Clubul "babelor" FIV-oase 43
Raspunsuri - Pagina 5
anaasta spune:
Qiao, ... Las-o pe Ari, nu-i da nici un profiterol! Ari, suna pe doctor si vezi ca poate iti spune ceva chiar foarte ok si care te poate ajuta.
Am stat si m-am gandit bine, daca ma contorsionez un pic si ma fac mica, mica, poate as incapea in bagajul de mana. Lara, ma iei cu tine?! Sunt draguta, zambareata, simpatica si mananc putin... te-am convins?!
Ady, da, da... asta cred ca ma poate face un fel de matushica a pisoiasului, nu?!
anaasta spune:
Ady, dupa jumatatea lui iunie merg la Budapesta. Nu stiu exact cand, sa vad cand imi vine si il anunt pe PK.
V-am zis ca am fost la endocrinolog? N-am nimic la tiroida, ecografic vorbind, lobul drept un pic mai marit, dar cica partea dreapta e mai dezvoltata la multi dintre oamnei. Mai trebuie sa fac niste analize doar (TSH, FT4, antitiroglobulina). In schimb, mi-a venit s-o bat. La David am fost, Balanta. Femeie care sa se strambe mai mult a scarba si lehamite, eu nu am vazut pana acum. Mi-a venit sa o pocnesc.
olimpiadobre spune:
Adriana, felicitari!Bravooooooo...super tare. Sarcina usoara.
Lara, concediu placut! Abia astept sa lenevesc pe o plaja si eu, dar mai e pana atunci. Am o perioda urata de tot la saerviciu.
Va pup pe toate.
Ralu_mv spune:
Adriana felicitari !!! am nimerit-o pana la capat vad :)
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot
12+
Multumesc Doamne !
samira33 spune:
ioana,da...este posibil...valoarea de 63 este exprimata in pmol/L si daca transformi in ng/ml...inmultesti 63 ala cu 0,314-ca asa e formula de transformare si ajungi la valoarea 19,7 ng/ml.
moromeata spune:
Iaiiiiii, Ady, felicitari! Sa ai un pisoias cu ochi de peruzea, pupacios si sanatos!
Lara, cu intarziere, concediu fain, cu soare, paella si muuulta sangria (daca iti place, desigur).
Ana, bine ca nu e nimic. La dr Stoian ai incercat? e foarte volubila, are aparatura foarte buna, in general sta si iti explica tot ce ai de intrebat.
Va doresc la toate babutele sa aveti cat mai curand o zi ca cea de azi a lui Ady.
anaasta spune:
Stoian e fosta Bucuras? Daca da, a fost o prietena si nu a fost deloc incantata. Asa ca am ales sa merg la David.
QiaoBing spune:
ari sa stii ca eu am vrut cu profiterolul, dar ma bate anaasta
Azi s-a nascut nepotelul unei prietene (si foste colege). Nu a vrut nici de ziua bunicii (acum 2 zile), nici de ziua tatalui (peste 5 zile), uite ca vrut de ziua lui ! Un grasunel de 3.900 si 53 cm. sa fie sanatos si norocos. Cand ma gandesc ca il stiu pe proaspatul tatic de cand era in scoala generala (eu fiind colega de servici cu mama lui) ... imi dau seama cat de baba sunt, la propriu
adipapazi spune:
adrianaady, ma bucur enorm. nu am mai intrat de mult timp, iar acum vaz aceasta veste. sa fiti sanatosi si sa ai cea mai usoara si sigura sarcina!
noi suntem bine, vorbim, suntem incapatanati peste poate, dormim putin, dar suntem fericiti si mie mi se pare ca se apropie fulgerator intoarcerea la serviciu si ma deprima orice clipa nepetrecuta cu ei, careau tot mai multa nevoie de mama pe masura ce cresc.
va imbratisez!
elenus26 spune:
Neata tinere babute!
Sami o mare imbratisare pentru Laura si bebelusul ei si din partea mea
Sa avem un weekend din cele mai frumoase!