Clubul "babelor" FIV-oase 43

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup fetelor
ce mai faceti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ana covrigii aveau larve moarte. N-aveau niciun gust deosebit...
sami se pare ca eu iti zic : Noapte buna!

Noapte buna, fete dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Aristicule, de unde i-ai luat? Eu mananc de obicei de la Georgi, din Crangasi (asta ca tot ziceai ca mergi cu 41).

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Neata!

Ari mi-ai inveselit dimineata. E ceva cu mirosurile astea transportate de tine...mai tii minte cand am plecat de la carciuma si ai luat resturile de haleala pentru copilasi? Mirosea in tot autobuzul...si eu ma tot intrebam ce pute asa...noi si resturile

Morena pupam mamica si piticul curajos!

Va pup si sa avem o duminica frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

'Neata!

Sa aveti o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

buna babutele mele preferate ,de ieri dim nu am mai sangerat ma simt bine slava Domnului ,mai am niste chesti mici mici maroniu inchis .maine merg la dr. herghelegiu .
ralu ,brigit ,ioana va multumesc pt sfaturi si ca mi ati impartasit din experienta voastra neplacuta cu aceste sangerari .sunt mai linistita si cu ajutorul lui d-zeu vom trece cu bine in continuare.aveti grija de voi si de bebei vostri
elenus
va pup pe toate fara exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

buna fetelor
Am o intrebare si scriu aici, poate sunteti mai multe "pe frecventa" k e destul de liniste prin zona,,,
Suprefactul desfacut si tinut la rece,se mai poate folosi? adik restul de 4ml ramas in sticluta.
Gonalul desfacut cat mai este valabil?(pastrat la frigi claro)

multam si poopici la lume

Adriana felicitari! sa ai o sarcina usoara si bebic sanatos la termen!

Mergi la inceput

jaguarule suprefactul se mai poate folosi, da' nu stiu cat. Gonalul, daca e ca si puregonul, se mai poate folosi 28 de zile de la desfacere.

Azi ne-am trezit c-o ciorchina de albine intr-un brad din curte. m-am apucat sa caut apicultori pe net, sa vina sa adune insectele. Niciunul n-a vurt sa vina, dar mi-au zis ca-s blande. Asa ca acum vreau sa pun "familia" intr-o cutie si ma gandesc maine ce-oi face cu ele. Pot sa le cumpar un stup. Dar ma intreb: n-or zbura si de la mine?
Are cineva idee?

pup feteleee

Mergi la inceput

m-am elucidat: e belea mare cu albinele, ca-mi pot intepa cainii, asa ca maine vine un apicultor sa le adune.
...parca-i un monolog pe topicul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

artistica eu am un dulap de plastic pe balcon si albinele si au facut faguri in el cind vreau sa umblu in dulap o fac cu grija ca se dau la mine si apropo si eu am avut catelusa intepata de albine saracuta se unmflase asa tare ca m am speriat si am dus o la veterinar

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput