Clubul "babelor" FIV-oase 43
Raspunsuri - Pagina 17
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica jaguarule suprefactul se mai poate folosi, da' nu stiu cat. Gonalul, daca e ca si puregonul, se mai poate folosi 28 de zile de la desfacere. Azi ne-am trezit c-o ciorchina de albine intr-un brad din curte. m-am apucat sa caut apicultori pe net, sa vina sa adune insectele. Niciunul n-a vurt sa vina, dar mi-au zis ca-s blande. Asa ca acum vreau sa pun "familia" intr-o cutie si ma gandesc maine ce-oi face cu ele. Pot sa le cumpar un stup. Dar ma intreb: n-or zbura si de la mine? Are cineva idee? pup feteleee |
Daca le mai ai poate veni sotul sa le ia ca este apicultor de fapt este mai mult un hobby, cat de mare este roiul?
aadina spune:
Asa e, Aristica, cred ca trebuie sa lasi pe cineva care se pricepe sa le stranga, sa nu le agiti, poate devin agresive
miky82 spune:
Ari acum am vazut ca ai gasit pe cineva
Ieri mi-a venit menstruatia, asta e o luam de la capat.
Fetele puteti sa imi spuneti ce ar putea impiedica implantarea? vreau sa merg sa imi fac mutatia genei PAI deocamdata si m-ar interesa daca mai sunt si altele analize pe care as putea sa le fac.
daniela74 spune:
salutare dragutelor,
Ady cum mai esti?ceva impresii de graviduta?
Morena ma bucur ca s-au linistit treburile,sarcina usoara in continuare
fetelor imi e dor de voi
c`est la vie,pas le paradis
adrianaady spune:
Aristico albine iti mai trebuiau ca in rest ai de toate
Micky imi pare rau, dar cu incredere inainte draga mea, gasesti tu varianta norocoasa
Samira
Daniela a iesit rezultatul de la biopsie? Eu sunt bine, multumesc de intrebare; nici o stare speciala inca, doar o foame putin mai accentuata ; inca sunt momente cand nu realizez si nu imi vine a crede ca e vorba de mine si de o sarcina. Recunosc ca habar nu am de nimic din ceea ce va urma, etapa asta nu e studiata inca
Anaastaau trecut momentele alea rele? cum mai esti?
Sabina la tine cum merge cura? esti bine?
Lara te astesptam cu impresii din concediul tau de vis
Elenusa
adrianaady spune:
Jaguar multumesc tare mult, mult noroc si tie
Ti-a raspuns Aristica f bine la intrebari, gonalul 28 de zile daca e desfacut, iar suprefact cred ca poti folosi citeva zile la rand din aceasi sticluta desfacuta
Olimpia te rog frumos sa ma crezi ca habar nu am cum o cheama pe embrioloaga cu care am facut
daniela74 spune:
Ady probabil ca l-au trimis la clinica,nu m-a sunat nimeni si sper sa nici nu ma sune(te suna doar in cazul cind ceva nu e ok).Ma bucur ca te simti bine,sa dea Domnul sa mearga tot asa.
Aristico,esti ca Bula,numai asta va mai lipsea ,poate te inteapa pe undeva si nu mai ai nevoie de masaj si uite asa faci economii pt.contzed
c`est la vie,pas le paradis
QiaoBing spune:
Hello
ari albine iti mai lipseau, ca in rahatei si pipi de catel ai tot calcat ...
miki imi pare tare rau. nu stiu ca sa iti zic, de pai am auzit si eu ca ar da esecuri de implantare, dar uite ca eu am ambele mutatii la pai si am avut sarcini naturale pana acum.
Fetele eu incep sa ma ingrijorez putin, ca nu imi mai vine cm. Ultima pastila de AC am luat-o pe 5 seara si pe 13 ar trebui sa incep stimularea si le mine e liniste si pace. au fost 2 mici, dar miiici urme maronii, una vineri dupa eco si una azi. Daca nu vine nici maine cred ca e cazul sa vorbesc cu Albu. Endo al meu a fost de toata jena la eco, 3 mm si un pic, dar chiar asa nici o picatura sa nu iasa din el ?!? Si asta in conditiile in care iau zilnic aspirina si mai bag si Clexane in mine.
LE: Am verificat, data trecuta mi-a venit dupa 6 zile, deci maine cum ar veni. imi ramasese in cap ca a fost la 5 zile, neuron de baba amortit de caldura