Clubul "babelor" FIV-oase 43

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Qiao, am ras de am lesinat, mi-a placut povestea.
Morena, cred ca ai eliminat un hematom, se formeaza cand sangerezi, acum se va lipi la loc saculetul si va fi OK!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Salut, fetelor!

Morena, imi pare tare rau ca treci prin asa ceva. Cred ca ar trebui sa faci tot ce tine de tine: odihna, progesteron, no spa, liniste si calm. Destinul nu ni-l putem schimba, iar zarurile sunt aruncate deja. Ai incredere ca va fi bine, tatal tau sigur te protejeaza de acolo de sus, iar tu ttrebuie sa incerci sa fii calma, linistita. Incearca sa nu te stresezi prea tare, sa nu iti pui un milion de intrebari care sa te nelinisteasca.

Ady, sunt tacuta pentru ca nu am o perioada prea buna. Astept si eu True Blood, in 10 iunie e primul episod - sa vedem cand il vom vedea noi. Ma bucur ca te simti bine si esti linsitita.

Qiao, Smaick, va tin pumnii, Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun.

toate babutele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

MeAlex aseara nu am putut sa continui povestea ca a trebuit sa mai fac conversatie si cu sotul. Eu am ras la ideea ca a dat mana cu dr ... fiind aceeasi mana cu care l-a consultat. M-am nimerit si eu in cabinet atunci, nu am stiut ca o sa il si consulte, si ma inrosisem toata, ma bufnea si rasul cand am vazut cum il pipaia, i-o tragea, intindea, innoda. pai sa nu recunosti mana aia ?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fetelor...va pup si va imbratisez.
sper ca sunteti bine toate.
mi-e dor de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Ce fac babutele?

Qiao, Smaick va tin pumnii si sper sa fie cu noroc de data asta

Pup toate babutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Morena, imi pare rau ca inca ai pb, incearca sa te linistesti.
Si nu mai compara crl-uri si alte alea ca iti faci rau si tie si lui bebe.
Dureri ai? Daca apar crampe ca la cm sa nu stai fara no spa.
Toate gandurile bune

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Qiao, apaaaai...nu cred ca avea puterea sa se mai uite la mana doctorului...cred ca se uita pe podea, vedea cum e pusa gresia sau ce e pe jos, daca e curat...din astea...cum facem noi cand suntem pe masa gineco si ne uitam cum e vopsit tavanul...io asa fac atunci cand nu am ceva de vazut pe ecran la eco.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

buna,acum am venit de la eco ,am inceput sa sangerez iar ,dureri nu am ,bebele este bine a crescut si i-am auzit si inimioara .m-am mai linistit si sper sa fie bine in continuare si sa inceteze sangerarile. va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

bravo fetita, bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui morena29

buna,acum am venit de la eco ,am inceput sa sangerez iar ,dureri nu am ,bebele este bine a crescut si i-am auzit si inimioara .m-am mai linistit si sper sa fie bine in continuare si sa inceteze sangerarile. va pup

felicitari ptr. inimioara . inteleg perfect prin ce treci, eu pana spre 8 sapt. am trait in acest stres. nu iti ramane decat sa stai linistita in pat, activitati canapeloase, tratament si incredere ca totul va fi bine.

Mergi la inceput