Clubul "babelor" FIV-oase 43
Raspunsuri - Pagina 12
aristica spune:
da, mi-a "prezis" o fata de la fiv la Albu (eu ii spun "consateanca") c-o sa am gemeni. Si m-am gandit c-ar fi timpul sa schimb poza mea de visatoare, dupa spusele clarvazatoarei. Cu semnatura am incheiat-o in primavara, ca era deprimant sa vad cate-am facut si rezultatul e acelasi. Acum vizualizez chipuri de copii balosi, stirbi...chestii d-astea, umane.
smaikule eu am sa fiu in Germania in perioada aia. Mananc un carnat pentru fiica-ta si beau o bere pentru flacau (am vazut ca pui doi, s-o iei pe urmele adrianei)
doamna draga imi vine ciclul, ca-l simt, asa ca fac tampitzenia mea cu statu-n cada si profitatul. Deci sambata am sa fiu in durerile eliminarii cheagurilor si nu stiu daca pot sa ma duc la masaj. Sun maine sa intreb. Daca nu ma duc, ma blindez cu piafen si ne vedem pe la o terasa din apropierea casutei tale? sau p-o banca?
adrianaady spune:
Smaick ma simt binisor,ceva dureri de burtica dar tinute sub control bine, parca vesnic obosita si maninc des
ioana3110 spune:
Ady, ia magneziu forte cu vitamina B6.
e foarte bun pentru relaxarea uterului in sarcina si iti trec si durerile
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
adrianaady spune:
Ioana iau 2 MagneB6 pe zi, nospa si la nevoie supozitoare uscosin; functioneaza de minune pina acum
QiaoBing spune:
si eu arunc cu ochiul din cand in cand. azi am ajuns acasa fix cand trebuia sa infig Clexanul, dar a meritat. am fost la atelierul de gatit si am facut si degustat cel mai grozav tort krantz din viata mea , o supa crema de conopida cu crutoane si niste spaghete din dovleci si morcov cu un sos nu mai stiu cum ii zice, de am lins farfuria. pana acum nu ma incumetasem sa mananc dovlecelul crud, dar de acum gata, m-a convins. bine, eu nu am mai gatit de saptamana trecuta si nu misca nimic prin frigider, nu am nici macar piza congelata, dar i-am adus o mica portie din ce am degustat ... credeti ca o sa ma fugaresca ?!?
smaick sunt cu n pas in urma ta, eu pe 25 am punctia. o sa tin pumnii pt amandoua sa o luam pe urmele adrianei
aristica spune:
qiao sfarsitul asta de luna se anunta promitator. ma bucur ca nu te-ai oprit...te blagoslovisem eu cu un stol de zburatoare...Doamneee, ce-a trecut timpul!
Somnu usor!
De maine e weekend
QiaoBing spune:
haideti sa va zic, ca rad de 5 min. a venit si sotul acasa si imi povesteste ce client are, dar pe care l-a recunoscut abia la a 2-a intalnire ... pe dr de oute de la ML !!!! Azi i s-a facut click-ul si il intreaba daca nu cumva el e ... si daca nu il recunoaste, ca a fost doar de curand la el. poate ca daca isi dea pantalonii jos il recunostea Auzi tu, sa dea mana de 2 ori si sa nu se recunoasca !!! Barbatii astia !
olimpiadobre spune:
'mneata,
Adriana, cum se numeste embriologul cu care ai facut punctia?
Smaick, qiao pe 25,26 tinem pumnii.
O zi buna!
morena29 spune:
buna fetelor ,ieri m-am simtit bine dar azi dimineata dupa o ora dupa ce mi-am pus crinone m-am dus la baie si cand m-am sters pe hartia igienica am gasit o chestie mai solida maro inchis branzoasa asa destul de maricica ,sunt speriata .
ralu voiam sa te intreb cand ai fost la prima eco cat aveau embrioni tai ca dimensiune (CRL-ul).offff abia astept sa ma duc luni la dr. sa ii aud inimioara si sa imi zica ca totul este bine .va pup