Copilasi iubiti de sept-oct (12)
Raspunsuri - Pagina 20

camisv spune:
hello fete,
am fost la mare, unde am prins vreme si apa super, acum suntem la munte ... tot in Italia. La mare nu am avut net, dar aici am prins putin si v-am rasfoit ... ca mi-a fost dor
ii raspund rapid Piannei si restul povestilor cand ajungem acasa: noi am luat anul trecut chilotel impermeabil din Mall, de la Hervis, dar anul asta nu i-au mai fost buni asa ca am optat pentru cei gen pampers, luati de la DM (cred ca sunt vreo 20lei bax-ul de 11 buc). La piscina ii puneam noi, dar in mare ii refoloseam (adica dupa ce ieseam din mare, ii dadeam jos si-i puneam la urmatoarea intrare in mare. Concediu placut!
spor la invatat pentru cine trebuie si va trimit putina racoare, ca aici este bine
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

just_me31 spune:
Vin si eu mai pe racoare
Hello
Gaza mea ,s-a pus la nani asa ca savurez o inghetata si bantui pe net.
MARI -eu iti admir puterea de a invata noaptea ,eu umai cand ma gandesc ca D la 3 imi da trezirea ma ia cu somn .Imi vine cand ma gansesc ca tu mai ai 10% de inv ,iar eu 90%...ANCA tu ? poate daca te citesc si pe tine ca merge brici , ma apuca si pe mine ambitu
.
ANA -foamea e secretul la slabit si nu papat seara ,ah si stres maica
ca nu ai serviciu din toamna ,la mine a functionat
.
Si eu am luat la D chiloti de baie de la DM ,anul trecut 2 pungi si nu le-am folosit ,anul asta numai una ca e grea viata, da e buna ideea lui Cami cu refolositul .
D e fascinata de verde , orice culoare o intreb e verde , dar daca o pun sa-mi aduca sau sa-mi de-a bile de ex.stie .
Va si somn lin

ancamak spune:
Just_me, la mine este ceva mai complicat. Matematica este foarte la laborioasa. Pot spune ca am trecut totusi peste 70% din materie. De metodica ma ocup in ultimele 2 saptamani, ca vad ca totusi dau ceva destul de practic la acest capitol si ma pot baza si pe experienta personala.
Tata socru vrea sa ma bage in santier de saptamana viitoare

Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata. Cafeaua este gata.
JUST ME, nu stau in fiecare seara sa invat, ca as fi zombie, dar cand ma apuca cheful ma tin de treaba ca altfel nu se lipeste de creier nimic... si am spus 90% referitor la gramatica, mai e si literatura unde mai am destul, plus metodica si didactica...
Am avut o noapte groaznica, Vlad s-a foit mult si m-a tot cautat...trebuie sa gasesc o modalitate de a pune patutul departat de pat, sa se invete ,,departe'' de mine in timpul somnului. Asa ca sunt zombie, de luni, de dimineata...se anunta o super-saptamana...

Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina 9 kg, 85 de cm!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
super!!! felicitari!!!

Noi ne laudam doar cu 10,400 kg si cu 83cm...

pianna spune:
Aoleu, dupa cum stau lucrurile, Pinguina mea din slabanogul satului ajunge obeza. Are 11.5 kg.....
Astazi plecam si noi in vacanta, deci o sa lipsim motivat cam 3 saptamani.
Cami, am gasit pana la urma slip la decathlon. Oricum, mersi mult pentru ajutor. Distractie frumoasa in continuare!!
Fetele care au de invatat.... Jos palaria!!! eu capitulam de mult!!
Ana multa bafta in lupta cu kg. Sa le faci KO!

Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata. Cafeaua e servita!
Am stat si asta noapte pana la ora 1 si am citit, sper eu cu folos.
Mai tarziu dau o prajitura (inca nu stiu de care, nu m-am hotarat) si ceva de baut (suc sau bere, cred) pentru ca se implinesc doi ani de cand am devenit ,,doamna cu acte-n regula''