Clubul "babelor" FIV-oase 43
Raspunsuri - Pagina 14

miky82 spune:
Morena felicitari pentru inimioara, totul o sa fie bine.
Qiao super tare faza cu mana dr-lui , hi hi mi-am descretit fruntea.
La mine nu cred ca a reusit inseminarea ma astept sa invadeze uratii, sper macar sa primesc o veste buna de la Promed -aprobarea dosarului.
Un weekend placut si insorit.

aadina spune:
Morena, felicitari pentru inimioara.
Miky, inteleg ca ai facut deja testul?, si e negativ, sau e doar o banuiala?

QiaoBing spune:
morena ce ma bucur ca ai auzit inimioara Acum stai linistita si o sa treaca toate. stiu ca e usor de zis de pe margine, dar iti trimit niste ganduri luminoase.

Brigit spune:
Morena, felicitari pt inimioara!
Ti-am zis, cel mai greu e sa te abtii sa nu fugi la eco cand apare cate o pb. Incearca sa te relaxezi un pic, din pacate la sarcinile obt prin fiv sangerarile sunt mai frecvente, mai ales ca la inceput se prinsesera amandoi.
Doamne ajuta in continuare!
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

morena29 spune:
multumesc fetelor ,sunteti minunate toate. vreau doar sa fie bine bebe si sa imi treaca sangerarea asta si sa nu mai apara niciodata.

miky82 spune:
Aadina nu am facut inca testul in cazul in care nu imi vine maine atunci o sa fac, ce ma face sa cred ca nu este nimic pt ca nu mai ma dor sanii si m-am deranjat la stomac asa patesc cu o zi sau 2 inainte de a veni menstruatia.

morena29 spune:
Myki crede in sansa ta .
Ady iarta-ma ca nici nu te-am felicitat pt sarcina . Felicitari din suflet si sarcina usoara si sa auzim cat mai multe reusite .

aristica spune:
miki sper ca macar un bebic de la semnatura sa se transforme in ralitate.
morena am pumnii stransi
alexut mic da' tu ce patisi?
maine va povestesc si eu patania mea de azi

ioana3110 spune:
Morena, se intampla destul de des treaba asta cu sangerarea mai ales in primele saptamani.
Am patit-o si eu si m-am dus din 6 in 6 zile la eco de am tampit-o pe doctora mea. Dar important este ca totul e ok. Ai grija de tine mare. Urmatoarea luna e foarte importanta sa nu faci excese.
Ari - de-abia astept pataniile tale. Le savurez la maxim :-) fetele
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto