Clubul "babelor" FIV-oase 43
Raspunsuri - Pagina 4
aristica spune:
gina nu, nu interpreta in niciun fel mesajul meu, ci ia-l exact cum l-am scris: mi-ar placea sa te ajut, dar n-am vazut beta asa frumos niciodata (la mine), asa ca nu stiu ce urmeaza dupa o astfel de valoare. Te-am indrumat spre gravidute deoarece sunt sigura ca acolo vei afla exact cum e valoarea ta.
qiao eu aveam impresia ca esti mai inalta....da' amu', voi ziceti ca lyly nu-i chiar schiloada, asa ca te-oi vedea eu lungana...am vreo dereglare la vreun ochi?
samira33 spune:
adriana...se pare ca Merionalul luat de mine ti-a purtat noroc.
daca mai iese si o fetita peste 9 luni....eu ma declar maxim fericita pentru tine.
dar si cu baietel as fi fericita.
QiaoBing spune:
ari mie imi convine cum ma vezi, daca mijesti putin ochii si zici ca sunt si supla ai un profiterol de la mine
smaick spune:
buna fetele
ady felicitari!!!!!!!!!! si o imbratisare
ari pai nu faci tu un fiv cu "materialul clientului" si apoi dupa ce faci o fetita frumoasa ii faci si un fratior din oute proprii?
lyly astept CM in jur de 7.06 si apoi incep sa calculez; acum iau in considerare cursele aeriene; m-au stimulat fetele cu plecarile lor in istanbul, dus-intors in aceeasi zi
va pup pe toate
aristica spune:
qiao esti suplaaaaaaaaa
smaik, lara tot al meu/ai mei vor fi, indiferent de material...doar sa vina, ca deja-i astept de multisor.
aristica spune:
si-am uitat sa va spun ca azi e prima sedinta de masat poponetzul...shakirooooo te iau la posterior, sa vezi ce bombat il fac!
bombi spune:
azi sint cu link-urile de pe betabase...
ginasimona, www.betabase.info/showDoubling.php?type=Single" target="_blank">timpul mediu de dublare pt beta intre 64-128 e 37.28h, cu min de 14.61h; la tine e 29.28h.
cocolino2010 spune:
Ady, felicitari! Bebe este cu tine . Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos.
Doamne ajuta si celor care urmeaza dupa tine
ioana3110 spune:
Vai ADY ce ma bucur! Felicitari si sa fie intr-un cea frumos si bun!
Va spuneam ca azi avea deadline sa faca testul si prietena mea care a facut FIV la Budapesta si din pacate e negativ Ce e ciudat insa e progesteronul care i-a iesit 63 si beta <0.1
Ati mai vazut varianta asta?
Lara, sa te distrezi si pentru noi si sa ne aduci un pumn de nisip si-o cana cu apa de mare
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto