Copilasi iubiti de sept-oct (12)
Raspunsuri - Pagina 13
histamina spune:
mari mariuk,bafta la invatat!mai ai de dat examenul scris,nu?la ce disciplina?
andreea, sigur nu ne-am intalnit in Carol?
8 dintitsori, 4 maselute, 4 canini!
anca, tu cum stai cu invatatul?
ancamak spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina mari mariuk,bafta la invatat!mai ai de dat examenul scris,nu?la ce disciplina? andreea, sigur nu ne-am intalnit in Carol? 8 dintitsori, 4 maselute, 4 canini! anca, tu cum stai cu invatatul? http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
camisv spune:
Buna seara,
vad ca aici bate vantul, ca afara nici gand de asa ceva. La noi a fost f. cald, s-a incalzit si-n casa si nu putem da drumul la AC caci T. a racit (tuseste destul de urat). Eu am strans bagajele, maine mai "culeg" ceva jucarii si speram sa intram in masina. De fapt acum grija este sa-i treaca cat de cat lui Tudor, caci nu putem pleca la drum lung cu el bolnav
daca nu mai intru maine,
ii spun de acum "la multi ani" Piannei, sa fii sanatoasa, iubita si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi.
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
ana_25 spune:
Buna dimineata!! Cafeluta e servita!
La multi ani pianna!!! Multa sanatate si tot ce-ti doresti !
Cami drum bun si distractie placuta in vacanta
Ce calduraaaa nici dusurile nu ne mai racoresc
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
ANA, buna cafeaua! ...si la noi e foarte cald, insa incercam sa rezistam.
HISTAMINA, eu pentru invatatori ma pregatesc, deci mananc lb si lit romana pe paine...sau as ar trebui...
CAMI, lui T sa ii treaca tusea cat mai repede, drum bun si distractie la maxim!
Eu ieri am vrut sa invat cat doarme V, dar am adormit inaintea lui. Apoi m-am trezit cu o durere de cap ingrozitoare ce tine si acum (fruntea, zona nasului si ochilor plus ceafa...cred ca iar am sinusurile ,,atacate'') Sa vad ce voi face azi...
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancamak Eu imi trimit sotul singur cu Ionut ca sa vada cu ce ma confrunt. Suntem vedete: 15 mai Mami cu Andrei Ionut |
Frumos!
alynta27 spune:
Salutare!
La multi ani Pianna!
Ieri a fost serbarea la cel mare. El a fost soricel. I-am luat pe toti cu noi! Maria si-a gasit un "iubit"! S-au placut reciproc!
Am o nevralgie urata. Tot cu pastile stau. E si pe fond de oboseala. E foarte cald, dorm aiurea.