Clubul "babelor" FIV-oase 43

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Morena, acum am vazut mesajul tau. Imi pare tare rau, stiu cum e ... panica e insuportabila uneori ... asa ca eu m-am dus 1data pe sapt la eco dupa ce au inceput. Eu am avut primele episoade exact in perioada cu implantarea cred, dar eu am dat vina pe aspenter si am ramas doar cu clexanul, si s-au oprit, apoi ceva mai tarziu, aveam deja 6s4, dar a fost ceva mai usor fata de restul episoadelor, tinut in maroneli in cont., apoi la 7s4d am avut scurgere ca la menstra, care a tinunt vreo 12 ore, dar eu la eco ii aveam deja pe amandoi, am fost fff stresata, mi-a zis si Tayfun sa stau linistita ca nu am ce face, ( de altfel P era foarte bun, dar am luat totusi duphaston ), apoi la o eco s=a vazut un hematom micut, si ultimul episod care a durat 24 ore a fost la 10s, de am zis ca s-a dus orice, ca a mai fost si cu un cheag de 1-2cm, apoi maroneli ... si vad ca s-ar fi oprit acum.
Stiu ca e greu, dar ai rabdare si cu ajutor de sus, va fi bine, poricum nu ai ce face prea multe. Vezi intr-adevar daca esti ok cu aspirina si P.

--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot
13+
Multumesc Doamne !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Buna dimineatza
Morena imi pare rau ca ai trecut prin asta, dar puiutul tau este un luptator asa ca fi optimista.
Ady ce frumos a crescut beta, ma bucur tare mult!

si sa aveti o zi cat mai frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

ralu multumesc frumos pt raspuns si le multumesc tuturor fetelor.in legatura cu aspirina si clexanul am vb cu Tayfun si mi a zis sa nu le opresc sa continui cu ele ,cu progesteronul nu mi a zis nimik nici tayfun si nici medicul care m a vazut,mi a zis sa iau un utrogestan de 200 daca mai sangerez ,cum nu am mai sangerat de ieri dim am co tinuat doar cu crinone.va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mie nu mi-a mers bine cu Aspenter zilnic, nu sunt sigura, dar cred ca asta a fost cauza sangerarii la mine. Mai stiu ca la noi, cand se asociaza cu Clexane, Aspenterul se da la 2 sau la 3 zile.
Sunt fete care nu iau deloc Aspenter si merg doar pe Clexane.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna fetele
babele cochetele, a venit vacanta cu trenul din Franta?
forumul acesta este ca o telenovela, stai cu sufletul la gura sa vezi ce s-a mai intamplat. acum e pauza intre sezoane. cu alte cuvinde fetelor mi-e dor de voi!!!!! ocupate, ocupate, dar toate odata?
morena sper ca esti mai bine
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

smaikul eu citesc cat pot, pe unde pot, dar sunt destul de ocupata cu munca. Si mi-e gandul la plecare. In plus, sunt in pauza de procreere si nu prea-mi sta gandul la niciun doctor. Acum cateva minute vorbeam cu sotul ca nu stiu ce-o sa fac cu endometrioza. El nici atat. Cainii ma tabara, motanul ma musca de picioare, tantarii sunt insetati de sange nehormonat. Planuiesc iesiri scurte in weekenduri, intalniri cu prietenele, continui cu masajul partii dorsale, ma bate-un gand sa ma tund iar (vorba lu' frate-miu: o sa fiu un baietel). In plus, cred ca ciclul asta-mi vine exact la 28 de zile, deci e normal sa nu fiu foarte vorbareata, nu?

Mergi la inceput

lasa mai ari ca nu trebuie sa vb neaparat de doctori; mie imi place sa va citesc indiferent de ce aveti bagat in vena
ce misto e avatarul tau!
am si eu motaneata si ma distrez maxim cu el, mai ales acum cand mai apare cate o musca beata prin casa

Mergi la inceput

eu urasc frigul si cand vine caldura sunt mereu "haimana". din pacate anul acesta m-a terminat financiar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Si eu sunt prin zona
Morena si eu zic ca nu ar strica sa intrerupi aspenterul o perioada; vezi cum iti merge
Aristica ce avatar frumos ai; acum l-am vazut
Smaick cand pleci sa iti iei puiutii?

Mergi la inceput

ady 24-25.06
cum te simti?

Mergi la inceput