Clubul "babelor" FIV-oase 43
Raspunsuri - Pagina 9

daniela74 spune:
Ady bravooo
fetele,in luna in care ati facut histeroscopia au venit uratii mai repede? La mine joi ar fi o saptamana,dar cred ca-mi vine ciclul in urm.zile,imediat dupa am avut doar ceva pete maronii,foarte putin, insa de aseara vad ca am din ce in ce mai multe si cam asa incepe la mine,ce parere aveti?
c`est la vie,pas le paradis

QiaoBing spune:
daniela eu dupa histero am avut cateva zile pete care pana la urma au dat in cm. stiu ca am calculat si mi-a venit in z17 atunci. am intrebat dr si a zis ca e ok, asa a reactionat organismul meu.
fetelor, eu sunt in suferinta. am vazut la real rubarba si mi-am adus aminte de filmele americane in care una-doua faceau o placita cu rubarba si eu in fata TV cu gandul la ce gust o avea. ei bine, azi am studiat retete si cand m-am decis la una, inainte sa plec la cumparaturi citesc de beneficiile rubarbei si vad ca are o cantitate considerabila de Vit K
O cana plina de cuburi de rubarba furnizeaza 1/3 din doza zilnica recomandata de Vitamina K. Si uite asa m-am lins pe botic de tarta mea cu rubarba

daniela74 spune:
Qiao si la mine ar fi ziua 18 azi,inca nu e rosu,dar parca-l vad Tu ai inceput tratamentul imediat?
aaa,nu e buna placinta cu rabarbara,nu stiu cea americana,dar asta canadiana e
eu am niste nervi,ma pregatesc sa plec la munca,cind sa imi iau cheile sa incui usa ia-le de unde nu-s,dragul meu sot cred ca a plecat cu ele,avea o sedinta si a plecat cu toate cheile din cosulet,cred ca-l omor cind vine,ca oricum ne-am certat toata dimineata ,nu stiu ai vostri cum sint,dar al meu e tot timpul cu capul in nori
c`est la vie,pas le paradis

QiaoBing spune:
daniela eu nu am inceput schema imediat dupa histero pt ca fix cu o zi inainte fusesem la endocrinolog care a zis ca sa mai astept neaparat min 2 luni sa imi mai creasca vit D, ca nu ma lasa sa intru asa in sarcina si uite asa probabil am ratat sansa sa fiu mama acum. Am facut fiv-ul pana la urma dupa 5-6 luni.

aristica spune:
daniela sotul meu, aseara, la tv, uitandu-se la master chef: Doua minute de tacere, apoi: Nu mai pooooottttt!!! Mi-e foameeee! Pisoi, tu-mi dai pilaf!!! Nu mai pooootttt! Azi am mancat un cartof si pilaaafff (io-i dadeam sms-uri samirei, ea-mi raspundea comic...amaratul suferea). M-am mobilizat si-am gatit o pizza congelata pe care domnul din poveste intindea un fel de zacusca...s-o mai "inmulteasca". Sarmanul....deja viseaza la Germania cu tot cu berea si carnatii de la pachet
...ce rubarba, ce placinta - pizza+zacusca, asta-i secretul pentru a ajunge la inima unui barbat infometat

QiaoBing spune:
eu aseara nu am mai gatit nimic. am avut 2 socuri cand am ajuns acasa: in cutia postala era o scrisoare pe numele tatalui care e mort de 20 de ani, iar hartiuta din colivia lui Zburli era patata cu rosu, de mi s-au muiat picioarele. pana la urma am elucidat cele 2 mistere, dar mi-a pierit tot cheful de gatit, a "vanat" sotul in drum spre casa ceva comestibil de la un supermarket care are si papa gatita si o manca cu ochii la master chef, probabil imaginandu-si ca e ceva bun facut de vreun maestru bucatar !

morena29 spune:
buna fetelor......eu ieri am avut un episod ffff urat ,am sangerat abundent si m-am speriat fffff tare.am fost la dr la eco unde mi-a spus ca unul din embrioni s-a oprit din evolutie iar celalalt era bine adik s-a vazut sacul gestational cu embrion dar inca nu am putut vedea activitatea cardiaca ,mi -a spus ca e prea micuta sarcina sa se vada activitatea cardiaca,sarcina avand ieri 5 saltamani si 6 zile.azi sangerarea s-a oprit , mai am o mica scurgere maronie deschis.fete care au mai patit asa spuneti-mi cum a fost la voi.sunt fffff speriata si abia astept sa ii aud inimioara batand sa ma linistesc. va pup

QiaoBing spune:
morena in primele saptamani de sarcina am vazut ca multe fete au sangerari, marea majoritate insa duc sarcinile cu bine la final. e posibil sa fi eliminat un hematom. Imi pare rau de unul din pui ca s-a pierdut, tin insa pumnii sa auzi o inimioara cat de curand !
Relaxeaza-te, nu il stresa suplimentar pe BB ramas.