Copilasi iubiti de sept-oct (12)
Raspunsuri - Pagina 17
ana_25 spune:
pianna nu te mai plange draga ca tu arati super bine pe langa mine. Imi aduc aminte ca si cand erai aratai super,slabuta. Si eu am tone de celulita si pe deasupra mai sunt si grasa
nicopic nu,nu rontaie nici biscuite,nici covrigi... e teroare. Sa vezi cum face cand are ceva in gurita,se stramba toata si se opinteste sa verse
mari spor la invatat
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
nicopic spune:
Mari, spor la invatat! sigur o sa faci o figura buna, caci esti constiincioasa..bine..sa ai si timp.. pe Vladut nu poti sa-l mai lasi la bunici? (zarzarele-s corcoduse? )
Histamina, felicitari lui Sebi pt dintisori si cuvintele legate; cu somnicul recupereaza ziua? tare naspa caci va chinuie pe voi..n-as rezista.. L a fost agitata peste noapte doar pe caldurile astea, in rest doarme beton, aprox 13 ore/zi
S-a mai racorit putin..ce bine e..
Nico, mami Larisa 15/09/10
Mari-Mariuk spune:
NICOPIC, zarzarele sunt un fel de caise, ceva mai mici si mai acre, nu atat de parfumate precum caisele. Pe Vlad nu am unde si cu cine sa il las...sotul nu ma ajuta ca cica e rupt de oboseala in fiecare seara si astfel nu iese cu el si nici nu se joaca macar, si asta e un motiv pentru care in ultima vreme m-a facut sa pun o mare bila neagra pe lista cu nemultumiri in ceea ce-l priveste, pe soacra-mea am rugat-o sa ma anunte cand e acasa sa merg cu V la ea, ea sa se joace cu el si eu intr-o camera separat sa invat dar se pare ca am vorbit singura...vreau sa plec la ai mei la sat pentru ca acolo l-ar supraveghea maica-mea macar 2 ore pe zi cat s-ar juca afara, insa sa vad cand plec...
just_me31 spune:
Hello
Mari -mi-ai distrus ziua ...bine ca e pe terminate ; tu vrei nota spre maxima , eu nu vreau sa ma fac de minue ,adica macar un 5 sa fie .
Mie imi trebuie o tona de ceai ,ca nu retin mai nimic la metodica si mai nasol e ca nu imi mai gasesc cuvintele sa imbarlig si eu ceva .
D de ieri spune numai NU si incepe si ea sa faca "crize", de trezit noaptea o face in continuare .
O intreb ce vrea sa pape,raspunsul e OS .
Mama pleaca de maine la sora -mea , asa ca adio cele 2-3 ore de invatat ,sunt din nou full-time mumy ,sa vad cand oi mai citi
Azi am lasat-o prima data sa pape singuraun danonino ,nu a fost prea rau .
O noapte linistita
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata. Cafeaua e servita! Si dam azi si cate o limonada, ca trebuie sa facem cinste intrr-un fel, Vlad e baiat mare, are 1 an si 10 luni. Sa fac o evaluare pentru ce si cat face? E oare nevoie? Cel mai important e ca este sanatos, istet, frumusel si nu se desprinde de mine nici 5 minute, nici macar cand merg la baie...pe zi ce trece e mai mamos si asta ma ,,termina'' si in sens bun si in sens rau. Imi place ca ma iubeste la maxim, dar parca as vrea sa fie mai independent putin, sa pot respira si eu macar acum cat scriu mesajul asta...
JUST ME, iarta-ma, dar am motiv sa lupt pentru nota mare, la noi la invatatori sunt posturi si inca foarte bune, la scoli ,,renumite''. Sper sa fac ,,minune'' deoarece fara sa invat mare lucru am reusit ani la rand sa iau note peste 7 si peste 8. Anul asta nu ingras porcul in ajun, am inceput din timp, spun eu... Mai am avantajul ca ceea ce am invatat pentru definitivat si pentru gradul II a ramas acolo intr-un colt de creier si trebuie dar un ,,refresh''
alynta27 spune:
Buna! Cel mare e la bunici. Vineri plecam si noi, eu voi ramane o saptamana doua acolo. Sper sa ma mai recreez.
Va ofer si ! Azi nazdravanul David face 5 ani!
Am vorbit cu el la telefon si i-am zis ce cadou ii duc. Mi-a zis sa vin la el cu cadou, gratarel si tort!
alynta27 spune:
Trebuie sa descarc pozele, dar am o stare cam aiurea...Am muncit zilele astea si acum am obosit!