Clubul "babelor" FIV-oase 43

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Qiao ,multumesc frumos pt raspuns. am vazut ca sunt fete care au avut sangerari si au dus sarcina cu bine . hematom mi -a spus ca nu am ,asa ca merg pe premiza ca embrionul oprit in evolutie se elimina .am vb si cu tayfun si el mi -a zis la fel , sa nu imi fac griji si sa stau linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

doamne, fetita, nici nu-mi pot imagina ce e-n sufletelul tau, dar ma gandesc ca acolo, sus, exista un "bunic", care vegheaza la puiutul luptator care va ramane cu voi pana la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Morena, imi pare rau ca ai emotii...sper din tot sufletul ca puiutul ramas sa fie un luptator si sa ramana cu voi mereu.
Si eu am avut pb cu sangerarile, am inceput sa sangerez la 5s3z, si o data la trei-patru zile aveam cate un episod. Am dus-o din sperietura in sperietura pana pe la 8 saptamani, apoi nu am mai sangerat. La mine a fost clar insuficienta progesteronica.
Ce pot sa te sfatuiesc
- verifica nivelul progesteronului si eventual suplimenteaza
- daca ai un episod de sangerare aseaza-te in pat, ia un nospa forte, nu intra in panica
-asteptarea e fff grea, insa rezista tentatiei de a te duce la ecograf zilnic. Activitate cardiaca se depisteaza dupa 6 saptamani implinite, nu te ingrijora.

Doamne ajuta sa fie bine!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Morenaimi pare rau pt piticul care s-a dus; dar ma rog pt puternicul ramas; asa ca fii tare, repaus la pat, no spa sau uscosin supozitoare de ai dureri; si cu incredere inainte draga mea, da? Trebuie sa fii puternica, greul abia acum incepe
Voi dragelor ce mai faceti? Multumesc pt gandurile bune, sunteti toate niste femei minunate Eu am 3 zile de concediu; asa ca saptamina asta stau acasa
Samira miss you
Aristico ma bucur ca ai reusit intr-un fel sau altul sa hranesti sotul aseara; vezi ca si diseara este Masterchief, sa schimbi canalul ca iar il apuca
Qiao in ce stadiu mai esti? cand tre sa apara menstra?
Anaasta mai zi-ne si tu ceva, esti cam tacuta Eu abia astept sa apara True Blood
Ioana spune-i prietenei tale cu riscul de a o deranja pt moment, sa fugaaaa de Poiana si fivurile lui . Bebelina ta ce mai face?
Many o sa te deranjez cu un pm
Brigit,Blanche, Lyly,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moromeata spune:

Morena, eu am patit ceva asemanator. Am avut un Beta f mare-as fi jurat ca e de gemeni- dar nu am fost la eco decāt la 6 saptamāni . Īntre timp am mai avut o sāngerare, nu mult, dar a fost. La eco s-a v#259;zut un singur embrion, posibil sa īl fi eliminat pe al 2-lea atunci cānd am avut sangerarea. Am mai avut 2 episoade asem#259;n#259;toare, am luat o injectie cu progesteron si in final totul a fost ok, am reu#537;it sa duc sarcina la termen. A#537;a ca nu te panica, stai in pat pe cāt po#539;i-de#537;i doctorul spune ca nu e musai- si r#259;mai optimista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ady eu aseara am inghitit ultimul AC, acum intru in asteptare. concediu placut, sper ca sa stai cumintica, nu faci eforturi, da ?!? cand ai prima eco ? eu deja ma gandesc cand o sa ne zici ce este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

multumesc mult fetelor ,acum ma simt mult mai bine ,sangerarea a trecut sper ca si mica scurgere maronie deschisa sa se opreasca de tot . sunt optimista ,am incredere in D-zeu ca are grija de puiutul meu mic.eu azi am implinit 6 saptamani ,ieri la eco mi -a zis ca embrionul are 0,25cm si este in grafic pt sarcina de 5s6z.luni ma duc iar la eco la herghlegiu sa vedem daca ii putem auzi inimioara.doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Adriana, ma bucur enorm pentru tine. Sa fie bine in continuare.
Qiao, bafta multa in ce urmeaza sa faci.
Morena, o prietena a avut sangerari pana la trei luni si are o super fetita.A trecut.. gandeste ca va fi bine de acum incolo.
tanno, multa sanatate lui Bogdanel.
Artistica
Va doresc o seara buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Morena, mergem inainte cu incredere! Eu as creste aportul de progesteron si daca iei cumva Aspenter, as intreba doctorul daca nu trebuie scos...asta spun din experienta. In rest, ia Nospa si Magne B6 regulat.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady
Many o sa te deranjez cu un pm

Nu ma deranjezi, astept.

Mergi la inceput