Clubul "babelor" FIV-oase 43
Raspunsuri - Pagina 18

daniela74 spune:
Qiao baga o baie firbinte(daca poti,ca am inteles ca e foarte cald),un vinut rosu si un salbatic,poate vine
nici la mine nu a venit,dar nu ma grabesc
c`est la vie,pas le paradis

anaasta spune:
Ady, sunt mai bine un pic . Am vazut ca a aparut pe vplay episodul din True Blood, fara subtitrare deocamata. Abia astept sa ajung acasa sa ma uit la el... Tu cum esti? In afara de apetit nu ai nici un alt simpom, nimic fizic deocamdata?!
Qiao, cum esti?
Lara, te-ai intors din concediu? Cum a fost? Ceva poze?
Pup toate babutele.

QiaoBing spune:
Neataa
Eu raportez z1 inca de la prima ora. manca-l-ar mama pe el de organism, cum stie el ce are de facut si nu baga in seama neuronul de baba stresata de caldura
Pup fete cucuiete

Lara27 spune:
Hola senoritas!
dap, revenit, fost amazing, just love love love Espana sunt atat de relaxed si rupta de problemele "noastre", de parca am facut lobotomie
..
m-am uitat la tenis ieri (Roland Garros), la campionatul european de fotbal (Spania- Italia), in continuare astept olimpiada, de astea, de babe..in contzed fost la plaja, shopping, sightseeing, alea..ooohhh da, as putea sa traiesc in stilul asta, mult si bine
am vazut ca e relativ tacere pe aici, probabil ca fetele sunt in dispozitie de vacanta..
Ana, cred ca esti in pregatiri, tinem pumnii..
miky, sorry de rezultatul IA
daniela, bafta fetito
ady, felicitari pt beta grasan, esti mamica cu patalama de pe-acum
fug la lunch!
to be continued..

miky82 spune:
Lara bine ai venit acasa! ma bucur tare mult ca ai fost happy si relaxata ! fete cucuiete!

aristica spune:
mikishor a venit domnul cu pricina sa ridice stupul. daca stiam ca va ocupati cu asta, cu mare placere va cedam insectele. Dar n-am prea putut astepta, c-am tinut un caine inchis, de teama sa nu-l atace albinele. Am citit ca mai mult de 10 intepaturi la talie medie, pot fi fatale.
Pup toate doamnele, fara exceptie...doar ca nu ma prea pot concentra (c-a fost ziua sefului si ne-am petrecut, si-s mai incoerenta decat de obicei, sorryyy)

daniela74 spune:
Lara muchas gracias ,ma bucur ca ai avut un concediu atit de fain
Qiao bafta multa
Sabina,hai scoate nasucu
c`est la vie,pas le paradis

5ab1na spune:
uite daniela vezi....
ca in melodia aia cu mai vino seara pe la noi ionele draga:)
so
eu sunt plecata de acasa. la propriu. cu jobul.
busy busy si nu-mi ajunge nici asa timpul. uh.
va salut pe toate
si mult noroc ca noua din asta ne trebuie.
aaa
cura am tinut-o inainte de a pleca. pe aici mananc numai rahaturi scuzati expresia.

miky82 spune:
Buna dimineatza!
Ari ma bucur ca s-a rezolvat cu albinele, intradevar sunt periculoase.
Lara nu ne mai povestesti cum a fost in concediu?
Sabina servici usor!
Fetele va pun o melodie super haioasa, sper sa va placa!
http://www.youtube.com/watch?v=JU_-4xgN_7s&fb_source=message