Copilasi iubiti de sept-oct (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

ANCA
Daaaa,ce activitateeee...nu mai reusesc sa citesc din urma
La noi e tot cald

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Salutare fetelor,

E asa multa "activitate" pentru ca toata lumea e lesinata de caldura.
al meu copil face cel putin 3 bai pe zi, si in plus sta toata ziua in fundul gol. Dar tot nu am avansat cu olita.

Se apropie si la noi vacanta, asa, cu pasi inceti. Incep sa fac lista cu bagaje si ce mai trebuie sa cumpar.

Ana, parca tu erai preocupata de kilogramele in plus. Nu te mai necaji, eu am ajuns la kilogramele dinainte de sarcina, DAR distributia lor e cu totul alta. Plus celulita la greu. Am vrut sa apelez si eu la tehnicile astea moderne sa scap de ea, dar m-am potolit instant cand am vazut preturile. Asa ca, daca exista doritori.... Am celulita de dat. Gratis si muuuuuulta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata. Cafeaua e servita!
Noi am dormit excelent noaptea asta, insa eu as mai dormi...astept amiaza sa fac asta cand va dormi Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Buna fete!

Azi noapte am dormit si noi ca oamenii de la valul de racoare care a venit, insa astazi in schimb a revenit caldura.. L transpira f mult si s-a umplut de bubite..i-am dat cu de toate, dar in loc sa-i treaca mai tare se extind - pe cap si fata off, din cauza asta a devenit mai irascibila si nici nu mai mananca mare lucru; peste toate astea mai e si deranjata la stomac .. Scuzati tonul pesimist

Ana, felicitari lui Maia pt pufuleti..e un inceput.. si L e mare fan; biscuiti rontaie?

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Si Vlad e plin de bubite pe fata si pe gat, nu au trecut nici la noi, asa ca aplicam spalarea cat mai des a zonelor afectate si pare ca il calmeaza/racoreste.
Va invit la o prajitura cu zarzare (ca ai mei nu au caise coapte inca) si/sau la niste cartofi noi de mici dimensiuni la cuptor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Cafeluta e servita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

raportam 4 canini, 8 dintisori, 4 maselute si o maseluta in asteptare sa iasa.
deja face structuri de genul: mami, baie, apa, udu, mana.
adica sa il duc la baie sa il spal pe mana.
e o haieosenie .imi vine sa il pup tot,tot.
de dormit noaptea, in niciun caz.poate alt copil,nu el.
iar noapte alba si azi noapte.noaptea celalalta a fost sotul de garda,ca asa facem, unul sta o noapte, celalalt o noapte.
nepotelul da capacitatea. a luat subordonata ca fiind subiectiva, manca-l-ar matusa de inteligent!

Mergi la inceput

Buna ziua. La noi e racoare si e bine! Ne-am plimbat de dimineata, acum astept sa mai treaca o ora sa ne punem la somn, ca aseara eu am stat pana la miezul noptii si am citit/invatat iar acum pic de somn...cred ca ar trebui sa apelez la niste lecitina, ca mi se pare ca citesc degeaba, ori doar mi se pare...voi vedea eu pe 2 august la examen...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

mari,rezultate excelente le obtii cu ceai de ginko biloba cu ginseng.imbunatateste circulatia vasculara cerebrala.
pe mine ma face f desteapta vreo 3 ore dupa ce il beau.nuc reste tensiunea, nu afecteaza inima.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

mari,rezultate excelente le obtii cu ceai de ginko biloba cu ginseng.imbunatateste circulatia vasculara cerebrala.
pe mine ma face f desteapta vreo 3 ore dupa ce il beau.nuc reste tensiunea, nu afecteaza inima.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Eu vreau sa ,,fiu desteapta'' timp de o luna jumate, sa pot scoate nota cat mai aproape de cea maxima, ca sunt noua posturi titularizabile pe oras si suntem vreo 40 persoane inscrise ce avem domiciliul in oras, deci concurenta e destul de mare. Deci, in afara de faptul ca e bun pentru concentrare, are efect si pe termen lung acest ceai?

Mergi la inceput