Clubul "babelor" FIV-oase 43
Raspunsuri - Pagina 20
aristica spune:
amalia deci tu ai miere proaspata in dulap? Ce tareeee!
daniela nu m-au intepat in dos (desi acum, ca citesc ce-ai scris, imi suradea ideea), de fapt, n-au intepat niciun om/lighioana din ograda. Faceam recensamantul cu ce-a continut acel brad: un harciog, un barlog de sobolani grasi de camp (dupa ce-am instalat aparatele impotriva sobolanilor, erau din ce in ce mai grasi, aveau blana straluciotare si mergeau in ba.s.ini maxime), o bufnita, un stol cu 1408 vrabii gainatzoase, generatii intregi de familii de gusteri...toate lighioanele pamantului se refugiaza in acest brad - ar trebui sa-l declaram patrimoniu UNESCO
adrianaady spune:
Aristica aveti suflet bun, de aia trag la voi clar il declaram brad protejat
Ana pai la prima eco voi merge saptamina viitoare , sa am vreo 6 sapt si putin, poate vedem direct inimioara
aristica spune:
ana n-am primit raspuns la mail si nici nu cred ca voi mai primi. dar nu-i bai, ca ma descurc cu ceaiuri si salata minune langa mancare. Mi-am adus in pragul disperarii colegii si sotul: "cand va e foame, de fapt, va e sete; cand vreti ceva dulce, de fapt tre' sa mancati fructe"...ii spuneam sotului intr-o seara: Mi-e foame!, iar el: Bea apa!
...hai ca recuperez la scris
aha, alexut mic - pentru ca esti ca un elev silitor care sta cu doua deste ridicate si raspunde frumos la fiecare "ora" (trombo, aspirante optimiste, babe, fiv-uri pe la diverse clinici), pentru ca maica-mii ii sunt dragi elevii astia, pentru ca mie mi-e draga mama...nah c-o dau in declaratii
anaasta spune:
Oh, de fapt, da, Ady... Eu am fost la 6 saptamanai si o zi prima data si s-a auzit inimioara.
Si ai simtit pe pielea ta ca e asa, Ari?! Sa stii ca si eu abia astept sa stau la casa si sa vina in vizita animalute si pasarele si gaze etc...
adrianaady spune:
Ari m-ai zapacit soro, dar daca sunt doua inimioare si sunt doua fete, promit pe una sa o cheme Gabriela, e bine asa?
aristica spune:
ana deocamdata pot spune ca stagnez pe cantar, ceea ce-i de bine...cred ca peste 2-3 saptamani pot da un verdict corect. Am tot trimis mailuri pe la diversi nutritionisti din Bucuresti, cerand un regim care sa stagneze/reduca endometrioza, sa nu ma faca sa pierd multe kg si sa-mi ofere "resursele" necesare unei femei care se pregateste de sarcina. Nu gasesc pe nimeni.
adyyyy
QiaoBing spune:
adysorule maine incep hormonizarea tu cum mai stai cu vanataile ? eu am cate una cat o pleasca pe fiecare parte, cateva mai micute plus urmele rosii care raman de la intepaturi. in plus, am constatat ca mi s-a sensibilizat pielea, doare al naibii de rau la nivelul pielii cand bag acul, ceea ce pana acum nu mi s-a mai intamplat. aseara am infipt acul dar ma durea f tare in profunzime (probabil ca iar nimerisem o vena), pistonul parca se intepenise si el, asa ca m-am enervat, am scos-o si am strigat la sot care saracul abia ajunsese acasa si isi pusese sa manance sa vina sa ma intepe el in brat, ca eu nu mai gasesc locuri bune in burta. a prestat si pe urma m-a intrebat daca poate sa lesine ... de foame
Calculam ca am la activ in ultimele 18 luni vreo 5 luni adunate de intepat Clexane si uite ca in loc sa devina o bagatela, incep sa intampin dificultati
aristica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing ari dar la acupunctura tot nu te incumeti sa te duci ?!? |
da'...ma duc la masa: ciorba de linte+salata de varza