Copilasi iubiti de sept-oct (12)
Raspunsuri - Pagina 19
ancamak spune:
cafeluta e servita!
Pianna multa sanatate piticei.
Ieri Ionut a alergat cu un pahar de sticla in mana si a cazut, astfel capatand mai multe taieturi in palma
ana_25 spune:
Pfiii,ce activitate intensa aici !
Ionut sa se faca bine manuta repede!
Fetelor cum stati cu kilogramele? De trei zile am un regim ultra drastic si tot nu am scazut in greutate nici macar 10 grame . Am mancat asa:
MC-1 iaurt cu tarate si seminte de in(macinate),o lingurita de miere si o cafea.
P-lubenita sau salata cu branza (fara paine)
C-fructe
Si f multa apa...ca gustare am mai mancat cate o nectarina sau o piersica ....nu stiu de ce se incapataneaza kilogramele sa stea lipite de mine cu orice pret dar nu ma las,mama lor de sunci, aripioare si celulita!! scap eu de ele!
Caldura mare dom-le!! nici pe geam nu poti iesi!
Hai ca m-am vaicarit destul macar am reusit sa dau jos 5 kg ,parca nu mai sunt asa batoza
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
Mari-Mariuk spune:
Buna seara.
ANOOOO, fata draga, tu stii cat zahar contine lubenita si piersicile??? cum sa slabesti de la ele? incearca si tu fructe mai ,,acre'' de vrei sa alungi sunculitele alea ce te enerveaza... Eu as vrea sa pun vreo 4-5kg ca sa ma simt si eu bine, implinita, dar las pentru dupa examen, ca pana atunci nici o sansa sa ma ingras, slabesc mai rau, imi ajung cearcanele la buric si ochii in ceafa...dar degeaba, am incercat azi niste exercitii/cerinte tip si cam greu se leaga ideile...
Mari-Mariuk spune:
A, si sa nu uit: ANO draga, tu macar daca slabesti, tot ti-a ramas bustul generos, eu pot sa mor de ciuda ca e mai mic acum decat era inainte de sarcina, plus ca e si ala pe undeva pe la buric, pot sa pun si mama sutienelor push-up ca degeaba...
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mari-Mariuk A, si sa nu uit: ANO draga, tu macar daca slabesti, tot ti-a ramas bustul generos, eu pot sa mor de ciuda ca e mai mic acum decat era inainte de sarcina, plus ca e si ala pe undeva pe la buric, pot sa pun si mama sutienelor push-up ca degeaba... Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010) Poze Vlad |
hai ca fusasi tare la faza asta !! eeee generos pe naiba,asa crezi tu? mi-ar fi musai o operatie de ridicare a sanilor...degeaba sunt potriviti ca marime daca.......stau drepti doar cand stau in genunchi
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
pianna spune:
Ana, se pare ca fetele noastre se distreaza de minune, daca uita sa mai semneze condica. Sa nu se inteleaga ca le "cert", pt ca si eu mai fac din astea (ma refer la condica, pt ca in ceea ce priveste distractia....).
Legat de cura ta de slabire, in primul rand felicitari pentru decizie, dar mai ales pentru determinare. Acum, eu sunt toba de carte, ca sa zic asa, in ceea ce priveste slabitul sanatos. Dar doar in teorie, pentru ca practic am avut mereu o lene nesfarsita si o dorinta arzatoare de a amana totul pentru "lunea viitoare". Cateva reguli de baza: nu prajeli si dulciuri, 3 mese principale si 2 gustari, fructele nu le combini cu alte mancaruri si de preferinta trebuie consumate inainte de 3. Ma opresc inainte sa arunce careva cu rosii in mine.
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata. Dau cafeaua!
Asta noapte am stat pana la 1 cu nasu-n hartoage, am facut exercitii de gramatica si se pare ca 90% din materie inca o stapanesc, ramane sa recapitulez ceilalti 10%. La literatura mai am ceva de lucru cu poeziile si cu stupida scrisoare pierduta a lui Caragiale-auzi tu cata agitatie poate provoca asta, acum e scandal cu plagiatul, lipseste I.L.C.
Revenind: dupa ce ca am stat pana tarziu, la 5 jumate suna taica-meu, ca el are chef de vorba si nu are cu cine, l-am expediat rapid si cica am adormit iar, dar de la 6 si un sfert a inceput V sa se foiasca, sa imi faca inventarul la ochi, par, urechi, dinti...asa ca adio odihna!
ana_25 spune:
pianna si eu stau bine cu teoriile dar nu a functionat am mancat "ca la carte" adica sanatos si toate cele,dar nu am rezolvat nimic asa ca am decis sa incerc ceva mai drastic..."dieta foamea" pe care nu o recomand nimanui! Am eliminat complect mancarea gatita,painea,dulciurile....practic mananc doar iaurt,tarate de psyllium,si....fructe,nimic altceva Sper sa reusesc sa ajung macar la 60 de kg!!
Poze
Bazar umanitar
ana_25 spune:
mari daca mi se face chef de conversatii dimineata devreme pot sa te sun? sa-ti dau o cafeluta ...acu pe bune...o sa te sun cand incarc tel (NU dimineata cu noaptea-n cap )
Poze
Bazar umanitar
Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 mari daca mi se face chef de conversatii dimineata devreme pot sa te sun? sa-ti dau o cafeluta ...acu pe bune...o sa te sun cand incarc tel (NU dimineata cu noaptea-n cap ) Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol Bazar umanitar |
Da bre, nu-i problema ca la noi foarte rar se intampla sa doarma Vlad pana la 8, asa ca suntem matinali rau de tot
Am dormit la amiaza de la 12 jumate pana la 4 fara un sfert...asa da viata, diseara iar ma bag cu nasu-n hartoage...