Clubul "babelor" FIV-oase 43

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Buna fetelor
Eu am fost la dr. Herghelegiu ieri si bebe este super bine , inimioara bate tare tare , sangerarile se pare ca le am de la un mic hematom subcorial care nu afecteaza sarcina ca este situat sub sarcina . Oricum sunt mult mai bine de sambata dim nu am mai sangerat si asta ma bucura mult de tot . Cu bebele ne mai vedem la 12 saptamani .....abia astept sa il mai vedem .
Miky ....imi pare rau , nu iti pierde speranta
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

morena ma bucur ca totul e in regula. acum poti sa stai mai linistita pana la urmatoarea intalnire.
Lara si eu astept detaliile picante din conced
eu am emotii, in seara asta vine Gugulush aseara cand am ajuns penatii erau deja in pijama si se pregateau de culcare asa ca abia azi dimineata am facut smotru in balcon sa ii pregatesc "casa" si bineinteles ca iar am iesit ca din prastie pe usa, iar am intarziat. ufff, m-am saturat de viata asta pe fuga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

neata fetele
morena ma bucur ca esti ok
miky imi pare rau pentru rezultat
lara bine ai revenit
maria ceva impresii din concediu?
sami ocupata nu gluma....
va pup pe toate, o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Lara, bine ai revenit. Poate mai animi babele astea p'aci ca tare au mai fost puturoase de cand ai plecat!
Na! ca v-am parat la tovarasha!

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Ziua buna dragelor
Anaasta ma bucur ca esti mai bine, ai sa vezi ce zile frumoase vor veni . Am vazut aseara episodul multtt asteptat, a fost tare fain; acum urmeaza zile de asteptare pina la urm episod si tot asa. Fizic ma simt binisor, sa zicem, am nopti cand nu dorm f bine, nu suport deloc caldura si am un apartament f calduros din pacate... Alte simptome nu prea am, sani mariti si durerosi, cite un nod in gat uneori, foame mai accentuata, mici dureri si intepaturi de burtica. Atit deocamdata, suntem inca micuti avem 5 sapt si 3 zile abia
Lara bine ai revenit, concediu pare sa fi fost o reusita maxima din ce povestesti si ma bucur tare
Qiao ai inceput stimularea? sa ne tii cu la curent da?
Morena ma bucur ca voinicul e bine si te-ai mai linistit, sa o tii tot asa Abia la 12 sapt te-a mai chemat?
Micky sa vii repede cu vesti despre dosarul ala, da?
Samira stiu ca esti f ocupata, dar tot iti trimit un
Aristica ai scapat de albine? gata? faina distractie cu seful ieri... ce cadou ai luat pina la urma?
Sabina spor la treburi si sa mai vii pe la noi
Elenusa pup veve frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Multumesc fetelor pt urari . Da m-am mai linistit si sper sa raman asa de linistita pana la final .
Ady da la 12 saptamani m-a chemat , abia astept sa treaca timpul mai repede . Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sau doi sanatosi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Morena ma bucur tare mult ca bebe e bine!
Qiao spor la stimulare! Cumnatea mea le-a dat putin drumul prin casa la papagali si a uitat plasa deschisa la bucatarie prin urmare s-au facut nevazuti, cel mai mare soc le-au avut fetitele de au plans toata noaptea!
Ady, Ioana, Smaick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Ieri am vb la clinica (nu mai stiu daca v-am spus) si mi-au spus ca nu s-a intrunit comisia pentru aprobarea dosarelor asa ca mai am de asteptat, as vrea sa plec la mare cateva zile cand o sa fiu si la ovulatie poate prin relaxare si bine dispozitie mai uit si eu de toate cele si se printe ceva pe acolo.... of visez si eu cu ochii deschisi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

miki visele astea sunt minunate
ady am luat tenisi...da-mi scapa firma.
A fost foarte tare ieri, ca albinele aveau o regina virgina, pe care apicultorul a zis c-o va imperechea. Cica a fost alungata din stup, de catre matca mai batranica. Mi-a placut cum a decurs totul: a venit cu un stup in care erau puiuti de albine si l-a asezat sub roi (le-a pus si miere in stup) si albinele au inceput sa se mute in stup si sa hraneasca puii...dar procedeul asta a durat foarte mult. A si plouat noaptea trecuta, exact dupa ce-au fost mutate albinele, asa ca suntem fericiti c-au fost luate de un om cu adevarat impatimit, in timp util. Chiar ne parea rau ca ramasesera vreo 5-10 albine care n-au intrat in stup si care credem c-au murit in timpul noptii.
Deh, numai ciudatenii in vietile astea banale ale noaste. Am ajuns sa ne bucuram pentru un roi de albine, pentru cokarasul nostru care n-a fost intepat, numar zilele pana la concertul cu Iris (amr 10) si pana la plimbarica de prin Europa (amr 11). Mi-e dor de mare, imi doresc sa-mi cumpar pantaloni cu burta, sa vomit si sa fac nazuri. ...cred ca ultima parte e o dorinta comuna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Miky, cat de haioasa e melodia... O trimit si sotului sa cante si el toata treaba asta cu j'aime Marita, elle est tres belle... on faire lugu-lugu pour un bebel... et o

Ady , ma bucur ca esti ok si o sa stam impreuna sa batem darabana pana la urmatorul episod din TB... Cand mai mergi la eco?

Qiao, am si eu emotii pentru Gugulush. Oare te mai tine minte? Sau casa?

Morena, ma bucur tare mult ca e bebe ok.

Lara, eu vreau sa stiu ce papa bun ai mancat pe acolo... chestii, stuff... etc...

pe toate.

Mergi la inceput