Copilasi iubiti de sept-oct (12)
Raspunsuri - Pagina 14

andreea88 spune:
LA MULTI ANI PIANNA! TOT CE ITI DORESTI SA TI SE IMPLINEASCA!
CE FAC FETELE?...LA NOI E O CALDURA AM DAT DRUMUL LA AER
VA DORESC O ZI FRUMOASA!
VA PUP
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana

pianna spune:
Fetelor va multumesc mult pentru urari!!!
Inca o cafea si din partea mea daca mai sunt doritori. Si pentru cine se risca, am si placinta cu visine facuta dupa reteta Anei. La gust e buna, dar aspectul e cam...dubios. V-am zis ca eu sunt un non-talent in ale bucatarisitului.
Cami, vacanta placuta. Abia astept impresiile de dupa
V-am pupat!

Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pianna Fetelor va multumesc mult pentru urari!!! ![]() Inca o cafea si din partea mea daca mai sunt doritori. Si pentru cine se risca, am si placinta cu visine facuta dupa reteta Anei. La gust e buna, dar aspectul e cam...dubios. V-am zis ca eu sunt un non-talent in ale bucatarisitului. ![]() Cami, vacanta placuta. Abia astept impresiile de dupa ![]() V-am pupat! *********** |
Cu aspectele dubioase sunt obisnuita in propria-mi bucatarie, asa ca accept! Chiar ma gandesc sa bag si eu in functiune mixerul pentru a face un chec sau un pandispan in care sa ,,scap'' niste cirese...
Am fost la farmacie de mi-am luat pastile pt ameliorarea durerii de cap...sper sa nu fie nevoie sa iau si maine...

nicopic spune:
Buna fetele! La multi ani,Pianna! multa sanatate,fericire si impliniri alaturi de cei dragi! multumim pt tratatie
Cami, multa sanatate lui Tudor! sper sa plecati si sa n-aveti probleme la drum.. vacanta placuta!
Alina, ce frumos tre sa fi fost David soricel , iar de Maria, ce sa zic
poze nu ai?
Mari, sanatate! si cu invatatul.. sigur o sa recuperezi
fetele de la mare, Andreea, Doina, cum e apa? s-a incalzit? ma batea un gand pt weekend..
Nico, mami Larisa 15/09/10

doina_1984 spune:
LA MULTI ANI, PIANNA!
Nicopic, apa este caldutza, M ar sta non-stop :)
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag

just_me31 spune:
HELLO
Intru si eu sa-i spun LA MULTI ANI PIANNEI ! MULTA SANATATE SI BUCURII
CAMI- drum bun si distractie maxima asteptam impresii si poze .

andreea88 spune:
noapte buna
nicopic apa e calda...
Va pupi
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana

Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata. Cafeaua (cu lamaie pentru mine) e gata.
Noi am avut o noapte pe jumatate alba deoarece Vlad a avut probleme cu burtica, a facut treburi mari, insa nu diaree si a plans la fiecare partz. Asa ca azi se duce programul meu de invatat, voi dormi cand adoarme copilul. Plus ca e deja foarte cald, nu stiu de ce as putea fi in stare...

pianna spune:
Neatza!
Mari si eu sunt cam avariata. Am stat alaltaseara in fata televizorului pana la 2 noaptea sa urmaresc telenovela Nastase si am pierdut cateva ore de somn bune pe care inca nu le-am recuperat, pentru ca pinguina mea doarme putin si agitat de vreo cateva nopti. Mai sunt copii care se trezesc noaptea sa mai manance, sau noi suntem singurele exemplare?

ancamak spune:
Pianna, noi n etrezim noaptea sa urlam sau sa facem la olita. Abia, abia l-am convins azi noapte sa bea apa