Copilasi iubiti de sept-oct (12)
Raspunsuri - Pagina 18
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina alina, sa iti traiasca domnisorul! sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si norocos! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
Multumesc!
Mari-Mariuk spune:
ALYNTA, sa iti traiasca toti cei trei, sa fie sanatosi (ca frumosi sunt) si plini de veselie!!! Lui David un pup mare si LA MULTI ANI!!!
nicopic spune:
La multi ani, David! sanatate, fericire si noroc in viata!
Alynta, ce haios a fost cu doleantele lui..
Nico, mami Larisa 15/09/10
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata. Cafeaua e servita.
Noi avem de umblat in dimineata asta, merg sa ma intalnesc cu o fosta colega de munca sa imi dea materiale pentru studiu si niste foi cu exercitii de gramatica
ana_25 spune:
Neatza! buna cafeluta!!
pianna eu nu stiu
la multi ani David !
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
histamina spune:
pt cele care dati titularizarea.................
http://www.monitoruljuridic.ro/act/ordin-nr-4-472-din-14-iunie-2012-pentru-modificarea-si-completarea-metodologiei-cadru-privind-mobilitatea-personalului-didactic-din-invatamantul-preuniversitar-in-anul-scolar-2012-2013-aprobata-prin-ordinul-ministrului-educatiei-cercetarii-139056.html
histamina spune:
85 de cm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doamne are mai mult decat dublul lungimii de la nastere!
a dat Dumnezeu sa am baiat mare!
pianna spune:
Neatza fetele!
Noi suntem la regim , ieri a avut cateva scaune moi cu spuma si pe alocuri cu aspect de gelatina. Singurul lucru bun din toata povestea asta e ca nu a mai baut lapte azi noapte, deci.....se poate. Sper sa isi pastreze obiceiul asta si cand o sa aiba voie sa bea lapte.
alynta27 spune:
Multumesc frumos de urari! Ne pregatim sa plecam la ai mei. Matei e nerabdator. S-a trezit de la 7. La ora 8 eu eram in parc cu el si Maria! Am trecut si pe la Biserica si i-am impartasit. Acum fac bagaje cu pauze lungi si dese! :)
Mi-am facut timp sa va arat si cateva poze recente de aici!