai profeseaza, dar cred ca merita incercat.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

tanno,am auzit ca dr.Burloiu Carmen este buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Neata din padurea cu alune

tannoo astia se pare ca ar fi doctorii de la sectia de pediatrie neurologica din Obregia:
http://www.spital-obregia.ro/sectii-18.php

Asta e un link de pe forum (dicutia e recenta). Poate gasesti ceva informatii utile la fete.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172097&whichpage=1

Sanatate multa frumosului Bogdanel!

Va pup babutelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

samira, distractie placuta la botez!
transmite si urarile noastre de bine Laurei si lui bb Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Tannoo, ai pm.
Bombi, multumim.
Andrei matias, bb de mami vreau, e un gras frumos.
O duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube spune:

Buna fetelor, as vrea sa va intreb ceva pt ca v-am tot citit si am observat ca aveti multa experienta.
In urma unui FIV am congelat 2 embrioni de zi2. As vrea sa fac transferul si eu ma gandeam la urmatoarea varianta: as fi vrut sa combin un FIV pe ciclu natural cu transferul embrionilor decongelati. Adica vreau sa monitorizez ovulatia, sa recoltez ovocitul, sa facem un embrion daca se poate si apoi sa transferam embrionul acela + cei doi decongelati (in fc de cum rezista la dezghetare).Dupa punctie, ma gandeam sa fac acelasi tratament de sustinere ca si la FIV. Eu ma gandeam ca in felul asta cresc putin sansele.
Dar dr mea spune ca sansele sunt mai mici daca ii punem pe ciclu natural pt ca se poate rata fereastra de implantare (asta deoarece nu stim sigur cand ar fi fost ovulatia),ea imi sugereaza sa punem embrionii dezghetati pe un ciclu in care sa pregatesc endometru din zi1 cu estrogeni si progesteron, spune ca in felul acesta endometru ar fi mai receptiv.
Ce ma deruteaza este faptul ca ar fi de acord sa transferam embrionul obtinut in urma punctiei pe ciclu natural, dar despre cei congelati imi spune ca trebuie transferati pe un ciclu stimulat cu estrogen si progesteron.

Imi puteti da un sfat? cum credeti ca ar fi mai bine sa procedez? A mai incercat cineva sa transfere embrioni decongelati pe un ciclu natural?
Qiao, am vazut ca tu faci fiv pe natural. Imi poti spune te rog cum se desfasoara la tine procedura? Ti s-a spus ceva despre faptul ca se poate rata fereastra de implantare?

Mergi la inceput