Clubul "babelor" FIV-oase 43
Raspunsuri - Pagina 15
MeAlex spune:
Cineeee, eeeeeu? Ari, ma uitam in jur sa imi dau seama daca te referi la mine...ca eu numai mica nu par :)))) (sunt mica si mai pufoasa).
Sunt OK, astept rezultatul la analiza de secretii si PAP'S, apoi histeroscopia. Progesteronul a iesit 12.4 fata de interval normal 1.2-15.9 ng/ml.
Tu cum esti?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
aristica spune:
eu sunt putintel ametita si ciupita rau de tantari.
Hai ca va povestesc acum:
Mi-am inceput ziua calcand intr-un rahatel moale (trebuia sa ma prind ca nu-i a buna). In casa motanul a inceput sa vomite ghemotoace de blana: pe hol, pe canapea, pe scari si-n cada. Ma mir ca nu-i chel, inca. Sotul ma intreba daca-l iubesc, eu ma holbam in gol, gandindu-ma cum sa duc si motanul la tuns (el credea ca ma gandesc la vreun Brad Pit autohton - am aflat asta mai tarziu, cand m-a sunat sa vada cu cine-mi petrec ziulica). Ajung la munca, realizez c-am ratat un mail de ieri: aveam o intalnire. O planific cu greutate. Omul apare mai devreme. Il incurc la receptie. Iau alt om la intalnire. Ma prind dupa 20 de minute. Il duc jos si-l iau p-al bun. Dupa o discutie, il uit intr-un birou. Imi amintesc dupa vreo 10 minute ca n-am obiectul muncii.
Imi continui ziua de parca nimic nu s-a intamplat. Gresesc o sala de sedinte si intru in sedinta actionarilor - logiiiic iau la rand toate actele de pe mese. Ca doar nu-mi gaseam locul. Ies - in spate se auzeau hohote. Printre chestiile astea ma mobilizez si-l sun pe dr. recomandat de ana. Ii trimit mail. Insist la tel - imi raspunde o voce de inger, ma indruma. Mobilizarea continua: fac programare la Elvira Bratescu, sunt sunata sa ma duc azi, ma duc, doctorita pleaca si raman cu ochii-n...in ce? in ochii unei receptionere. Plec, debusolata. Ma bucur c-am economisit 120 lei.
Plec la metrou, sun fetele, ideile ma inconjoara. Cumpar covrigi si mananc cu pofta, ca doar ingrasa. Si mancam niste larve. Dap! Larve cu covrigi...ma gandesc: Daca tineam post?
Cumpar o sticla de apa minerala. O desfac in tramvaiul 41. Sare apa pe oamenii din jur. Imi iau vreo 2 vorbe de duh. Un copil, langa mine ii spune maica-sii ca "miroase" si-mi amintesc patania cu branza: acum vreo 3 ani imi trimite taica-miu o punga plina cu branza de oaie. O transport cu tramvaiul 41. Un copil ii spune maica-sii ca miroase. Femeia de pe scaun se tot miroase, se tot fastaceste. Mama ii spune copilul sa taca. Copilului ii lacrimau ochii de la branza care se afla intre picioarele mele. Eu tac malc. Cobor cu duhoarea dupa mine. Ma ia sotul. Uitam branza in masina. Masina era imposibil de utilizat a doua zi. Si ma bufneste un ras in tramvai, gandindu-ma la acel biet copil inlacrimat, la maica-sa care nu-l putea calma si la femeia ce statea pe scun si credea ca mirosul vine de la ea. Cobor razand. La trecere "un tip" rade de mine: esti pe stop! esti pe stop! Care stop, mai? pai uita-te pe fund! Oooo Doamne!!! Apa imi cursese din geanta, pe spate, pana intre picioare!!! Eram fleasca!
Ralu_mv spune:
Of ...scuze, iar nu am intrat toata ziua ...ca sa ti fi raspuns mai devreme ... vezi ca de la crinone si eu am patit sa se formexze niste aglomerari ciudate gen branza dar maro, ca se faceau dupa sangerari, daci stai linistita cu asta zic eu ... din cauza spotingului nu se mai absoarbe perfect gelul si se formeaza chestiile alea ...
Eu la prima eco am fost la 5s5z, se masoara doar sacul gestational atunci, 9.4mm si 9.9mm erau ai mei atunci. Crl a fost masurat abia la eco de 7s2z, 0.9cm si 0.86cm.
le.: daca era hematom/cheag, atunci consistenta chestiei resp. era de sange inchegat - mai neagra - avut si din astea
Ma bucur pentru inimioara ! Acum sa stai cuminte, fara eforturi, si va trece, stiu ca e greu ...
Citat: |
citat din mesajul lui morena29 buna fetelor ,ieri m-am simtit bine dar azi dimineata dupa o ora dupa ce mi-am pus crinone m-am dus la baie si cand m-am sters pe hartia igienica am gasit o chestie mai solida maro inchis branzoasa asa destul de maricica ,sunt speriata . ralu voiam sa te intreb cand ai fost la prima eco cat aveau embrioni tai ca dimensiune (CRL-ul).offff abia astept sa ma duc luni la dr. sa ii aud inimioara si sa imi zica ca totul este bine .va pup |
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot
13+
Multumesc Doamne !
MeAlex spune:
Aristicule, esti ge-ni-a-la! Imi place la nebunie cum povestesti. Ai talent la scris...chiar, scrii cumva literatura?
Acum vorbind serios...se intampla sa avem si astfel de zile. Dar e weekend si gata, ai epuizat azi toate ghinioanele!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
anaasta spune:
'Neatza, fetelor!
Doamne, Ari, eu am crezut ca sotul te intreaba daca iubesti motanul... asa, ironic, pentru ca dadea afara ghemotoace de blana... Naspa zi ai avut, bine ca s-a terminat. Eu insa nu pricep, cum adica covrigi cu larve? Erau chestii miscatoare prin covrigii aia?!
Sa aveti o zi frumoasa!
maria81 spune:
ari esti o comoara la casa omului
apropo...a zis sotu sa ii mai citesc cand mai scrii din astea
ioana3110 spune:
Aristico, mi-a picat super bine povestea ta. Eram in butoiul cui melancolie gandindu-ma la lectii de viata. Azi la ora 1 am fost la cimitir...la inmormantarea unui prieten..38 de ani, a murit de cancer. Cred ca ati auzit...a fost si in presa. E vorba de Dax- saxofonistul. Nu as p;utea sa va descriu ce jale a fost acolo. Cu pariti care isi ingropau copilul, cu sotie care isi ingropa iubitul...noroc ca fetitza lui nu a fost acolo...
Tot la ora 1 era cununia civila a unei amice la cre am vrut neaparat sa ajung sa o felicit. Dar am amanat-o pentru ora 7 cand ii incepea nunta si m-am dus cu florile la sala.
Si acum seara, a venit la mine o prietena care abia a nascut.....
Incredibila zi!
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto