Clubul "babelor" FIV-oase 43

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

gina nu, nu interpreta in niciun fel mesajul meu, ci ia-l exact cum l-am scris: mi-ar placea sa te ajut, dar n-am vazut beta asa frumos niciodata (la mine), asa ca nu stiu ce urmeaza dupa o astfel de valoare. Te-am indrumat spre gravidute deoarece sunt sigura ca acolo vei afla exact cum e valoarea ta.
qiao eu aveam impresia ca esti mai inalta....da' amu', voi ziceti ca lyly nu-i chiar schiloada, asa ca te-oi vedea eu lungana...am vreo dereglare la vreun ochi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adriana...se pare ca Merionalul luat de mine ti-a purtat noroc.
daca mai iese si o fetita peste 9 luni....eu ma declar maxim fericita pentru tine.
dar si cu baietel as fi fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ari mie imi convine cum ma vezi, daca mijesti putin ochii si zici ca sunt si supla ai un profiterol de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna fetele
ady felicitari!!!!!!!!!! si o imbratisare
ari pai nu faci tu un fiv cu "materialul clientului" si apoi dupa ce faci o fetita frumoasa ii faci si un fratior din oute proprii?
lyly astept CM in jur de 7.06 si apoi incep sa calculez; acum iau in considerare cursele aeriene; m-au stimulat fetele cu plecarile lor in istanbul, dus-intors in aceeasi zi
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira normal ca mi-a purtat noroc, ti-am si zis

Mergi la inceput

qiao esti suplaaaaaaaaa
smaik, lara tot al meu/ai mei vor fi, indiferent de material...doar sa vina, ca deja-i astept de multisor.

Mergi la inceput

si-am uitat sa va spun ca azi e prima sedinta de masat poponetzul...shakirooooo te iau la posterior, sa vezi ce bombat il fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

azi sint cu link-urile de pe betabase...

ginasimona, www.betabase.info/showDoubling.php?type=Single" target="_blank">timpul mediu de dublare pt beta intre 64-128 e 37.28h, cu min de 14.61h; la tine e 29.28h.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Ady, felicitari! Bebe este cu tine . Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos.

Doamne ajuta si celor care urmeaza dupa tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Vai ADY ce ma bucur! Felicitari si sa fie intr-un cea frumos si bun!

Va spuneam ca azi avea deadline sa faca testul si prietena mea care a facut FIV la Budapesta si din pacate e negativ Ce e ciudat insa e progesteronul care i-a iesit 63 si beta <0.1
Ati mai vazut varianta asta?

Lara, sa te distrezi si pentru noi si sa ne aduci un pumn de nisip si-o cana cu apa de mare

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput