Copilasi iubiti de sept-oct (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

PIANNA, la noi noptile nu mai sunt pentru a manca din ianuarie-februarie, doar se foieste sa ajunga langa mine...dar l-a durut burtica de data asta, m-a sacait si pe mine o balonare, iar sotul mi-a spus ca si el s-a simtit ciudat asta noaptea...am ajuns la concluzia ca de la o inghetata ni s-a tras, ca e singura chestie ce am mancat-o toti trei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Hello,ce faceti fetelor? cam liniste pe aici. La noi s-a mai racorit putin,e inorat.
Am inceput din nou lupta cu kilogramele, e al naibii de greu sa slabesti!!! Mananc f multe fructe,imi potolesc foamea cu lubenita rece Trebuie sa slabesc 15 kg dar deocamdata m-as multumi sa dau jos macar 10 off! e f greu

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Hello,ce faceti fetelor? cam liniste pe aici. La noi s-a mai racorit putin,e inorat.
Am inceput din nou lupta cu kilogramele, e al naibii de greu sa slabesti!!! Mananc f multe fructe,imi potolesc foamea cu lubenita rece Trebuie sa slabesc 15 kg dar deocamdata m-as multumi sa dau jos macar 10 off! e f greu

Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

E liniste deoarece e foarte cald si daca deschidem prea des pc-urile se incalzeste si mai rau in casa...Si la noi a inceput sa adie vantul, cica de la noapte vine ploaia...poate s-o mai racori, sa pot invata si eu seara, asa cum imi place mie.
Am reusit de am dormit la pranz aproape o ora jumatate, bine ca nu ma mai doare capul si nici ceafa (m-am dat ieri cu unguent-diclofenac si mi-a facut bine), si mi-a trecut putin si oboseala.

Mergi la inceput

Buna dimineata. Va las cafeaua si plec cu Vlad la plaja.
Am dormit bine noaptea asta, nu l-a mai durut burtica. Bineinteles ca de cand s-a trezit mi-a facut scandal de doua ori deja , o data ca nu l-am lasat sa ia telefonul, a doua oara pentru ca nu l-am lasat sa stea cu frigiderul deschis...
Sora mea e cu copilul (-de o luna) in spital de asta noapte. Au facut toti ai casei bronsita cica, dar la cum tusesc, eu cred ca e ceva mai puternic; celui mic i se face ampicilina si gentamicina...

Mergi la inceput

Neatza doamnelor,toata lumea e in vacanta?
Haideti la cafea!
A inceput Maia sa "manance" pufuleti a vazut copii in parc cum papa pufuleti si ii linge si ea !

Poze

Bazar umanitar

Mergi la inceput

Mari,distractie placuta la plaja!
off,multa sanatate fam tale si mai ales la bb !! saracutul

Poze

Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna de dimineata!

Vin si eu cu o cafeluta magica, poate, poate ne mai viziteaza mamici care au uitat de noi!
Cald monser

Mergi la inceput

Raport de activitate pentru azi: plaja, imbaiat copil, prajit chiftelute de cartofi cu branza si ou, facut piata de urgenta pentru ai mei la sat, trimis pachet, rufe spalate-intinse la uscat-adunate-calcate, supa gata, joaca cu copilul...invatat zeroooo!!!

Mergi la inceput

Buna fetelor...ce activitate e aici...
La noi e racoare, a plouat asta noapte si de dimineata, e asa bineee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Cafeluta "vrajita" va este servita.

Mergi la inceput